Pages:
Author

Topic: Binance Coin Uyarısı. Düzeltme yolda. - page 2. (Read 566 times)

legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Fark ettiyseniz BNB bir süredir Btcoin'den bağımsız hareket ediyor. Bitcoin çıksa da düşse de BNB kendi cumhuriyetini ilan etmiş durumda. O yüzden eskisi gibi düşünmemek lazım. BNB'yi kendi iç dinamiklerinde değerlendirmek lazım. 5 USD olur mu, olabilir. 50 USD de olabilir. Ama bunun sebebi artık Bitcoin olmayacak, BNB'nin kendi performansı ve arz-talep ilişkisi belirleyecek.
member
Activity: 448
Merit: 10
Binance coin bence riskli bir yatırım çünkü marketin hype'i ile birlikte büyüdü piyasada bir numara oldu şuan zirvede, merkezi olmayan borsaların oax gibi yükselişi ile düşüşe geçerek dengelenecek

Binance nin bu kadar yükselmesinin çeşitli sebepleri var marketin hype dediğin olayı çoktan geride bıraktı.  Koin yakması , dex i açıklaması da bunlar dan biri takip ederseniz ne demek istediğimi anlarsınız. Sene sonu en az 30$ ı bekliyorum .
full member
Activity: 560
Merit: 113
Binance coin bence riskli bir yatırım çünkü marketin hype'i ile birlikte büyüdü piyasada bir numara oldu şuan zirvede, merkezi olmayan borsaların oax gibi yükselişi ile düşüşe geçerek dengelenecek
hero member
Activity: 1876
Merit: 524
bnb bu aralar düşmez. düşsede çok ciddi bir düşüş olmaz zaten 500 bnb elinde bulunduranlara %20 ref gelirini %40'a çıkarttılar, vesselam pek mümkün değil iddaanız.
jr. member
Activity: 378
Merit: 1
Düzeltme demişsin, 5 dolara çakılacak demişsin. Hangisi doğru?

full member
Activity: 1050
Merit: 152
Kar satışları olacaktır muhakkak fakat 5 dolar çok iddalı bir tahmin. Şahsi tahminim 12-13 dolar arasına kadar gerileyeceği. Sonrasında bir müddet bu seviyelerde seyirden sonra yukarı yönlü bir hareket olacaktır. Tabi ki bu söylediğim tahmin piyasanın bugunku koşulları altında söylenmiştir. Btc 6000 dolar seviyesine gelirse bu tahminim 6-8 dolar arası olacaktır.
full member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
Söylediğin rakamlar çok aşırı düşük rakamlar belki o kadar düşmez ama düzeltme yapacağı kesin, sürekli yukarıya çıkış gösteren coin olması imkansız zaten, bir yerden sonra mutlaka düzeltme yiyorlar.
newbie
Activity: 168
Merit: 0
düşme gerçekleşmesi muhtemel ama en fazla 10 dolara düşsün altını görmez binance coin takip edeceğim konuyu ve binance coini
full member
Activity: 672
Merit: 110
lan bı sıktır gıt dedıgın ne tuttuda bu tutacak 5 dolara dusecekmıs hatta 1 dolara dusecek ama bt cnın 2000 dolara duserse dedıgın olur .o da olmıycana gore sımdı sıktr gıt.bı de buna mantıklı yorum yapalar var .bu malın hangı dedıgı tuttu .bu tıpler kıskanc tıpler zamanında yatırım yapmayanlar yukselınce havşlayan tıpler.o zaman butun coınlere herkes baslık acsın o bu yukseltı ceyrek fıyatına dusecek dıye hey allhım akla bak mk
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
Dediğin mantıklı, hele bir arkadaşa söylediğin düzeltmenin piyasanın olmazsa olmazı sözüne tamamen katılıyorum ancak bnbnin 5 dolar olması için kendi düzeltmesi yetmez, btc düşüşü ile senkronize yapılırsa o rakamı görebilir ama bu da 5 dolar olması anlamına gelmez. Ancak hele bir borsa coini üzerinde söylediğin tarzda hareketler olmaması imkansıza yakın, illa mıncıklarlar.
full member
Activity: 630
Merit: 104
grafik okumayla kaç kişi yanıldı kimler kimler neleri kaçırdı o yüzden çokta bakmamak lazım çünki bu piyasada ne olacağı belli olmuyor. binance cıkıp şu kadar coin yakıcam derse grafik napsın
jr. member
Activity: 266
Merit: 2
bnb nin 5 dolara düşmesini gerektirecek durum yok. grafiklerde 25 doların üzerine bile gidebileceği görülebilir. bunun üzerine yükselecekse neden 5 dolara düşsün. hani piyasa fena çalkanır tamam dediğini anlarım da bence bnb nin yolu 50 dolara doğru gözüküyor.
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
5 dolara düşerse almak lazım baya ama sanmıyorum o fiyatlara geleceğini. Piyasada çok büyük bir düşüş olması gerekiyor bunun için.
member
Activity: 156
Düzeltme olacaktır fakat 5$ civarlarına kadar gerileyebileceğini hiç sanmıyorum. Eğerki o civarlara düşüş yaparsa alım yaparım bende bir miktar. Ama sanmıyorum o kadar geriye düşmez.
newbie
Activity: 189
Merit: 0
Düzeltme yapınca alın derim. Bende elim tetikte bekliyorum. Her türlü yükselecek coinlerden birisini. Sonuçta bitcoin olduğu sürece bu coin hep yükselecek, binance olduğu sürece hep talep görecek.
sr. member
Activity: 602
Merit: 255
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
binancenin ekibi bu şekilde çalışmaya devam ederse dahada değeri artacak bu coinin bende 3$ civarlarındayken alım yapmıştım vakti zamanında dursun bakalım nerelere gelecek.
sr. member
Activity: 1176
Merit: 305
Hiç bir coin sonsuza dek yukarı gidemez grafik denen birşey var elbet düzeltme olur sabırlı iseniz bekleyin sabırsız iseniz satın alttan toplarsiniz
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
BNB'nin yükselişinin başlangıcını çok iyi hatırlıyorum. Bread icosunu binance üzerinden yaptı ve BNB karşılığında dağıtıldı yarısı. Bunun için bende 3 dolardan BNB almıştım. Tabi duyan herkes toplamaya başladı. Fiyat bir anda 5 doları buldu. Kimse Bread'e alamadı. Ama elimizde BNB'ler kaldı. Bozmak istemedik ve 5x yaptık elimizde kalan BNB'ler ile  Cheesy
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange
Bnb düşerse 3-4 dolar falan düşer . 5 dolara kadar düşmesi için btcninde bir o kadar kötü olması lazım. Yoksa fazla bir düşüş olacağını sanmıyorum
member
Activity: 133
Arkadaşım grafıkten anlayan arkadaşlar vs demıssın fakat kendın grafık uzerınde detaylı bır cızım yapıp buraya koymamıssın konuyu acıp gıtmıssın resmen.BNB 5 doları gormez artık o trende kalktı arkadasım hayal dunyasında yasamayın.
Pages:
Jump to: