Pages:
Author

Topic: Binance Delist açıklaması. BCN, CHAT, ICN, TRIG - page 4. (Read 783 times)

sr. member
Activity: 446
Merit: 250
CAT.EX Exchange
binance kadar şerefsiz bir borsa yok valla, önüne gelen trılyon supply lı tüm çöpleri ekledi, pump gruplarından ekıplerden para alarak, mılletın elıne verdıler işlerı bıttı sımdı de delıst edıyor serefsızler,

acayıp zarar verıyor krıptoya, gerçi müstehak mıllete adam gibi iş yapan projeler yerıne kısa yoldan para kazanma uğruna pump ve çöp coın peşinde koşmaya devam ettıgı surece mıllet bunları daha cok görecez..

Aynen kesinlikle öyle hocam daha dün pump yapılan coin TRIG neden bugün delist oluyor var bir bildikleri de ondan diye düşünüyorum bunun tesadüf olduğuna inanmıyorum
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
binance kadar şerefsiz bir borsa yok valla, önüne gelen trılyon supply lı tüm çöpleri ekledi, pump gruplarından ekıplerden para alarak, mılletın elıne verdıler işlerı bıttı sımdı de delıst edıyor serefsızler,

acayıp zarar verıyor krıptoya, gerçi müstehak mıllete adam gibi iş yapan projeler yerıne kısa yoldan para kazanma uğruna pump ve çöp coın peşinde koşmaya devam ettıgı surece mıllet bunları daha cok görecez..
member
Activity: 364
Merit: 10
GR
Neler oluyor arkadaslar.  Gecen hafta emc2 poloniex'ten delist oldu.  Fiyat dibi gordu simdi de binance.  Bunlari cok gorecegiz sanirim
member
Activity: 378
Merit: 11
Bytecoin (BCN) bence çöp bir coin değil hatta iyi epey popüler bir coin kendisi ama neden delist ediyor bilmiyorum twitterda epey bir tepki aldığını görüyorum. Bencede bytecoin için doğru bir karar olmamış
sr. member
Activity: 798
Merit: 277
Delist edilmesini anlamlandıramayan arkadaşlar var. Ne güzel işte, çöpleri silip atıyorlar, geriye sağlamlar, günlük hacmi yüksek olanlar kalıyor. Seçmeniz kolaylaşıyor. O kadar coin/token kalabalığında boğulmuyorsunuz. Bence hergün 3-5 adet aldıkları gibi 3-5'er de delist yapmalılar belli bir zaman sonra istenen hacme -veya kitleye dolayısıyla- ulaşamayan projeleri silsinler arkadaş ne güzel işte... Ohh misss...
full member
Activity: 392
Merit: 103
Dün bende 454 ten girip 5 dk sonra aynı fiyata sattım çok kişinin canı yandı çünkü dün pump yapılan coin şuan delist oluyor burnuma kötü kötü kokular geliyor pump olan coinden uzak durmak gerekebilir dikkat etmemiz gerekiyor
member
Activity: 180
Merit: 11
Delist olayı çok mantıklı borsalar çöplüğe döndü. Trig zamanında çok kişinin canını yaktı borsalardan da çıkıyor. Bu hareketler kriptoya olan güveni tamamen sıfırlıyor
newbie
Activity: 27
Merit: 0
spekülasyonun kralı delist olayları tekrar başladı delist coinlerin fiyatları yine dipleri görecek elinde tutanlar dikkatli olsun
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
Bytecoin Binance'e yeni eklenmişti. Daha Bismillah demeden kaldırmalarına anlam veremiyorum. Yazık oldu Bytecoin'e. Şuan fiyatı 29 Satoshiye kadar düşmüş gözüküyor. Uzun vadeli hold yapanlar yaşadı. Düşük seviyeden piyasadan Bcn toplayabilirler. Benim de bir miktar Bytecoin'im vardı Binance'te. Poloniex'e çekeyim bari.
hero member
Activity: 1876
Merit: 524
bu delistler de exit pump'lar olması muhtemel dikkatli olamakta yarar var bittrex'ten sonra binance'de delist listesini yayınladı bugün bakalım başka hangi shitcoinler delist olacak göreceğiz..
full member
Activity: 518
Merit: 185
Binance iyice crypto çöplüğüne dönmeye başlamıştı. delistlerin artmasından yanayım. piyasadaki hacmi bölmekten başka bir işe yaramıyorlar.
jr. member
Activity: 158
Merit: 1
bcn nin kaldırılıyor olması şahsen beni üzdü en eski coinlerden biri değil mi birde deliste ben karşıyım arkadaş pumpla ekmeği ye sonra delist et yokya
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
Delistler başladı , diğer borsalardan da benzer aktivitelerin gelmesi olası. Bu iki yönlüde olumlu haber. Zira hem çöpler yada az talep görenler temizleniyor. hemde bu bir çeşit boğa nın geldiğine dair sinyal (mi?) .
member
Activity: 539
Merit: 20
Binance aşağıdakiler için 2018/10/12 10:00 AM (UTC):tarihinde trade işlemlerini kapatacağını söyledi ama 1 ay daha çekim işlemlerini destekleyecekmiş.

Bytecoin (BCN)
ChatCoin (CHAT)
Iconomi (ICN)
Triggers (TRIG)

Elinde bulunduran arkadaşlar dikkat etsin.

https://support.binance.com/hc/en-us/articles/360017720731
Pages:
Jump to: