bitcoin 200 civarında şu anda ve yaklaşık 12 haftadır yükselişte, %40'a gerilese dominant, market 500 olur. 170 milyar dolarlık bir artış altcoinleri ihya eder, bizi de lambo sahibi
Lambo olması şart değil abi daha güzel ve kaliteli araclarda olur. Yeter ki boğa gelsin ben onun tassaklarina kurban olurum. 😀😀😀
zaten lambo bize uygun değil, sözün gelişi monaco'da yaşasak, f1 standardında yollar olsa neyse de bize jeep tarzı ya da ne bileyim merco-volvo-audi falan yeter
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-hummer-sahibinden-hatsiz-h3-703142008/detay şu da fenaaaa
şehir içi tavsiye etmeyeceğim bir araç. park sorunu yaşarsınız:)) bindiğim için gerçekten tavsiye etmiyorum. hacı murat neyimize yetmiyor gardaşlar?
Tek ben mi lambo değil de Tesla model X istiyorum anlamadım ki. O olmadı model S'te uyar bana. Blockchain'le ilgilenip hala lambo gibi eski teknoloji bir araç nedir yahu. Ben o hedefe ulaşana kadar süper şarj olayının da kolay bir yolunu bulursalar tadından yenmez.
Sürat severim ama motor böğürmese de olur, malum yaşlandık artık.
Teknoloji severim o yüzden Tesla yahu! Evet Lambo'da güncelleniyor ancak kulvarlar farklı internet vs blockchain gibi bence..
Tesla olsun taştan olsun. Bir gün olursa arka cam sağ üst BTC simgesi, sol üst bitcointalk TR