Pages:
Author

Topic: Bilgisayarınızı 4 Saat Açık Tutun Bir şey Deneyeceğiz! - page 3. (Read 704 times)

full member
Activity: 476
Merit: 100
CAT.EX Exchange
Böyle bir şeye izin verenlerin gerçekten aklından şüphe duyarım. Açık açık bilgisayarınızı ele geçirip bilgilerinizi aldıktan sonra 3-5 token verse ne vermese ne.
jr. member
Activity: 224
Merit: 4
geçende youtubeda video gördüm. site ismi aklımda değil. pc nin işlemci gücünü ayarlıyorsunuz size satoshi veriyor. 1 satoshinin sağ tarafında bir sürü sıfırlar eklenmiş, sanki o kadar kazandırıyor gibi. hepsi hayal. gerçekte kazandıkalrı 10-20 satoshi. birinin pc si baya ısınmış kısa sürede. resmen donanım canavarı.

ha eskiden şu vardı, pc yi açık bırakıyorsun bir paket alıyorsun ve sana düzenli ödeme yapıyor. aylar boyunca devam ediyordu en son baktığımda ama eminim patlamıştır bir yerden sonra.

bu tarz videolar özellikle youtube da bolca var. yabancıların tekniklerini izleyip, türkiye için video çekilmesi, ref kasılması falan.
full member
Activity: 462
ne olur ne olmaz 3-5 token bounty için kendinizi riske atmayın. Varsın Metahash kampanyasından da bounty gelmesin değmez. Hem daha borsaya girip para edeceği bile şüpheli
jr. member
Activity: 280
Merit: 1
Win-Won-Betfury
Milyon dolar mı verceklerde 4 saat açık bırakıcaksın bilgisayarı sağlam para vericekse uğraşta üç beş kuruş için bilgisayarınız tehlikeye sokmayın bence sıkıntı yaşarsınız ileride konularda çıkmış zaten aman dikkat
member
Activity: 294
Merit: 10
World’s First Decentralized ICO Platform
Dürüst olduklarını bilsek bile bu isteğin mantıklı bir açıklamasını bulamıyorum. Akıllara direkt dolandırıcılık geliyor, gerçi bazı kişiler denileni yapıp tokenları aldıklarını belirtmişler ama bunu yerine getirmek de bayağı cesaret isteyen birşey. Bakalım daha neler göreceğiz bu piyasada.
full member
Activity: 518
Bunların Allah belasını versın ımzasına katıldık o kadar durduk eth olarak odeyeceklerını sölemışlerdı ama olmadı ne gelen gıden bırsey yok sımdıde program kuracakmısız skdrsn gıtsın ısım olmaz
full member
Activity: 728
Merit: 151
hardcap yaptıklarına nerden inandınız ne malum o parayı topladıkları teyit yapan var mı ? ben inanmıyorum hardcap yalanlarına...10$ bounty için kimlik göndermenin (onları dep webte falan satıyorlar he haberinizi olsun  Grin ) yeni versiyonu da cüzdanımızı indirin bişey deneyip çıkacağız oldu  Grin
jr. member
Activity: 124
Merit: 2
Gerçekten sinsice,böyle söylemlere kimse inanmasın arkasında kesinlikle art niyet olduğu belli oluyor.
jr. member
Activity: 238
Merit: 2
Böyle saçma bir istekte nasıl bulunurlar anlamadım gitti. Bu durumu bende duydum ve direk metahash okları üzerine çekiyor. Ya böyle bir şey olmadığını kanıtlarlar. Ya da proje rezil rüsva olur.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Geçen yıl ortalığın airdrop cennetine dönüştüğü dönemlerde kendi cüzdanının kurulmasını isteyen yapılanmaların cüzdan dosyasında trojan yakalamışlığım çoktur, o nedenle şaşırmadım.
Bu tarz konularda yaptığım uyarıyı yineleyeyim:
1) Mutlaka ama mutlaka antivirus kullanın, sakın delux/suit vb ayağına kırık hallerini yüklemeyin, Avira, AVG gibi firmaların tekil kullanıcı için yayınladıkları ücretsiz versiyonları aynı işi yapar.
2) Bilgisayarınıza antimalware ve antilogger yüklemenizi şiddetle tavsiye ederim, antivirüsün bilmedikleri şeyler bilirler.
3) Sakın ha sakın uzun sürüyor/kota gidiyor/şimdi işim var, yeniden başlatamam vb. diye kendinize bahane üretmeyin, işletim sistemi güncellemelerini mutlaka geldiği an yapın.
Sağlam bi antimalware ve antilogger önerisine ihtiyacım var aslında. Ne tavsiye edersiniz lisanslı Norton'un yanına?
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Açık açık "biz dolandırıcıyız" demişler. Hangi cesaretle böyle bir şey isterler aklım almıyor. Madem hardcap yapmışsın, daha niye riske atıyorsun topladığın parayı ve milletin sana gösterdiği güveni. Sosyal deney olacak bir istek şekli. İnsan gerçekten hayret ediyor.
legendary
Activity: 2646
Merit: 1333
Geçen yıl ortalığın airdrop cennetine dönüştüğü dönemlerde kendi cüzdanının kurulmasını isteyen yapılanmaların cüzdan dosyasında trojan yakalamışlığım çoktur, o nedenle şaşırmadım.
Bu tarz konularda yaptığım uyarıyı yineleyeyim:
1) Mutlaka ama mutlaka antivirus kullanın, sakın delux/suit vb ayağına kırık hallerini yüklemeyin, Avira, AVG gibi firmaların tekil kullanıcı için yayınladıkları ücretsiz versiyonları aynı işi yapar.
2) Bilgisayarınıza antimalware ve antilogger yüklemenizi şiddetle tavsiye ederim, antivirüsün bilmedikleri şeyler bilirler.
3) Sakın ha sakın uzun sürüyor/kota gidiyor/şimdi işim var, yeniden başlatamam vb. diye kendinize bahane üretmeyin, işletim sistemi güncellemelerini mutlaka geldiği an yapın.
member
Activity: 476
Merit: 12
bir işte ufak da olsa yani %1 olma ihtimali varsa o bir gün mutlaka olur unutmayın. ne olur ne olmaz 3-5 kuruş bounty için kendinizi riske atmayın. ne olur ne olmaz ben yine de güvenemeyecem
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Ben de kurmuştum programı, bounty geldi sildim. Şimdi Norton'la taratmaya başladım pc'yi. Bakalım bi şey çıkacak mı.

hocam kendi telegram grubunda tarayan elemanlardan bulanlar vardı keşke söyleseydiniz ben hallederdim. Norton yakalamayabilir yada bilgileriniz çoktan ellerine geçmiş olabilir. Bir şey çıkmazsa bile şu an o bilgisayarda sizden çalınabilecek ne varsa başka bir ortama ve temiz bilgisayarda yeni açtığınız cüzdanlara aktardıktan sonra o bilgisayarı komple temizleyin. Daha önceki başlıkta bahsetmiştim bu tip işler için farklı pc kullanmak gerekli.
Benim her şey Ledger'da olduğu için bilgisayar'dan bir şeye ulaşamazlar. Tüm borsalarda da 2fa var zaten. No problem Smiley
full member
Activity: 784
Merit: 120
Kesinlikle oluyordur dikkatli olun arkadaşlar.
legendary
Activity: 2352
Merit: 2592
Chancellor on Brink of Second Bailout for Banks
Ben de kurmuştum programı, bounty geldi sildim. Şimdi Norton'la taratmaya başladım pc'yi. Bakalım bi şey çıkacak mı.

hocam kendi telegram grubunda tarayan elemanlardan bulanlar vardı keşke söyleseydiniz ben hallederdim. Norton yakalamayabilir yada bilgileriniz çoktan ellerine geçmiş olabilir. Bir şey çıkmazsa bile şu an o bilgisayarda sizden çalınabilecek ne varsa başka bir ortama ve temiz bilgisayarda yeni açtığınız cüzdanlara aktardıktan sonra o bilgisayarı komple temizleyin. Daha önceki başlıkta bahsetmiştim bu tip işler için farklı pc kullanmak gerekli.
full member
Activity: 616
Hep Türk projelerine atıp tutuyorlar. Scam dolandırıcılık diye alın işte herkes bir yöntem bulmuş gidiyor. Nasıl sizin bilğilerinize ulaşabilecek bu şekilde tabi. 4 saat açık kalmak ne demek.
full member
Activity: 406
Merit: 101
böyle şeyler için mutlaka vmware workstationdan sanal makina kurup denerseniz bir şey olmaz diye düşünüyorum kişisel verilerinize
full member
Activity: 938
Merit: 115
Bu isteklerin sonu nereye varacak çok merak etmeye başladım. İsteyecekleri başka bir şey kaldı mı diye insan düşünmeye başlıyor da.
member
Activity: 519
Merit: 16
Ben bounty ve airdrop ile ilgili cüzdan indirme olaylarından hep uzak durdum. Çünkü ne olacağı belli olmuyor. Arkadaş da yazmış böyle durumlarda dikkatli olmak lazım. Bilmediğiniz coin cüzdanlarını indirmeyi derim.
Sanal bilgisayar kurup onun üzerine yüklenebilir bu tür cüzdanlar. Önemli bilgileriniz bulunan veya mining yaptığınız bilgisayarlara her cüzdanı yüklememek gerek.
Pages:
Jump to: