Pages:
Author

Topic: Ben birşey demiyorum görüyorsunuz.Boynuzun kulağı geçme çabaları.AMAZIX - page 2. (Read 1578 times)

hero member
Activity: 1400
Merit: 569
harbiden millet aç, ekonomi çok ama çok kötü durumda şu sıralar, keşke yapacak bir şey olsa da düzelse

Bu arkadaş ne diyor anlayan biri var mı?
Ulan konuyu okumuyorsun anladıkta bari başlığa göre salla bişeyler

Böyle mesajları ben de sık görüyorum. Adamlar o kadar spam yapmaya alışmış ki, konu başlığını bile okumaya tenezzül etmiyor.
member
Activity: 522
Merit: 13
hakkında bir tane bile iyi bir şey söylenmeyen bir ekibin yapacağı işinde tutacağını düşünmek aptallıktır. hele bu forumdan ayrılıp bu foruma rakip olmaya çalışması kendi ayağına sıkması demek. bu foruma rakip bir forumun şu aşamada tutsa bile bounty dışında bir işe yarayacağını düşünmüyorum.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
harbiden millet aç, ekonomi çok ama çok kötü durumda şu sıralar, keşke yapacak bir şey olsa da düzelse

Bu arkadaş ne diyor anlayan biri var mı?
Ulan konuyu okumuyorsun anladıkta bari başlığa göre salla bişeyler
full member
Activity: 490
Merit: 100
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
Amazixx yerine başka forumda sağlam insanlar yapsa bunu belki olabilirdi. Neredeyse bütün ekip bountycilerin canını yaktı. Kimse güvenipte onlara gitmez açıkçası. Çokta dert edilecek bir konumda değiller bence.
full member
Activity: 728
Merit: 151
data broker ödül programında crypto compare ve youtube için toplam 46 token gösteriyor ama bunlar napıyor 41 veriyor...hesap başı 5 token cebe... böyle de hırsızlar işte

bitnation da cebe indirdikleri tokenin haddi hesabı yok katılımcıların %90 ı stake alamadı şartları yerine getirdiği halde

bizim millet nerde beleş oraya yerleş olduğu için bu olayların dikkate alınacağını sanmıyorum ama hala bunlara kyc yapan var...geçmiş olsun onlara

member
Activity: 294
Merit: 11
Amazix bitcointalk çalışanlarından oluşuyor deyince bir arkadaş gülüp geçmiştim. Sonrasında ise bunun gerçek olduğunu müdahale ettiği postlar ve konulardan gördüm. Yani bir alt forum oluşturma çabası bu forum çalışanlarının. Yedikleri yetmedi bitcointalk üstünden krallıklarını kuramayıp iyice sömürü düzenine geçiyorlar. İşin acı tarafı bunun işe yarayacağını düşünüyorum. Yani ödül olarak büyük bir pay verseler orayı hareketlendirirler. Zamanla bunu yavaş yavaş yapabilirler.
member
Merit: 16
Saçmalıktan öteye gidemeyecek bir şey bu forum varken alternatifinin tutabileceğini düşünmek akıldan noksanlıktır amazix Kendi kendine yaptı kendi ayağına sıktı
full member
Merit: 110
Versinler ucundan kiyisindan azicik ETH, bak nasil doluyor forumlari. Millet aç aç Smiley
jr. member
Activity: 560
Merit: 1
Enteresan bir konu olmuş,  moonforum vr amazix ekibini özgüven ve cesaretleriden ötürü kutluyorum, peki teknik ve etik olarak doğru mu yapılan sizce ?
jr. member
Activity: 406
e ne var bunda seni neden bu kadar rahatsız etti ki? bitcointalk rahatsız değil amazix değil seni niye geriyor rütbenin işlevi azalabilir diye mi korkuyorsun?
sr. member
Activity: 735
Merit: 251
Forumun şu anki hali karmakarışık gözükse de, zamanında buradaki atmosferi ve buranın farkını bilen hiçkimse böyle saçma sapan yeni oluşumlara prim vermez. Amazix boşa kürek çekiyor, bu çirkeflikle bir yere varamazlar.
jr. member
Activity: 252
eyy amazix, eyy sylon sen kimsin,  forumda bir birine böyle seslenen insanlar olması çok ilginç olurdu, allahtan forum yöneticileri baskıcı değil Cheesy
member
Activity: 588
Merit: 22
Bence Amazix bunu düşünrek harika bir işe imza atmış.Artık btt’nin rakiplerinin artması lazım.Burda olayı saçma bulan kişiler,hep yüksek rütbeli ve bu da o kişilerin işine gelmiyor.
member
Activity: 448
Merit: 17
Bir bok olmaz bunlardan kimsede bunlar için forumu bırakmazlar ben şahsen bir daha amazix kampanyalarına girmem girdiklerimde adamlar en son hesaplıyolar stakeleri bazen başlık siliniyor yorum siliniyor o haftanın stake gidiyor yönetim zaten sıfır bu yüzden 3-4 haftam gitmişti en az
sr. member
Activity: 644
Merit: 250
Hiç bir zaman Bitcointalk' ın 10 da biri bile olamayacak. Yeni çıkan ICO lar neden diğer siteye reklam vermek için uğrassınki.
full member
Activity: 476
Merit: 100
icoları burada bile çok kaliteli yönetemiyorlardı. Kaldı ki orada yönetsinler. Muhtemelen bir süre sonra kendileri sıkılıp bırakacaktır.
member
Activity: 602
Merit: 32
Yani muhtemelen herkesin dediği gibi bir amaç güderek yaptılar forumu. Ulaşırmı ulaşmazmı bişey diyemem ama bct ile boy ölçüşemez, bişey olmaz, edemez söylemlerini anlamıyorum. Bir zamanlar kasıp kavuran arama motoru yahoo vardı. Şimdi kimse aramıyor. Bir zamanlar pervaneli uçaklar vardı artık nerdeyse yerçekimiyle uçacaklar vs.. yani demem o ki burasıda birgün tarih olacak öyle yada böyle. Yerine geçebilirlermi bilinmez. Genelde çekişmeli durumlarda üçüncü aday çıkar Smiley bir göstermelik birde alttan gidenler. Buna siyasette tavşan aday denir. Ve maalesef bölünme için koyulan umutsuz tavşan adaylarında kazandığı bolca örnek mevcut Smiley

Bakalım görelim orasımı yerini alır başka yermi bilinmez. Ama kampanyalardan çakmalarından dolayı anladığım kadarıyla pek tercih edilmez. En azından şimdilik. Ama insanevladı bu tuhaftır. İbne dersin kaldırmaz, sikersin aldırmaz. O yüzden tepkiler değişken olacaktır.
member
Activity: 448
Merit: 14
Amazixin aldığı projeler ortada hard cap yapanlar bile -20x aşağıda piyasya çıkıyorlar.Bide kyc vs olayları girdi.Yakında yavaş yavaş etkilerini yitirirler.Zaten ödül miktarlarıyle kendi hesaplarıyla oynuyorlar türklerede bloglara 0 veriyorlar
member
Activity: 210
Merit: 10
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
kimse kusura bakmasın ama değil 1 tane amazix 10 tane amazix olsa onların yaptıklarına ben inanmam. Colorlessk vardı zamanında adam gibi bountyhive'ı açtı o bile çok çok kazandıran bir sistem değil ki , colorlessk amazix'e bin basar. vurur yüze ifadesi gelmiyorum forumuna bitanesi Smiley
hero member
Activity: 756
Merit: 505
Aynen adamlar ne yapacağını bilmiyor ve sıkıldıkları için forum açıp burayı yıkmaya çalışıyorlar hayır o kadar kolay olmayacak Smiley burası satoshinin mirası kimselere vermeyiz...
Pages:
Jump to: