Pages:
Author

Topic: Binance anlık trade yaparken ödenen fee olayı hakkında - page 2. (Read 632 times)

full member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
Kesinlikle çok mantıklı eğer çok fazla işlem yapıyorsanız. Ben çok fazla işlem yapmadığım ve binance kullanmadığım için çok fazla böyle bir duruma başvurmadım da bunu yapan çok fazla var
jr. member
Activity: 140
Merit: 2
Çok fazla abartmamış mısınız hocam. 1 BTC fee ne demek ya. Günde 5 BTC falan da kazanıyorsunuz o zaman. Eğer öyle bir şey yoksa sakat iş yapıyorsunuz.

şu başlıktaki birkaç arkadaş gibi siz de anlık trade yapmadığınız için tradeden anlamadığınız kanaatindeyim günlük bir al ve bir sat yaparak toplam minimum yaptığım işlem sayısı 500 ü buluyor şöyle örnek vereyim anlık tradeden anlamayan ve boş konuşan arkadaşlar için diyelim ki 1 btclik bir alış yaptım 100 bin satoshi fee ödüyorum bu işlem için ve tekrar aldığım şeyi satmak için bir işlem yaptığımda 100 bin satoshi daha ödüyorum ve tek seferlik al sat için toplam 200 bin satoşi fee ödemiş oluyorum onun dışında elde ettiğim kar bazen 500 bin satoşi bazen 1 milyon satoşi bazen eksi 500 bin satoşi oluyor millet demiş ki yok işte günlük 1 btc fee ödüyorsan bir o kadar da kazanıyorsun yok öyle bir dünya biraz beyninizi çalıştırarak işlerin o kadar basit olmadığını anlayabilirsiniz her işlemden kar elde edilemiyor ve ayrıca 200 bin sat fee ödediğim bir işlemden bazen 250 bin sat kazanıyorum 200 ü çıkınca 50 bin sat kalıyor kar örnek verdiğim gibi ayrıca referans olayını yapmaktan da vazgeçtim fazla riskli bulduğum için

Manuel olarak nasıl yapıyorsun millet onu sorumuş 500 işlem 2dk bir işlem yapsan 17 saat yapar günde. sıçmaya giderkendemi trade yapıyorsun onu diyorlar.
member
Activity: 630
Merit: 37
Çok fazla abartmamış mısınız hocam. 1 BTC fee ne demek ya. Günde 5 BTC falan da kazanıyorsunuz o zaman. Eğer öyle bir şey yoksa sakat iş yapıyorsunuz.

şu başlıktaki birkaç arkadaş gibi siz de anlık trade yapmadığınız için tradeden anlamadığınız kanaatindeyim günlük bir al ve bir sat yaparak toplam minimum yaptığım işlem sayısı 500 ü buluyor şöyle örnek vereyim anlık tradeden anlamayan ve boş konuşan arkadaşlar için diyelim ki 1 btclik bir alış yaptım 100 bin satoshi fee ödüyorum bu işlem için ve tekrar aldığım şeyi satmak için bir işlem yaptığımda 100 bin satoshi daha ödüyorum ve tek seferlik al sat için toplam 200 bin satoşi fee ödemiş oluyorum onun dışında elde ettiğim kar bazen 500 bin satoşi bazen 1 milyon satoşi bazen eksi 500 bin satoşi oluyor millet demiş ki yok işte günlük 1 btc fee ödüyorsan bir o kadar da kazanıyorsun yok öyle bir dünya biraz beyninizi çalıştırarak işlerin o kadar basit olmadığını anlayabilirsiniz her işlemden kar elde edilemiyor ve ayrıca 200 bin sat fee ödediğim bir işlemden bazen 250 bin sat kazanıyorum 200 ü çıkınca 50 bin sat kalıyor kar örnek verdiğim gibi ayrıca referans olayını yapmaktan da vazgeçtim fazla riskli bulduğum için
full member
Activity: 532
Merit: 151
Yüksek miktarda fee ödüyorsanız tabikide böyle birşey yapmak mantıklı ayrıca bnb kullanarak da fee ücretini daha az ödersiniz sanırım bunu biliyorsunuzdur uzun zamandır kullanıyorsanız binanceyi.
member
Activity: 364
Merit: 10
GR
Bende acayip trade yapiyorum,  keske tanidik birinin refaransi ile uye olsaydim.  Kirisirdik gelen paralari.  Uzuldum simdi okuyunca.
member
Activity: 168
Merit: 10
Denemeye değer yapan arkadaşlarım var. Ancak ne kadar getirir bilmem. Binancenin zaten bu fee ücretleri baya yüksek. Gönderme ücretleri de öyle zaten.
full member
Activity: 672
Merit: 100
Yakalarlarsa üç kağıttan hesabınızı kapatabilirler yapacaksanız farklı ip farklı lokasyondan yapın. Fee nin birazı size geri gelir kesintiniz düşmüş olur.
full member
Activity: 301
Merit: 100
newbie
Activity: 7
Merit: 0
this was your problem did not remember the fees but I think you wanted references is difficult instead of spending your money with fees put an ad at least you spent with something useful and not with the miners leech
sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
Tabi canım dediğin şeyi yapabilirsin, bende ilk okuduğumda 1 btc fee ödüyorsa böyle küçük hesaplar yapmamalı diye düşündüm ama dediğin gibi günde onlarca işlem yaparsan kabarık bir hesap çıkıyor ortaya
member
Activity: 378
Merit: 11
0.1 komisyon alıyor bu herifler trade işlemlerinden günlük ne kadar trade yapıyorsunuz ki 1 btc komisyon ödüyorsunuz, robinhood var o borsa sanırım 0 komisyon alıyor ve bir kaç borsa daha var ama güvenip orda işlem yaparmısın onu bilemem.
member
Activity: 522
Merit: 13
dostum işlem sayısı çok fazla olduğu için bu kadar BTC masraf oluyor demişsin ama eğer doğruysa helal olsun. diğer arkadaşlar zaten ne yapılabilir söylemiş bunun dışında en fazla Binance ile iletişime geçip pazarlık yaparsın o olur yani. ama gerçekten bir balina değilsen günlük masrafının bir BTC'yi bulduğu noktasında bir hata var bence. bizlik bir durum yok ama.

edit: şimdi bende işlem geçmişimi inceledim, çok basit bir miktar ile az sayıda işlem yapmama rağmen benim aylık işlem hacmim 1,09 BTC olmuş. eğer Binance hesaplamayı doğru yapıyorsa biraz yüklü para ve fazla işlem sayısı ile günlük bir BTC işlem hacmine ulaşmanın çok zor olmadığına kanaat getirdim. umarım günahını almadık hocam.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Böyle yapanlar varmış, denemen lazım. Komisyon ücretleri baya arttı, daha da artacak. Yakın zamanda KYC gelecek deniyor. O zaman hesap onayları herkes için zorunlu olur mu bilemiyorum. Ama şimdilik ikinci hesabın faydası olacaktır.
newbie
Activity: 27
Merit: 0
ailenden birisinin üzerine açarak kyc yaparsın aynı pc den iki hesaba girmezsin olur biter  düşüncen gayet mantıklı
jr. member
Activity: 140
Merit: 2
Fazla sıçırttırmışın günde 7milyon$ lık işlem mi yapıyorsun ayda 210milyon$ yılda 2.5milyar$ açılın beyler cmc nin yarısını bu arkadaş yapıyormuş meğer.
jr. member
Activity: 268
Merit: 4
Öncelikle Portföyünüzde mutlaka BNB bulundurın böylece %50 daha az ödeyeceksiniz. İkinci olarak evet bir referans yaparsanız bu kez ödeyeceğiniz mijtar %30 civarına düşer yani 1 BTC ödeyeceğinize bu iki önlem sonucunda 0.3 BTC ödersiniz aybı işlem sayısında...
jr. member
Activity: 392
Merit: 4
Aslında Binance Listeleme ücreti gibi Fee ücretinide kaldırsa hiç fena olmaz.En azından ne kazanırsak kazanç gözüyle bakarız  Smiley
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Günlük 1 btc ödeyip. 0.5 btc kazanıyorsan Cheesy çok sakat bir yoldasın hocam.Böyle trade olmaz olsun.Ayıptır sorması kaç btc ile işlem yapıyorsunuz ?
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
Yani günlük 1 btc lik fee ödüyorsan en az fee kadar da bir kazancın olmalı , eğer ki bu kadar fee ödeyip bu kadar kazanamıyorsan zaten bir şeyleri yanlış yaptığını düşünmeye başlayabilirsin. Sen direk Binance ye çalışıyormuşsun.
sr. member
Activity: 1022
Merit: 306
tabi daha mantıklı neden olmasın. ama ayrıca bnb de kullanın binance ta.
şunu da unutmayın
kasa her zaman kazanır
Pages:
Jump to: