Pages:
Author

Topic: Binance Borsası & Yeni İcolar - page 24. (Read 16153 times)

sr. member
Activity: 434
Merit: 250
August 22, 2017, 08:13:31 AM
Binance da ico mu yapiliyor ? Nasil yapiyorlar bunu. Nerden ogreniyoruz ne hakkinda ico yapildigini falan.  Nasil katilim gerceklestigini. Icosu yapilan projenin detaylarini.
Bu tip bilgileri nasil ediniyoruz. Detayli aciklarmisiniz lutfen. Ilginc geldi. 53 saniyede biten icoyu biz neden duymuyoruz. Bunlar ne yapmaya calisiyor.

hocam sakin ol Cheesy
siteye girdiğinde sol üstte ico yazıyor tıkladığında sitede yapılan icoları göre biliyorsunuz.
bilgileride orada kesin vardır ama arkadaşların söylediğine göre ingilizde değil çince yani bi bok anlaşılmaz.
full member
Activity: 392
Merit: 107
August 22, 2017, 08:08:14 AM
Binance da ico mu yapiliyor ? Nasil yapiyorlar bunu. Nerden ogreniyoruz ne hakkinda ico yapildigini falan.  Nasil katilim gerceklestigini. Icosu yapilan projenin detaylarini.
Bu tip bilgileri nasil ediniyoruz. Detayli aciklarmisiniz lutfen. Ilginc geldi. 53 saniyede biten icoyu biz neden duymuyoruz. Bunlar ne yapmaya calisiyor.
hero member
Activity: 658
Merit: 500
August 22, 2017, 08:02:44 AM
Binance deki ICO lara nasıl girebiliriz. Çin bilgiler çince . İleride belki global yaparsalar çok iyi olur.

evet acil olarak ingilizce yapılması gerek bence

birde bana göre limit artırma işlemleridne hep bi boku istemeleri çok saçma kimlik göndercem pasaportta istiyor yok ki arkadaş. en iyi ikisine de kimliği gönderem Smiley
hero member
Activity: 686
Merit: 500
Sandblock - Customer satisfaction on blockchain
August 22, 2017, 07:18:06 AM
Binance deki ICO lara nasıl girebiliriz. Çin bilgiler çince . İleride belki global yaparsalar çok iyi olur.
sr. member
Activity: 336
Merit: 259
August 22, 2017, 06:56:26 AM
Binance üzerinden gerçekleşen Tron icosu 53 saniye içinde sona ermiş. Yalnız warmup session diyor presale anlamında mı acaba?

Translate yardımıyla Tron websitesinden bir alıntı yapıyorum.

"TRON, küresel dijital eğlence endüstrisi için blok gövdeli, açık kaynaklı bir protokoldür.
TRON, bitcoin, Ethereum, EOS, Qtum ve diğer kamu blokları akıllı sözleşmeleri de dahil olmak üzere çeşitli blok zincir ağlarını ve akıllı sözleşme sistemlerini destekler; geliştiricilere eğlence uygulaması geliştirme için çok protokollü altyapı sunar ve kullanıcıların pürüzsüz çok protokollü akıllı ağlardan yararlanmalarını sağlar.
TRON, dünya çapında 10 milyondan fazla müşteri tarafı cüzdan kullanıcısı olan ilk akıllı sözleşme blok zinciri protokolü olmak için aşmak bitcoin ve Ethereum'a sahiptir.
Peiwo APP, TRON'un Kurucusu ve CEO'su Justin Sun tarafından da kurulan ve Çin'de önde gelen sesli canlı akışlı APP'dir. Şimdiye kadar, Peiwo'nun kayıtlı kullanıcıları 10 milyondan fazla ve Aylık Etkin Kullanıcılar 1 milyondan fazla.
Eylül 2017'de Peiwo App, TRON ile uyumlu ilk eğlence uygulaması olacak.
senaryo"

İncelemek isteyenler için websitesi: https://www.tronlab.com/en.html
sr. member
Activity: 336
Merit: 259
August 21, 2017, 11:59:10 AM
Merhaba arkadaşlar malum Binance piyasaya sağlam bir giriş yaparak adından söz ettirdi. Bnb hakkında bir başlık var ancak borsası hakkında genel olarak konuşabileceğimiz bir başlık olsa iyi olur diye düşündüm. Mevcut coinlerden, piyasadaki yeni icolardan buraya eklenenler var. Artı bir de Çin menşeili icolar var.

Oax, Mco , Dnt , İcn gibi coinler binance borsasına eklendi/ekleniyor. Hsr ve hcc gibi Çin menşeili icolar burada yer alıyor. Ayrıca binance üzerinden ico yürütülüyor. Llt ve Tron başlamak üzere olan icolar.

Borsanın şu anki hacmini tarihe not düşmek üzere yazayım ileride alıntılar konuşuruz.
$132,029,632
32,870 BTC

Binance borsasında güzel kazançlar elde edebileceğimizi düşünüyorum, bilgi alışverişi yaparsak hep birlikte kazanabiliriz.

Dipnot olarak binance coin yani bnb hakkında konuşmak için diğer başlığı kullanırsak daha verimli olur: https://bitcointalksearch.org/topic/binance-coin-bnb-2086198
Pages:
Jump to: