Pages:
Author

Topic: Binance Coin Uyarısı. Düzeltme yolda. - page 3. (Read 566 times)

jr. member
Activity: 476
Merit: 2
BNB'nin 5 dolara düşmesi için BTC'nin ve piyasanın çakılması lazım he dersen ki BTC düşecek piyasa alt üst olacak o zaman anlarım BNB'nin 5 dolara düşme mantığını fakat grafik sonu diye sadece BNB düşeceğinden bahsedip bu kadar büyük düşüş vermen saçma.
jr. member
Activity: 198
Ben 5 dolar seviyelerine geleceğini düşünmüyorum ben yıl sonuna kadar belki 50 dolarları geçebilir diye düşünüyorum.Düşüş olsa dahi çok düşeceğini düşünmüyorum ama tabiki bitcoine bağlıdır eğer bitcoin düşerse bnb de düşer  diye düşünüyorum

Dostum ben 50 dolar olmayacak demiyorum sen sanıyor musun ki Bnb sürekli yukarı gidecek.Bitcoin 100.000 dolar olmayacak ta demiyorum ama 20k da bitcoin alanlar bugün bakıyor ki bitcoin 7000 dolarda. Düzeltme olmadan olmuyor. Düzeltme vakti geldi diyorum sadece. Haftalık bnb grafiğini açın bakın sivrilen bir grafik var rsı tepede son nefeste suan. Yukarı yonde ufak bir hareket bekliyorum sonrası aşağı yönde uçurum var.
member
Activity: 490
Merit: 13
BIB Exchange
Grafiklere bağlı işlemlerde bulunmayı ben bu piyasa için çok doğru bulmuyorum. Her an bir gelişme olup piyasaları inanılmaz şekilde etkileyebiliyor.
sr. member
Activity: 630
Merit: 251
🤖UBEX.COM 🤖
şuan 15.99 usd olarak yerini koruyor aslında şu aşamada bile alım yapılabilecek durumda bnb bir miktar daha alım yapmayı planlıyorum.
member
Activity: 336
Merit: 10
Ben 5 dolar seviyelerine geleceğini düşünmüyorum ben yıl sonuna kadar belki 50 dolarları geçebilir diye düşünüyorum.Düşüş olsa dahi çok düşeceğini düşünmüyorum ama tabiki bitcoine bağlıdır eğer bitcoin düşerse bnb de düşer  diye düşünüyorum
member
Activity: 140
Merit: 15
çok büyük iddaa atmıssın. 5 dolara kadar düşcek demek bnb büyük ağır alacaktır dmek. Okadar düşüş olacagını sanmıyorum
jr. member
Activity: 198
Binance coin haftalık grafikte yolun sonuna geldi
Yukarı yonde kısmı bir yükseliş daha olabilir ancak ardından
3-4 hafta sürecek çok ama çok sert düzeltme bekliyorum
5 dolara kadar düşecektir
Grafikten anlayan arkadaşlar sivrilmeyi görebilir

Düzeltmeden sonra yön tabiki yukarı olacak
Pages:
Jump to: