Pages:
Author

Topic: Beyin Jimnastiği (Trade) - page 2. (Read 713 times)

full member
Activity: 504
Merit: 103
January 06, 2018, 04:38:27 AM
paranın büyük bir kısmı ethereum, bitcoin, litecoin gibi coinlerde stoklanır diğer bir kısmı daha tanınmamış fiyatları çok düşük coinlerde bırakılır. Gelen karlarda ethereum, bitcoin, litecoin ye aktarılıp stoklanır.
member
Activity: 411
Merit: 21
January 05, 2018, 01:28:43 PM
Hodl candir. Ama illa al sat yapilacaksa, amac hodl yapilan coinin sayisini arttirmak olmali bence.
member
Activity: 1008
Merit: 19
Backed.Finance
January 05, 2018, 01:04:06 PM
Benim için en güzeli sonuna kadar hodl Smiley en karlısı ve en heycanlısı benim için
full member
Activity: 672
Merit: 100
January 05, 2018, 12:48:11 PM
Bence günlük al satı sonlardımak gerekiyor, günlük al sattan elde edilen kar uzun vadede bekletilen coinin yanından geçemez o yüzden bu tarz şeylere kafa yormaya da gerek yok
full member
Activity: 602
Merit: 120
December 28, 2017, 01:09:14 PM
Ben genelde bir coini satıyorum sattım bana 1 eth mi verdi en düşük fiyattan bu sefer alım giriyorum 1000 tanesi 1 eth ederken 1 eth ile  geriye 1500 eth alıyorum.. En son beni memnun edince kar ya başa dönüyorum 1000 tane bırakıyorum yada hepsini bozduruyorum.
full member
Activity: 336
December 28, 2017, 12:58:58 PM
4 numarayı yapmaktayım en karlısı bu diye düşünüyorum.
member
Activity: 112
Merit: 10
December 28, 2017, 12:19:30 PM
Karı sürekli bankaya çekmek gerek.
newbie
Activity: 83
Merit: 0
December 28, 2017, 10:01:43 AM
Al-sat ta 2 kazanır 5 kaybedersin. Psikolojin bozulur, beyin kayıpları acı olarak duygulandırır. Bu da daha fazla risk almanıza ve kaybın muhtemel artmasına neden olur. Profesyonel trader olduğuna inanmıyorum kimsenin, o yüzden projeye güveniyorsanız sonuna kadar al-tut benim tercihim..Fakat burda alıp satmak adrenalin vs hoşuna gidiyor insanların, macera oluyor. Rakamlar da düşükse sakınca yok, büyürse sıkıntı var..
full member
Activity: 420
December 28, 2017, 09:43:40 AM
Stratejim anaparayı çektikten sonra kalan coinleri bekletmek üzerine, çektikten sonrada ihtiyaç varsa nakite dönüyorum.ihtiyacım yoksada başka coinleri değerlendiriyorum.şimdilik bu taktik iyi gidiyor tavsiye ederim.birikimlerinizi güvende saklamak içinde üzdan almanızı tavsiye ederim ne olur ne olmaz
RTE
full member
Activity: 294
December 28, 2017, 09:36:34 AM
Ben usdt şeklinde satın alıp artınnca yine usdt basına döndürüyorum böylesi daha karlı . Anca btc düşmüşse ve kardaysam btc çeviriyorum böylece karım artıyor.
member
Activity: 98
Merit: 10
December 28, 2017, 09:00:06 AM
Beşinci yöntem uygulanır.
sr. member
Activity: 924
Merit: 251
December 28, 2017, 06:12:15 AM
Herşeyden önce bu durum tekrar gireceğin coinle alakalı fakat ben kar hesaplamalarımı usd bazında yaparım bitcoine göre düşünmem. Usdt'ye geçerim anlayacağın
member
Activity: 539
Merit: 20
December 28, 2017, 05:46:15 AM
3 numaralı seçenek ile devam ettim bir süre ve Mth yatırımı yaptım:) oda 2xi geçti çok şükür. suan bu yöntemle devam ediyorum. özellikle boyle düşüsün bol olduğu zamanlarda güzel işe yarıyor.
full member
Activity: 644
December 20, 2017, 01:09:48 PM
Merhaba arkadaşlar

Trade ile elde ettiğiniz karı nasıl değerlendirdiğinizi merak ediyorum.

Şuana kadar gelen kar ile  en güvendiğim coini alma/biriktirme üzerine kurduğum bir yöntem vardı.
ama son bir kaç gündür başka yöntemler kafama takılmaya başladı. Acaba hangisi üzerine yoğunlaşırsak karı maksimize edebiliriz. bu konuda tecrübeli arkadaşlar hangi yöntemi uyguluyor ve yorumları nedir acaba?

Benim Aklımdaki yöntemlerden bir kaçı su şekilde.

1. x coinden edilen kar kadar usdt alınıp coinin(bir başka coinde olabilir) tekrar düşmesi durumunda düşük fiyattan tekrar almak için bekletilir

2- edilen her kar btc ye çevrilip stok yapmak üzere unutulur.

3- Edilen her kar gelecek vaat eden ama düşük maliyetli coine aktarılır.

4- gelen kara hiç konulmadan alım satım işlemine devam edilir.

5- gelen kar sadece Usdt olarak biriktirilip belli bir miktara ulaşınca tl ye çevrilir.

6- Sadece gelen kar ile trade yapmaya çalışılır.

şu an için en mantıklısı 5 gibi görünüyor.
piyasada indi bindi çok. biraz uzaklaşmak en iyisi
member
Activity: 1008
Merit: 19
Backed.Finance
December 20, 2017, 08:41:05 AM
Konu için teşekkürler çok bilgilendirici olmuş ama benim için en karlı gözüken al unuttur kardeşim
full member
Activity: 1358
Merit: 193
December 20, 2017, 07:43:27 AM
son zamanlarda hiç beyin jimnastiği yapmadan bitcoin al unutçular kazandılar ciddi farkla. bu opsiyonuda değerlendirmekte fayda var.
full member
Activity: 448
Merit: 157
December 20, 2017, 07:02:18 AM
Merhaba arkadaşlar

Trade ile elde ettiğiniz karı nasıl değerlendirdiğinizi merak ediyorum.

Şuana kadar gelen kar ile  en güvendiğim coini alma/biriktirme üzerine kurduğum bir yöntem vardı.
ama son bir kaç gündür başka yöntemler kafama takılmaya başladı. Acaba hangisi üzerine yoğunlaşırsak karı maksimize edebiliriz. bu konuda tecrübeli arkadaşlar hangi yöntemi uyguluyor ve yorumları nedir acaba?

Benim Aklımdaki yöntemlerden bir kaçı su şekilde.

1. x coinden edilen kar kadar usdt alınıp coinin(bir başka coinde olabilir) tekrar düşmesi durumunda düşük fiyattan tekrar almak için bekletilir

2- edilen her kar btc ye çevrilip stok yapmak üzere unutulur.

3- Edilen her kar gelecek vaat eden ama düşük maliyetli coine aktarılır.

4- gelen kara hiç konulmadan alım satım işlemine devam edilir.

5- gelen kar sadece Usdt olarak biriktirilip belli bir miktara ulaşınca tl ye çevrilir.

6- Sadece gelen kar ile trade yapmaya çalışılır.

Öncelikle merhabalar,

Aklınızdaki yöntemlerden mevcutta kullandıklarım var.

1 numaralı yöntem: Kar ettiğinizi hissettiğinizde tabiki bu küçük bir 30Lira 50Lira değil kar kadar kısmını USDT çeviriyorum. Aynı coini takip etmeye devam ediyorum çünkü yatırımım orada. Takip ettiğim süreçte ise alta geldiğinde elimdeki USDT ile alım yaparak daha önce elimde olan miktarı BTC ve coin adedi bazında yükseltmiş oluyorum.

2 numaralı yöntemi çok fazla tavsiye etmem. Sebebi ise eğer yatırımınız küçük ise zaten fee kesintileri ile BTC aldığınızda miktar daha da düşecektir. KAr ettik derken kardan zarar etmiş olabiliriz.

3 numaralı yöntemde elde edilen karı arada sırada gerçekten araştırıp gelecek vaad eden bir coine yatırabilirsiniz.

4 numaralı yöntem pek tercih etmediğim bir yöntem.

5 numaralı yöntemde karları alıp TL'ye doğrudan TL'ye çevirmek yerine ETH LTC gibi ülkemizde yurtdışındaki satış kuruna göre daha yüksek tutara satılanlara yatırıp onları Türkiye'de satarım ve daha fazla kar ederim. Arada bunu yapıyorum.

6 numaralı yöntem ise yatırdığınız miktar kadar kazanç elde etmişsinizdir örneğin geçen gün XRP'de bunu başardım. Böyle bir durum ile karşılaştığınızda ana paranızı çekip kalan kısmı ile işleme devam edebilirsiniz ve üzülmezsiniz. Cheesy

Bunlar tamamen kişisel kullanımlarımdır.
member
Activity: 539
Merit: 20
December 20, 2017, 05:32:52 AM
Öncelikle şunu belirtmek gerekir ki trade zor bir iştir, bir coin üzerinden kazanç sağlayınca tekrar tekrar girmenin manası yoktur, çünkü genellikle ikinci yada üçüncü girişler terste kalma ile sonuçlanır, gelelim trade den elde edilen karın nasıl değerlendirileceğine, en güzeli ayrı bir hesap açıp geleceğe ilişkin çok güvendiğiniz bir coine yatırım yapmak yada başka bir btc cüzdanınıza karı aktarmak en mantıklısı

bu dediğini bir kere yaşadım ve güzel bir ders oldu Smiley çok güzel karlar ettiğim bir coine tekrar girdim ve 1 saat takip edemedim. tekrar baktığımda karın yarısına yakını erimişti. zaten bu düşencelere itende bu oldu. gerçi beklesem 1 gün sonra toplarlardım ama baska coinden acısını çıkardım Smiley artık karı alınca o coine bir kaç gün bakmıyorum Smiley
full member
Activity: 630
Merit: 104
December 20, 2017, 05:21:34 AM
cok güzel anlatmıssım ama bunu yapabılen var mıdır acaba Cheesy yükselince coinde daha fazla fırsat görüp almayan var mıdır yada stabil giden coini ucacak diye dibine kadar giren var mıdır??? uctugunda cıkabilenn trade zor be kardş uzun vade en güzeli
full member
Activity: 644
CAT.EX Exchange
December 20, 2017, 04:27:17 AM
Öncelikle şunu belirtmek gerekir ki trade zor bir iştir, bir coin üzerinden kazanç sağlayınca tekrar tekrar girmenin manası yoktur, çünkü genellikle ikinci yada üçüncü girişler terste kalma ile sonuçlanır, gelelim trade den elde edilen karın nasıl değerlendirileceğine, en güzeli ayrı bir hesap açıp geleceğe ilişkin çok güvendiğiniz bir coine yatırım yapmak yada başka bir btc cüzdanınıza karı aktarmak en mantıklısı
Pages:
Jump to: