Pages:
Author

Topic: Beyin Jimnastiği (Trade) - page 3. (Read 713 times)

member
Activity: 539
Merit: 20
December 20, 2017, 04:23:50 AM
Mesel etmiş olduğumuz karları Usdt olarak bekletsek dünden beri yaşanan ani düşüşlerde fırsat alımları yapılabilir.
Şuan biraz daha sermayem olmasını çok isterdim mesela Smiley
sr. member
Activity: 630
Merit: 251
🤖UBEX.COM 🤖
December 19, 2017, 04:17:50 PM
yazdıklarının çoğu day-trading diye geçer. yani günü kurtarmak için yapılan işlemler. bunun için de bütçenin tamamını değil, belirli bir bölümünü ayırırsın. zarar bütçesi yaparsın. kısa vade kısa koşular yapılabilir.
full member
Activity: 196
Merit: 100
December 19, 2017, 03:59:39 PM
Hocam trade işi bana çok çok zor geliyor herzaman bana en iyis hold geliyor. Alıcaksın unutacaksın seni tatmın edecek kara ulaşınca satacaksın. Aslında burda uzun süreli al sat yapıyorum galiba ben, düşükten alıp yüksekten satıyorum ama gün içinde değil atıyorum 3 ay sonrasında sonra 10 15 $ dolar daha düşüğe tekrar alıyorum buda bence uzun vadede al sat denilebilir. Cheesy
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
December 19, 2017, 12:31:30 PM
Evet fikirler guzelmis ama birde trade den kar elde edebilsem disimi kiracagim hep mi zarar eder insan pumplanan coine giriyorum birakiyorlar kucagima bu gune kadsr trade yaparak 1 tl kazanamadim varsa yoksa holdcuyum birde yetenek meselesi trade isi sakin olmak lazim poloda bir ara margin falan yapayim dedim onuda beceremedim
full member
Activity: 266
Blockchain with solar energy
December 19, 2017, 10:42:53 AM
Ben sana en güzel yöntemi söyleyeyim: Gelen karın %30 u 3 aylık süreçlerle düzenli olarak nakite çevrilir. Bu garanti nakit belirli güzel bir seviyeye ulaştığında da kalan tüm para risk edilir.
member
Activity: 411
Merit: 21
December 19, 2017, 09:12:14 AM
Kisisel olarak benim izledigim yol

3 yani trading'ten elde ettigim kari potansiyelli bir coin almak icin kullanmak.

O an icin öyle bir coin yoksa/bulamadiysam 4'e devam.
full member
Activity: 196
December 19, 2017, 09:09:55 AM
Bunu coin / tokenine bağlı olarak yapabilirsin bana göre ..

Örneğin bir waves / stratis üzerinden sürekli al - sat yaparsan zarara düşebilirsin.

Son 1 haftanın örneğini Waves olarak verecek olursam 60 K larda iken 90 K sat lara çıktı . Güzel bir yükseliş sergiledi tabi bu her zaman bu şekilde ilerleyeni zor .

Uzun vade de düşünüyorsan bir coin üzerinde edeceğin kar ettiğin miktardan ilerlemeni tavsiye ederim.
member
Activity: 539
Merit: 20
December 19, 2017, 09:00:31 AM
Merhaba arkadaşlar

Trade ile elde ettiğiniz karı nasıl değerlendirdiğinizi merak ediyorum.

Şuana kadar gelen kar ile  en güvendiğim coini alma/biriktirme üzerine kurduğum bir yöntem vardı.
ama son bir kaç gündür başka yöntemler kafama takılmaya başladı. Acaba hangisi üzerine yoğunlaşırsak karı maksimize edebiliriz. bu konuda tecrübeli arkadaşlar hangi yöntemi uyguluyor ve yorumları nedir acaba?

Benim Aklımdaki yöntemlerden bir kaçı su şekilde.

1. x coinden edilen kar kadar usdt alınıp coinin(bir başka coinde olabilir) tekrar düşmesi durumunda düşük fiyattan tekrar almak için bekletilir

2- edilen her kar btc ye çevrilip stok yapmak üzere unutulur.

3- Edilen her kar gelecek vaat eden ama düşük maliyetli coine aktarılır.

4- gelen kara hiç konulmadan alım satım işlemine devam edilir.

5- gelen kar sadece Usdt olarak biriktirilip belli bir miktara ulaşınca tl ye çevrilir.

6- Sadece gelen kar ile trade yapmaya çalışılır.
Pages:
Jump to: