Pages:
Author

Topic: Benzinin Litresi 6 TL olsa nasıl tepki verirsiniz? (Anket) - page 3. (Read 631 times)

sr. member
Activity: 1666
Merit: 304
kycfree
Kimse tepki gösteremiyor ve bununla birlikte daha da artacaktır. 7 Tl bile olabilir yakında benzinin litresi bekleyip göreceğiz
jr. member
Activity: 84
Merit: 7
Community Manager at Bitsurf.eu
Baya bir fazla ama aracım olmadığı için beni çok etkilemiyor. Aracı olanlara da geçmiş olsun,  ekonomi böyle giderse o fiyat iyice artacak.
sr. member
Activity: 370
Merit: 251
Benzinin Litresi 6 TL olsa nasıl tepki verirsiniz?  Sizce Benzin fiyatları da çok artmadı mı?

Şimdi doğru konuşalım,

Bana kalırsa biraz fazla gibi, ama benzin dış kaynaklı olduğu için fiyatların belirlenmesinde dış kaynaklar çok etkili diye düşünüyorum, yani bizim o kadar da elimizde değil. yani olsa olsa 5 lira olur. kalanını hep yabancılar belirliyor bence.
yabancılar derken? benzin araplardan çıkıyor büyük oranda abd'nin de eli var.
Şimdi benzinin varil fiyatı her ülkeye aynı bu durumda dış güzler dediğiniz olay yalan oluyor. Tamamen senin paranın değeriyle alakalı bir durum bu yani ekonominle. Biraz fazla demişsin ama biraz değil boru gibi fazla.
newbie
Activity: 45
Merit: 0
Tepki yok mecburuz kullanmaya isyan etsekte bu bişey degiştirmez
full member
Activity: 434
Merit: 112

1-) Arabayı Almanya Fransa vb yapar, teknoloji, bilgi, emek harcar. Türkiye suya sabuna dokunmadan aldığı astronomik vergilerle arabayı yapandan çok kâr eder. (Kolay para)
2-) Petrol varil fiyatı üzerine minimum 3x yaparak akaryakıttan iyi kâr eder. (Kolay para)
3-) Araçların yıllık vergilerinden iyi kâr eder, bu sene yüksek zam yapmak istediler, oy veren vermeyen şahlanınca reverse yaptılar.
4-) İzmit’e, İstanbula köprüyü yaptır el oğluna, sonra millet desin ki bu köprülerden dolanarak mı geçelim domalarak mı? 3. Köprüden domalmaktan başka alternatifi yok büyük vasıtaların, ayrıca ben Samsunda yaşıyorum, ömrümde 1 2 defa veya hiç geçmeyeceğim köprüler için çocuklarım bile borçlandırıldı amk.
5-) Tüm bunlar yetmezmiş gibi ceza yazmak için kıçlarını yırtan polisler kemere, parka ota boka ceza ile açık kapamaya çalışmak.

yalan değil yöneticilerimizin 5 maddede nasıl halkının cebine göz diktiğini anlatmışsın.
hero member
Activity: 1533
Merit: 560

1-) Arabayı Almanya Fransa vb yapar, teknoloji, bilgi, emek harcar. Türkiye suya sabuna dokunmadan aldığı astronomik vergilerle arabayı yapandan çok kâr eder. (Kolay para)
2-) Petrol varil fiyatı üzerine minimum 3x yaparak akaryakıttan iyi kâr eder. (Kolay para)
3-) Araçların yıllık vergilerinden iyi kâr eder, bu sene yüksek zam yapmak istediler, oy veren vermeyen şahlanınca reverse yaptılar.
4-) İzmit’e, İstanbula köprüyü yaptır el oğluna, sonra millet desin ki bu köprülerden dolanarak mı geçelim domalarak mı? 3. Köprüden domalmaktan başka alternatifi yok büyük vasıtaların, ayrıca ben Samsunda yaşıyorum, ömrümde 1 2 defa veya hiç geçmeyeceğim köprüler için çocuklarım bile borçlandırıldı amk.
5-) Tüm bunlar yetmezmiş gibi ceza yazmak için kıçlarını yırtan polisler kemere, parka ota boka ceza ile açık kapamaya çalışmakta.
member
Activity: 322
Merit: 14
başlığı açan arkadaş "benzin yüksek ama düşse düşse en fazla 5 liraya düşer" diyerek
kısaca bu konuda hükümetin suçu yok asıl suçlu dış kaynaklar ve ben ne ekonomiden anlıyorum ne de vergileri biliyorum demeye çalışmıştır.

az biraz bilgisiyle ülkenin yanlış yönetilmesini kendi çapında savunmaya çalışmıştır.
member
Activity: 143
Merit: 10
Eskisi gibi değil artık ülkedeki hareketler. Kimse sesini çıkaramıyor devlet de halkı sömürüyor. Suriye'den gelen insanlar dükkan açarken hiçbir belge almazken bizim ülkemizin insanına ruhsat vergi zorunlu koşuluyor en basitinden.
newbie
Activity: 168
bu ülkede tepki verilmesi artık iyice unutuldu gitti. gazoza ötv ne be. gazoz gazlı içecekler lüks tüketim oldu. illa kaynak oluşturacaksın diye hayatı daha pahalı hale getiriyorsun. çok yanlış kararlar alıyorlar. ekonominin düzeldiği de yok.
jr. member
Activity: 252
Merit: 5
Bizim halkimiza mubah bence. Bu durumun duzelmesi icin once halkin bilinclenmesi gerekiyor bence. Aksi durumda yukselis kolay kolay durmayacak.
member
Activity: 238
ben her zaman 50 liralık alıyorum zaten diyen zihniyetin ekmek pahalı, sebze pahalı demeye hakkı olamaz. bizde de bu bilinçsiz kesim yoğunluğu fazla. Ondan zaten yükseliyor devamlı birileri de hala zannediyor ki bunun sorumlusu bizim yöneticilerimizde değil. bunun sorumlusu içerdeki ve dışardaki teröristler. Allahım akıl fikir ver yarabbim.
member
Activity: 336
Merit: 11
6 lira daha normal degerler bence. Yukselecektir ve yakinda ulasilmaz yerlere gelecektir.
newbie
şaka maka benzin 6 lirayı da aşmış durumda, yani durum belirtilenden de kötü
member
Activity: 434
Merit: 14
Ne güzel memleket..Meydanlarda artık dış ülkelere bağlı eski Türkiye yok, her kararı kendisi alıyor diye anıracaksın..Sonra benzin 6 lira oldu dış güçler yapıyor diyeceksin.
jr. member
Merit: 3
hataları yeni hatalarla düzeltemezsin. şu anda yapılanların hepsi daha büyük hatalardır.

düzeltmek istediklerine de inanmıyorum zaten. O yüzden seçim olsun bütün ekonomi, ekonomiyi bu hale getiren adamın elinde patlasın. Yoksa başımızdan indiremeyeceğiz biz bunu.
full member
Activity: 280
Merit: 102
+ Benzininin fiyatını düşürmek için yapıcı eleştirilerde bulunurum.

ülkenin her yeri zam oldu yapıcı eleştiri yaparım da dinlemezler ki
jr. member
Activity: 111
Merit: 1
Zamları benimsedik artık normal gelir oldu tepki bile veremiyoruz.
member
Activity: 210
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
Benzinin fiyatı harbiden çok yükseldi. yani ister iç mihraklar deyin, ister dış mihraklar deyin, ben anlamam ben petrole gidince orada kaç para yazdığına bakarım.
member
Activity: 308
ahaha şıklar çok hoşuma gitti özelliklede
Benzin fiyatları, Benzinin Varil fiyatları arttığı için artıyor. O yüzden normal karşılarım

aslında benzinin fiyatı artmıyor benzin lobisinin ülkemizde oynadığı oyunlar seçeneği de olabilirdi  Grin
newbie
Activity: 140
Acınacak halimize gülüyoruz. Vergi yükünün altında eziliyoruz. Japonlar arabayı ülkelerinde 2.0 3.0 v6 benzinli yapıyor. Bizim için 1.5 diesel falan yapıyor
Pages:
Jump to: