Pages:
Author

Topic: Binance Borsası & Yeni İcolar - page 22. (Read 16151 times)

hero member
Activity: 658
Merit: 500
August 31, 2017, 10:29:44 AM
monetha ico sunu ben goremiyorum su anda binance da?

öyle bişey yok zaten ne işi var monetanın orda Smiley demek istediği binance de işleme başlasa heralde diğer arkadşların.
binancedeki icolar zaten kendi belirledikleri icoları alıyorlar kafana göre giremiyorsun ve giremiyorsun bile ben daha başaramadım icolarda zart zurt bitiyor yetişemiyorum sinir ediyor sistem kaldıramıyor şaunda  ico yoğunlşuğunu
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
August 31, 2017, 10:25:09 AM
monetha ico sunu ben goremiyorum su anda binance da?
sr. member
Activity: 714
Merit: 250
August 31, 2017, 09:02:57 AM
Binance gelecekte büyüyeceğe benziyor şuan Monetha nın ICO su başladı bir süpriz yapsa binanceye girde iyi kazanç bırakır bence
sr. member
Activity: 336
Merit: 259
August 31, 2017, 08:05:03 AM
Ssn icosu da hızlı bir şekilde tükenmiş galiba. Yarın yapılması planlanan pama icosu iptal edilmiş, ilgilenenlere duyurulur.
sr. member
Activity: 714
August 31, 2017, 05:06:32 AM
Monetha nın bugun 17.00 ICO su var. Yuksek hacim li hızlı bir ICO yapsa ve bir süprizlede binance yada polo yada bittrex e girse bayram hediyesi gibi olur.
full member
Activity: 321
Merit: 114
August 30, 2017, 03:23:39 PM
Girmek istediğim SuperSkyNet Ico scam gibi duruyor. Whitepaperı çok amatör. Çok kalabalık bir ekip var ama ekipte resmi olmayan nickname'li tipler var. Yorumunuz nedir?

Şüpheleniyorsanız kesinlikle girmeyin bence zaten ertesi gün farklı bir ico daha olacak sanırsam. Ico bitmez orada sağlam bulduklarınıza girin.

Evet şüpheleniyorum ama Çinlilerin de işi belli olmuyor. Abuk subuk şeylerin değeri bir anda uçuyor.
sr. member
August 30, 2017, 10:21:19 AM
Girmek istediğim SuperSkyNet Ico scam gibi duruyor. Whitepaperı çok amatör. Çok kalabalık bir ekip var ama ekipte resmi olmayan nickname'li tipler var. Yorumunuz nedir?

Şüpheleniyorsanız kesinlikle girmeyin bence zaten ertesi gün farklı bir ico daha olacak sanırsam. Ico bitmez orada sağlam bulduklarınıza girin.
full member
August 30, 2017, 08:40:26 AM
hero member
Activity: 574
August 30, 2017, 05:22:28 AM
Arkadaş bu borsaya giren coin roketi takıyor hemen nasıl iş anlamadım, elimizdeki coinlerden bir kaçını da listeleseler de rahatlasak
member
Activity: 83
Merit: 10
August 29, 2017, 05:44:49 PM
Arkadaşlar BNB ettiği karın bir kısmını BNB'ye sahip kullanıcılara dağıtacak mı acaba bir bilgisi olan var mı?

Bilen birisi cevaplarsa sevinirim ona göre yatırım yapacağım.
full member
Merit: 100
August 29, 2017, 09:37:21 PM
Arkadaşlar BNB ettiği karın bir kısmını BNB'ye sahip kullanıcılara dağıtacak mı acaba bir bilgisi olan var mı?

Bilen birisi cevaplarsa sevinirim ona göre yatırım yapacağım.

Nereden duydunuz hocam bunu? Böyle bir şeyin olduğunu zannetmiyorum ilk defa duydum, duyurularını falan takip ediyorum bnbnin.
sr. member
Activity: 420
Merit: 252
August 29, 2017, 09:20:57 PM
Slack'te bir kullanıcının önerisi üzerine her ay 1 tane coin kullanıcıların ücretsiz vereceği oylarıyla Binance borsasına eklenecek. Cuma-Pazartesi arası ilk oylama yapılacak.

https://binance.zendesk.com/hc/en-us/articles/115001308592-Binance-Starts-Its-Community-Coin-per-Month-Program

full member
August 29, 2017, 04:52:37 PM
Birkaç şey sormak istiyorum. Mesela 2 gün sonra Binance'da SuperSkyNet(SSN) Ico'su görünüyor.

-Bu coinin satışı direkt Binance üzerinde mi başlayacak? Daha önce hiç ico'ya katılmadığım için çok anlamıyorum.
-Öyle imza, bounty, ödül vs olmadan direkt borsadan alıyoruz değil mi?
-Alır almaz da hemen satabiliyor muyuz yoksa bir süresi var mı?
-Binance da yer alan bir ico'nun scam çıkma ihtimali yoktur değil mi?
-Daha önce binance'da alım yapmış olan var mı? Üye oldum, verifiation maili gmailde spam'e düştü. Bi güvensizlik geldi.

1-Evet Binance üzerinden alıyorsunuz genelde 3 şekilde de alınıyor btc, eth ve bnn
2-Aynen
3-Ico bittikten sonra genelde 1-2 hafta içinde borsaya girer oradan satabilirsiniz.
4-Scam çıkma ihtimali elbet var ama Binance seçici davranmaya çalıştıklarını söyledi.
5-Ben yaptım orada yatırımım var şu an güvensiz bir duruma denk gelmedim.

Cevaplar için teşekkürler. Fakat scam çıkma ihtimali beni korkuttu. İlk defa bir ico'ya girmek istedim. Monetha ilgimi çekmişti ama Çin borsalarında daha çabuk sonuç alacağımı düşünüyorum. Risk alıp almamakta çok kararsızım şu anda. SSN'nin whitepaperı çok amatör gözüküyor. Ekip üyeleri nickname kullanıyor falan. Bana hiç güven vermedi açıkçası.
sr. member
August 29, 2017, 04:49:11 PM
Birkaç şey sormak istiyorum. Mesela 2 gün sonra Binance'da SuperSkyNet(SSN) Ico'su görünüyor.

-Bu coinin satışı direkt Binance üzerinde mi başlayacak? Daha önce hiç ico'ya katılmadığım için çok anlamıyorum.
-Daha önce binance'da alım yapmış olan var mı? Üye oldum, verifiation maili gmailde spam'e düştü. Bi güvensizlik geldi.

1-Evet Binance üzerinden alıyorsunuz genelde 3 şekilde de alınıyor btc, eth ve bnn
2-Aynen
3-Ico bittikten sonra genelde 1-2 hafta içinde borsaya girer oradan satabilirsiniz.
4-Scam çıkma ihtimali elbet var ama Binance seçici davranmaya çalıştıklarını söyledi.
5-Ben yaptım orada yatırımım var şu an güvensiz bir duruma denk gelmedim.

member
Activity: 83
Merit: 10
August 29, 2017, 12:10:17 PM
Ki bu adamlar, bu ICO'lara bu kadar dev paralar yatırıp dev bir hızla bu kadar kısa süre de bitirebiliyorlar ne kadar ilginç ya.

Millette ne para var arkadaş.
full member
August 29, 2017, 04:21:14 PM

sr. member
Activity: 294
August 29, 2017, 10:52:29 AM
2 gün sonra Ssn icosu olacak ayrıca Pama diye bir ico daha olacak tarihi henüz belirsiz. İngilizce web sitesi var incelemek isteyen olursa.

https://binance.zendesk.com/hc/en-us/articles/115001301611

http://pama.network/en.html
sr. member
Activity: 420
Merit: 252
August 28, 2017, 10:22:41 AM
Binance'de yer alan Hshare farklı Çin borsalarına da girmiş. Ayrıca coinmarkette 12. sırada yer alıyor hacim olarak. Bir ara 40 dolara yükselmişti şu an 32 dolar. Tekrar yükselebilir takipte fayda var.
sr. member
Activity: 588
Merit: 253
August 27, 2017, 05:55:40 PM
Binance niye exchangewar.info gözükmüyor bu kadar popülerse. Yeni olduğu içinmi acaba ?
sr. member
Activity: 476
August 27, 2017, 11:55:31 AM
4 gün sonra yeni bir ico yapacaklar Ssn(Super Skynet) diye. İlgilenenler için İngilizce web sitesi ve whitepaperı mevcut.

http://www.superskynet.org/index_en.html

http://www.superskynet.org/media/superskynet_whitepaper_en_v0.8.7.pdf

Ayrıca Binance'nin kuruluşundan bu yana olanların özetini çıkarmışlar. Alexa'ya göre en çok ziyaret Amerika'dan Çin borsası olmasına rağmen.

https://binance.zendesk.com/hc/en-us/articles/115001292531-Binance-com-Stats-2017-8-27

alexa istatislik resmini bende gördüm. Dünya haritası üzerinde çin,abd yeşil türkiye gri. Bizim türklerden bu borsaya hiç ilgi yokmuş gibi görünüyor. (veya proxy ile kullanıyoruz Smiley)
Pages:
Jump to: