Pages:
Author

Topic: Binance Delist açıklaması. BCN, CHAT, ICN, TRIG - page 2. (Read 783 times)

sr. member
Activity: 827
Merit: 250
Poloniex ve bittrex' in durumuna düşmeden önceden çalışma yapmaları güzel . Yoksa bir ton çöp token/coin olacaktı hacimsiz .
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
https://support.cryptopia.co.nz/csm?id=kb_article&sys_id=7373dae9dbf4af0052d2ef728a961972

cryptopia da 70 tane kripto için delist kararı almış. vay babam vay bence az. tüm siteyi delist etmeleri gerekirdi.
member
Activity: 742
Merit: 19
Delist edilmesi iyi bir gösterge yatırımcılar için.Bir anda artınca bu tarz coinler yatırımcıların dikkatini çekiyor.Yatırımcı girdiğinde bir anda tepeden almış oluyor.Çok dikkat edilmesi gereken bir piyasa kaybetmemek için.
jr. member
Activity: 392
Merit: 4
Önümüzdeki hafta yüklü miktarda TRIG almayı düşünüyordum.Şimdi iyiki böyle bir hata yapmamışım diyorum.
jr. member
Activity: 98
Merit: 2
bu yüzden birçok kişi büyük zararlara uğradı. Bir yandan da binance temizliği açısından iyi oluyor ama
member
Activity: 1011
Merit: 65
Delistler başladı , diğer borsalardan da benzer aktivitelerin gelmesi olası. Bu iki yönlüde olumlu haber. Zira hem çöpler yada az talep görenler temizleniyor. hemde bu bir çeşit boğa nın geldiğine dair sinyal (mi?) .

Yukardan kuş sıçsa boğa diyeceğiz ne hallere düştük
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
ohh ne ala ne ala mualla!!!
bcn'yi daha dün gibi hatırlıyorum, soktular borsaya kapattılar çekimi gönderimi 2000 sat'lara kadar çıkardılardı
trig tam bir orusbu oldu, bittrex'ten çıktı binance'a girdi, ordan da çıkar bitfinex'e girerse şaşırmam Cheesy
chat geçenlerde iyi pumpladılar, verdiler ele geçtiler
icn kraken hitbtc falan devam eder, trig gibi tükkanı kapamadılar en azından...

borsalar en aşşağılık balinalar, az biraz ciddiyet olsa 3-5 ay önce aldığını delist etmez çok gerçekçi sebepler olmadan. hold kavramının içine ettiler, bu piyasada kimseye güvenmeyeceksin, ondan sonra niye nakit girişi olmuyor? olmaz tabi yatırımcıyı mayın eşşeği gibi mayın tarlasına sürüp hiç patlamadan yürü dersen eşşek de olsa bigün ziktiri çeker deper.
coin ve tokenlar da hayal satan metafizik paranormal activity olmaktan çıkıp adam olsalar iyi olur yoksa ortada pasta diye birşey kalmayacak.
sr. member
Activity: 542
Merit: 250
Sırf Binancede listelendi diye bunlara girenlere yazık değil mi şimdi, herkes her gün token takip etmiyor eridi gitti paraları insanların.
jr. member
Activity: 481
Merit: 1
Binance'in yavaş yavaş uyanmaya başlaması güzel oldu. Sürekli devam ettirebilecekler mi bilemiyorum. Byte'ı da işlerine geldiği gibi kullanıp kenara atmaları gerçekten muazzam ayar olmuş.
member
Activity: 602
Merit: 32
Şahsen 1k hacmi olan hiç bi coinden ekmek yiyemedim diyebilirim Smiley

Ama o çöpler yok mu çöpler Smiley

Hergün %10 u garanti Smiley

Gitti ekmek tekneleri Smiley
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Bcn haketti mi delist edilmeyi.Haketti sonua kadar.Bir çok insanı mahvetti bu coin.Binance ile bir işbirliği içinde olduğu çok belliydi.20 sat'lık coin binance de 10 bin sat'ı gördü.Binance cüzdanı kapattı bcn'nin bu pump sırasında.Bir haftada büyük vurgun yaptılar.Gelene verdiler tepeden vere vere indirdiler.En sonunda iş bitti yapı paydos.Herkes kendi yoluna dediler.
full member
Activity: 630
Merit: 102
Bu olay beni korkutuyor. Henüz yatırım yaptığım projelere delist açıklaması gelmedi ama her ne kadar kaltieli olduklarını düşünsem de insan gerilmiyor değil
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
soktular binance e coinleri pumpladılar sonra dumplayıp milletin eline verdiler. simdi sıra sıra delist ediyorlar. sımdı delist ederkende bir pump dump yapar milletin eline verirler
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
takip etmediğim ve doğal olarak da bilmediğim triggers token son 2-3 haftada hep aynı düzeye yükselip çakılmış. acaba bu delist edilme durumunu proje ekiplerine daha önceden haber veriyorlar mı? ne de olsa denetimin neredeyse olmadığı bu piyasada insider trading yapmak çok da sıkıntı olmasa gerek.olursa da  tek sıkıntısı ahlak açısından olur.
full member
Activity: 490
Merit: 193
deliste karşı değilim ama bunların içinde bence BCN delisti haketmiyordu bence diğerleri özellikle triggers tam bir pump dump coini olmuştu cmc de çok fazla denk geliyorum özellikle.umarım çö olan coinlerin delistleri devam eder hatta piyasadan silinip giderler.az olsun öz olsun bize kafi
member
Activity: 280
Merit: 10
Bytecoin binance'da listelenmeye başlar başlamaz dengesiz pumplanmasiyla fiyatı çok fazla spekülasyona uğradı mağdurlar kervanına bende katılmıştım. 5 ay sonunda bytecoinin binance'dan kovuluyor olmasi bytecoin tutanlar için üzücü bir durum. Bu kadar kısa süre zarfında delist kararı vermelerindeki sebebi merak ettim açıkçası zira bytecoin top 50de yer alan çok eski koinlerden.
jr. member
Activity: 154
Merit: 8
Bir kaç hafta önce trig almıştım binancede neyseki dün sattım artık delistte olsa tamamen piyasadanda çekilse beni ilgilendirmiyor. Zaten pekte birşey kazandırmadı.
member
Activity: 1106
Merit: 25
Özellikle bcn yi yeni listelenmişlerdi. İyi bir pump tan sonra şimdi böyle olması enteresan doğrusu. Son günlerde delist haberleri geliyor. İyi takip edin derim. sonra mağdur oluruz
sr. member
Activity: 784
Merit: 425
ICN şaşırttı aslında gerçekten gelecek vaadediyordu demekki artık sistemleri çalışır duruma gelemeyecek bir durumda
jr. member
Activity: 142
Merit: 1
bu borsaların birileri tarafından cidden kontrol edilmesine ihtiyaç var at koşturuyorlar resmen kafana göre ekle çıkart anasını ağlattılar ama almak lazım bu fiyattan bırakmazlar çünki şuan gördüğüm en dip rakamı bunun
Pages:
Jump to: