Pages:
Author

Topic: Binance Coin (BNB) - page 41. (Read 53420 times)

legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
April 10, 2020, 12:10:34 PM
"Binance, Solana (SOL) Ticaretini 24 Saat Erteleyecek ve $ 50,000 + SOL Ödül Promosyonunu Uzatacak"
Binance'ın böyle bir açıklaması var acaba piyasayı çakacaklar mı da onun için ertelendi?
harbiden de zabah 7'den hemen önce tüm piyasa çakılmaya başladı, bu solana hariç...çok ilginç Huh Roll Eyes
legendary
April 09, 2020, 07:28:15 AM
"Binance, Solana (SOL) Ticaretini 24 Saat Erteleyecek ve $ 50,000 + SOL Ödül Promosyonunu Uzatacak"
Binance'ın böyle bir açıklaması var acaba piyasayı çakacaklar mı da onun için ertelendi?
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
April 08, 2020, 03:41:20 PM
BNB'nin son 3 ayına baktığımızda; en yüksek fiyatı 27 USD ile 13 şubatta görmüş, en düşük fiyatı ise 7 USD ile 13 martta görmüş. Geçen sene Bitcoin performansından pozitif ayrışan fiyatları vardı. Bu sene ise mevcut gidişata paralellik gösteriyor. Bu CZ ne yapmak, nereye varmak istemektedir! Boğa döneminde coşması gereken coinler arasında olmalı BNB.
legendary
April 08, 2020, 02:21:24 PM
bu değerli bir başlık, hafızamız kaybolmasın, tekrar önlere getirelim, ne de olsa yatırım yaptık Grin
14-15 dolar bandında 200k satoshi civarında, 100dolares ol layyynn Cheesy cmc'yi de aldın, yanına bi "0" daha ekleyiver nolcak sanki Cool

edit: dayanamadım sattım, düşerse bakarız
Ooo alış sinyali gelmiş o zaman desene:))
Yakın zamanda haftalık ya da aylık olarak bir para akitacagim piyasaya. Düşsün çıksın umrumda değil. Bu çöp koini de sepetime eklesem mi düşünmüyor değilim. Ama wolvi sattiysa yumulmak gerek. Ta ki bir daha alana kadar:)

sattım yükseldi zaten Cheesy
abi piyasayı çözemedim hala, çakacaklar mı vuracaklar mıHuh
elimdeki son kozları oynuyorum, o yüzden dikkatli olmaya çalışıyorum
Benim BNB ile ilgili bi 100k satoshi altı tahminim vardı bu başlıkta ama 200k'da takıldı kaldı, ripple gibi...normalde ripple da 1k satoshilere gelmesi lazım ama geçen ayki büyük düşüşte bile 2300 satlara gelmiş
bi yandan coronası, bi yandan krizi, kafayı oynatmamak elde değil, ben de ordan burdan ufak ufak alırsam mutlu oluyorum, muhtemelen ilk büyük harekette hepsini iade ederim gerçi Smiley
legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
April 08, 2020, 02:04:18 PM
bu değerli bir başlık, hafızamız kaybolmasın, tekrar önlere getirelim, ne de olsa yatırım yaptık Grin
14-15 dolar bandında 200k satoshi civarında, 100dolares ol layyynn Cheesy cmc'yi de aldın, yanına bi "0" daha ekleyiver nolcak sanki Cool

Hocam zaten olurda bir boğa gelirse cz öyle ya da böyle kendi coinini 100 doların üstüne bir değere bile çıkartır. Bunun için elinden geleni yapar bence. Mesela benim aklıma takılan bir husus var. Bunlar yaktık dedikleri coinleri gerçekten yakıyormudur acaba? Yakmıyorsa boğa zamanı millete iyi satarlar

yakıyorlar hocam yaktıkları coin miktarına ait adresleri zaten genelde paylaşıyorlar paylaşmasa bile bir şekilde bulunuyor ne yaptıkları zaten yakma fikri bir dönem ciddi işe yarıyordu şuan  çok bir fiyat farkı oluşturmuyor.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
April 08, 2020, 01:50:37 PM

Ooo alış sinyali gelmiş o zaman desene:))
Yakın zamanda haftalık ya da aylık olarak bir para akitacagim piyasaya. Düşsün çıksın umrumda değil. Bu çöp koini de sepetime eklesem mi düşünmüyor değilim. Ama wolvi sattiysa yumulmak gerek. Ta ki bir daha alana kadar:)
member
Activity: 1106
Merit: 25
April 08, 2020, 01:12:16 PM

Hocam zaten olurda bir boğa gelirse cz öyle ya da böyle kendi coinini 100 doların üstüne bir değere bile çıkartır. Bunun için elinden geleni yapar bence. Mesela benim aklıma takılan bir husus var. Bunlar yaktık dedikleri coinleri gerçekten yakıyormudur acaba? Yakmıyorsa boğa zamanı millete iyi satarlar
legendary
April 07, 2020, 03:55:16 PM

legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
February 11, 2020, 03:45:11 PM
Vay be! BNB'nin şu günlerini de gördük. Geçen ay 15 dolar civarına sıkışmıştı, bu hafta ise saldı aşağıya iyice kendini. Millet 50-100 dolar beklerken, 12 dolara indi...

Bu konuya en son 17 aralık tarihinde yazmışım ve yukarıda da görüldüğü gibi o gün 12 USD'ye kadar düşmüş. Hatta biraz daha indiğini hatırlıyorum. Aradan 3 aya yakın bir zaman geçmiş ve şu andaki fiyat: 25 USD. Tam olarak ikiye katlamış! Elbette bu katlama dolar bazında. BTC zaten yükseldiği için BTC bazında çok fazla bir değişim yok. BNB'yi bir de boğa döneminde görmek lazım. Eskiden beklenen o 100 dolarlık ATH; belki 2020'de gelmesini beklediğimiz, yollarını gözlediğimiz boğa döneminde görülür...
sr. member
Merit: 273
February 10, 2020, 03:25:42 PM
member
Activity: 980
Merit: 18
February 10, 2020, 07:31:58 AM
sene sonuna kadar 40 doları tekrar görecektir.
full member
Activity: 1358
Merit: 193
February 10, 2020, 04:05:49 AM
sanırım ''işe yaramaz borsa tokeni'' kafasındakilere uyup herkes bnb leri sattı. zira yazın olsa yıkılırdı buralar şov yapıyor bnb.
tekrar söyleyim BTC ve borsa token coin lerinde ötesi yalan , hiç değilse ortada çalışan bir işletme var görüp deneyimleyebildiğim.
şüphesiz , bilmem kaç x yapacak harici altcoin ler olacaktır ama şu kripto çöplüğünde onları yakalama ihtimaliniz sayısal loto tuturmanızla nerdeyse aynı
gidin sayısal kuponu doldurun.

ayık olun arkasında iki üç çinli ergenin olduğu whitepaper den ibaret ''porejelerine'' paranızı kaptırmayın.

ayrıca 12 usd den bana kamyonla bnb dumplayanlara burdan teşekkür ederim 100 usd olunca bende onlara geri satacağım hiç üzülmesinler .
belki Grin

ha bide sasha rulz cular vardı nerde şimdi onlar çok seviyorduk biz onları  Tongue
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
December 30, 2019, 08:38:32 AM
Yeni yilda BNB'nin hareketlerini izleyecegim bakalim... Ama Ocak ayi icinde pek bir hareket beklemiyorum acikcasi. Mart gibi - ki o zamana kadar sürpriz ve yeni haberler gelirse - 20 dolari görmesini umuyorum. Binance, neden DEX'ine daha cok önem vermiyor? Yoksa bana mi öyle geliyor? Hala büyük isler Binance borsasi üzerinden yürüyor, DEX sadece oyun alani gibi kaldi...

14.25 dolar şu anda inşallah daha da artar.  çok fazla düştü ve insanları zarar ettirdi. fiyatını arttırması lazım hem de hızlı bir şekilde. bunun içinde yeni atılımlar yapması gerekiyor. bence koin burn un, oranını arttırması lazım. yani daha çok nakit para harcaması lazım bu işe. zaten komisyonlardan çok fazla bnb yi geriye alıyorlar, onları satıyorlar.
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
December 30, 2019, 07:32:48 AM
Yeni yilda BNB'nin hareketlerini izleyecegim bakalim... Ama Ocak ayi icinde pek bir hareket beklemiyorum acikcasi. Mart gibi - ki o zamana kadar sürpriz ve yeni haberler gelirse - 20 dolari görmesini umuyorum. Binance, neden DEX'ine daha cok önem vermiyor? Yoksa bana mi öyle geliyor? Hala büyük isler Binance borsasi üzerinden yürüyor, DEX sadece oyun alani gibi kaldi...
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
December 29, 2019, 01:30:21 PM
bu kadar geri cekilmesi beni sahsen korkutuyor halen buyuk bir miktar tutuyorum benim için. Al satta yaptırmıyor cok stabil gidip anlık yukarı yada asagı cubuk ciziyor hamle yaptırmıyor.
legendary
Activity: 1572
Merit: 1002
December 26, 2019, 08:19:33 AM
2020'nin Bitcoin ve Tezos'un yili olmasi dilegiyle:)
Gerci elde fazla Bitcoin kalmadi, neredeyse hic yok bile diyebilirim...
Onun icin Tezos'a umutlarimi diktim... Ilk 5'e girse yeterli.

Ama su halving zamanlarinda BTC almak... Belki yine 6000leri görecek gibi, bekliyoruz bakalim.

Eldeki BNB'leri ne yapiyorum ki... Sadece IEO, Vote gibi oyunlar icin tutuyoruz sanki. Artik 2020'de BNB'nin de bir iki saglam hamle yapmasi gerek, yoksa gel-git coin diye ismi cikacak piyasada...
Kalp kalbe karşıymış iyi dileklerin umarım gerçekleşir Smiley zamanında BNB ile çok güzel karlar elde ettim şahsen fakat dedigin gibi 2020 de sağlam adımlar atmazsa adı çıkacagı aşikar. Umarım bizi uzun vadeli yatırımda üzmez de bizde seviniriz.
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
December 26, 2019, 07:51:59 AM
2020'nin Bitcoin ve Tezos'un yili olmasi dilegiyle:)
Gerci elde fazla Bitcoin kalmadi, neredeyse hic yok bile diyebilirim...
Onun icin Tezos'a umutlarimi diktim... Ilk 5'e girse yeterli.

Ama su halving zamanlarinda BTC almak... Belki yine 6000leri görecek gibi, bekliyoruz bakalim.

Eldeki BNB'leri ne yapiyorum ki... Sadece IEO, Vote gibi oyunlar icin tutuyoruz sanki. Artik 2020'de BNB'nin de bir iki saglam hamle yapmasi gerek, yoksa gel-git coin diye ismi cikacak piyasada...
member
Merit: 25
December 23, 2019, 11:56:26 AM
http://prntscr.com/qemq21

BTC bazında baya düşüş olmuş. Alsam mı ki bilemedim : )
Uzun zamandır çıkmıştım bu melanetten.
182'den 150'lere düşer mi ki...? (%20 demek)

BTC bin dert bir hareketine bakar. HTC anlamsız bir şekilde 6300 lere inip yine geri basıp 7500 lere geliyor. Hepsinde altcoinleri kıpkırmızı ediyor. Ne olacağı belli değil.
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
December 23, 2019, 05:28:32 AM
http://prntscr.com/qemq21

BTC bazında baya düşüş olmuş. Alsam mı ki bilemedim : )
Uzun zamandır çıkmıştım bu melanetten.
182'den 150'lere düşer mi ki...? (%20 demek)
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
December 21, 2019, 10:32:55 PM
13.41 dolar şu anda, 40 dolar olduğu zamanlar nerede, şimdiki zamanlar nerede çok fark var arada yani. CZ nin böyle yapması çok yanlış elinde bir sürü kaynak var, deli gibi dolar var para var ama düşmesine seyirci kaldı. fiyatını arttırması lazım bnb token ın

BNB 40 dolari görmüs müydü ya? hic hatirlamiyorum da su an... demek ki, ya uzun zaman olmus - ya da bu iste bir yanlis var:) 40 dolar, güzel rakam.
illa beni simdi coinmarketcap sayfasindaki ath rakamlarina bakmaya zorluyorsunuz:) insallah yakinda 41 olur da, masallah cekeriz hep beraber...

38 39 dolarları gördü ben hatırlıyorum, ama 40 ı geçtiğine şahit olmadım, fakat forumda bir çok insan yazıyordu 40 doları muhakkak orayıda geçti o dönemde çünkü sağlam bir artış yaşıyordu.
Pages:
Jump to: