Daha geçen hafta %50 çakıldı, sadece btc artarken...hem btc hem altlar artarsa görürüz ne olacağını! Duygusal bağlanmamak lazım, matematik-parite-mantık daha doğru bir yaklaşım olur. Bakın matic'te önce suyunu sırkıttılar, sonra "bnb çeşmesi" oldu mübarek... Günler, insanlar ve olaylar arasında döndürülür durdurulur.
kusura bakma ama okudugum en salak mesaj.
dayanağın nedir kardeş;bnb almadıgı için kendinden nefret etmek dışında??
neden ayıya meydana okuyan tek koin boğada düşüyormuş açıklayıver hele?
yav hastayım su tiplere cidden.bitmiyorlarda anasını satayım.
%50 düşmüşmüş,paralel evrende filan mı oldu bu olay??ya da matematiğe dinci mi giriyordu sizin okuldada?
tamamen vicdani masturbasyon baska hçbiri değil.
gozumun onundeydi almadım,ağır sıçtım dur boklayayım birazda vicanımı rahatlatayım.
yoksa onlarda biliyorlar bnb yi yaza yaza dusuremeyecekleirni:)
işte geçen gün yazdıgım mesajdaki adamlar bunlar,
bnb trenini kaçıranlarn nefreti gozlerini kor etmiş anlaşılan.(ki henuz kaçmış filan değil ilerde bu fiyatlardan almadıgınızıa bin pişman olucaksanız bu postu unutmayın.)
5 sentllik shitcoinlerinizle zenginlik hayalleri kurmaya devam edin gençler bnb yi ve binance ı bize bırakın Wink
bnb de kimsenin sikinde değil.
kilit cumle burda bu işte hocam;
cok ince psikolojik bir ayrıntıdır bu.
nerden biliyorsun kimsenin skinde olmadıgını?benim değil desen anlayacagım ama kimsenin değil dersen direk nefret soylemine girer.gayette bireyseldir.
hadi seni ayrı tutalım madem yine de;
ama seni temin ederim ki bu forumda geceleri kabuslarında " hayır bnb hayır arttma hayııırrrrr"diye çığlık çığlığa sırıl sıklam uyanan adamlar var biliyoruz