Pages:
Author

Topic: Ben birşey demiyorum görüyorsunuz.Boynuzun kulağı geçme çabaları.AMAZIX - page 4. (Read 1578 times)

full member
Activity: 602
Merit: 118
Burada bile yedikleri halatları bilen kişi gidip onlara üye olmaz. İlk duyduğumda bile üye olmadım. Burada Stake çakmaklar token yürütmeleri yapan bunlar kendi forumları olunca neler neler yaparlar. Merak Edip forumlarına bile bakmadım
full member
Activity: 406
Merit: 189
keşke bounty konuları şurdan çıksa, foruma giiryorum doğru dürüst postları bulamıyorum. iice bitcointalk spam posta gömüldü.
aradı kaliteli postlar kaynıyor
full member
Activity: 322
Merit: 100
Moonforum'un günlük en fazla 1.000 tekil tıklaması var, Bitcointalk'ın ise 5.000.000 o forum saçma sapan postlar dışında hiçbir işe yaramaz.

Tam aradığım yorum ya ne kadar isterlerse istesinler olmayacak bir şey burası baki kalacak onlarda gördüler bir işe yaramayacağını salarlar yakında bu forum morum işini
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
Moonforum'un günlük en fazla 1.000 tekil tıklaması var, Bitcointalk'ın ise 5.000.000 o forum saçma sapan postlar dışında hiçbir işe yaramaz.

Zaten konu güncelliğinden de bu anlaşılabilir. Bence bir deneme yaptılar, biraz tutsa devam ederdi ama tahminen şimdi akışına bırakacaklar bir süre sonra da yok olup gidecektir.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Yapacakları oydu zaten. Amazix bounty'leri tamamen oraya çekebilir. theymos'un falan da umrunda olmadığı için sanırım tamamen oraya kayacak gelecek yıllarda. Her ne kadar sevmesem de durum bunu gösteriyor...
Bi popülaritesi yok şimdilik. İleride olma ihtimali var. Umarım Amazix denen çakal sürüsü bir an önce yok olur.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030

Amazix  ekibi paralel formunu oluşturmaya devam ediyor.Ve artık bu forumdaki bounty konularında bile parantez açıp moonforumun reklamını yapıyorlar. oraya mesaj attırarak stake kazandıracaklarını söylüyorlar.
Pages:
Jump to: