Pages:
Author

Topic: Binance anlık trade yaparken ödenen fee olayı hakkında - page 3. (Read 632 times)

jr. member
Activity: 378
Merit: 1
hesabınızda bnb token bulundurun ve bnb ile işlem seçeneğini aktif yapın daha az ödersiniz.
member
Activity: 630
Merit: 37
arkadaşlar selamlar

aklıma uzun süredir takılan bir konu var size danışmak istedim ben binance borsası üzerinden yaklaşık 1 yıldır anlık trade yapıyorum ve ödediğim günlük fee miktarı bazen 1 btc yi buluyor sonra düşündüm ben al sat yaparak bu kadar para kazanmıyorum günlük fakat ödediğim fee miktarı gerçekten fazla kayıt olurken kimsenin referansı olarak olmamıştım sonra şunu düşündüm yeni bir hesap açsam bu hesabımın referans kodunu kullanarak ve yeni hesabımdan al sat yapsam o zaman bu ödediğim fee nin bir kısmı ilk hesabıma gelir mi sizce ? bu konu hakkındaki fikirlerinizi merak ediyorum

esenlikle kalın.

1 Btcmi ? hocam sen nasıl bir balinasın öyle helal olsun. senin fee ' in kadar bizde ana para yok Smiley

dostum bunun balina olmak ile hiçbir alakası yok yani şöyle örnek vereyim 0.10 btcn bile olsa her alış ve satışta 10 bin satoşi fee ödeyeceksin günde 500 işlem yapsan 5 milyon satoşi fee ödemiş oluyorsun kısaca balina olmak ile pek alakası yok benim bahsettiğim durumun fee ücretinin ne kadar işlem yaptığın ile alakalı
jr. member
Activity: 98
Merit: 2
arkadaşlar selamlar

aklıma uzun süredir takılan bir konu var size danışmak istedim ben binance borsası üzerinden yaklaşık 1 yıldır anlık trade yapıyorum ve ödediğim günlük fee miktarı bazen 1 btc yi buluyor sonra düşündüm ben al sat yaparak bu kadar para kazanmıyorum günlük fakat ödediğim fee miktarı gerçekten fazla kayıt olurken kimsenin referansı olarak olmamıştım sonra şunu düşündüm yeni bir hesap açsam bu hesabımın referans kodunu kullanarak ve yeni hesabımdan al sat yapsam o zaman bu ödediğim fee nin bir kısmı ilk hesabıma gelir mi sizce ? bu konu hakkındaki fikirlerinizi merak ediyorum

esenlikle kalın.

1 Btcmi ? hocam sen nasıl bir balinasın öyle helal olsun. senin fee ' in kadar bizde ana para yok Smiley
member
Activity: 280
Merit: 10
Bende anlık trade yapıyorum fee çok fazla kesiyorlar bnb alın %50 düşük fee ödeyin seçeneği var ama ise yaradığı pek söylenemez zira denedim bnb veya bnbsiz hiç bir fark yok aynı oranda fee kesiyor! Referans olayına gelince; referansıyla uye olduğun hesaba ödediğin fee'lerin %50 miktarı yansıyor.
member
Dostum bu mümkün ama Kasım Aralık gibi binance de evrak isteyecek kimlik vesaire onu nasıl yapacaksın? Bi ihtimal eş dost akraba kimliği yükleyip iki hesabıda kullanmak mümkün olabilir.  Günlük 1 BTC mi ? Çok yüksekmis gerçekten. Bari benim linkten üyelik aç Cheesy

günde minimum 300-400 al sat yapıyorum ilk zamanlar pek umursamadım sonra işlem geçmişine girip feeleri bi toplayayım dedim çıkan rakam sonucu şok oldum resmen biz binance a üç kuruş kazanacağız diye kölelik yapıyoruz
full member
Activity: 602
Merit: 118
Dostum bu mümkün ama Kasım Aralık gibi binance de evrak isteyecek kimlik vesaire onu nasıl yapacaksın? Bi ihtimal eş dost akraba kimliği yükleyip iki hesabıda kullanmak mümkün olabilir.  Günlük 1 BTC mi ? Çok yüksekmis gerçekten. Bari benim linkten üyelik aç Cheesy
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
arkadaşlar selamlar

esenlikle kalın.

son 2 aydır bunu yapıyorum yeni hesap actım kendı referansımı kullanarak bambaska bir internet bağlantısı ve bilgisayar kullanarak. o hesaptakılerede cok dokunmuyorum ayda ortalama 150dolar cıvarında bırakıyor. %20sını geri alıyormusum gibi oluyor. ben asırı binance kullanmıyorum. o yuzden yuklu ıslem yapanlarda bu rakam cok yukarı cıkabılır.
member
Activity: 539
Merit: 20
Evet böyle bir şey mümkün ve çok kişi var bunu yapan. hiç bir sorun yaşadıklarını duymadım.
member
arkadaşlar selamlar

esenlikle kalın.
Pages:
Jump to: