Pages:
Author

Topic: Binance Hacklenen Hesaplar 07.03.2018 - page 5. (Read 543 times)

jr. member
Activity: 420
Merit: 1
Bountyhive.io
March 07, 2018, 01:41:22 PM
Ah be binance bu yapılmazki. Çalışanlardan birisi çıkmasın bunun altındanda?

Elimizde 600tl ile al sat yaparak kar ediyorum derken 42.600  gibi rakamdan aldım elimizde patladı gibi düşüşü devam ediyor. Hayırlısı artık.
full member
Activity: 219
Merit: 109
March 07, 2018, 01:35:57 PM
Mesajı yazarken twitterdan açıklama geldi, aynen ekliyorum :

All funds are safe. There were irregularities in trading activity, automatic alarms triggered.  Some accounts may have been compromised by phishing from before.  We are still investigating.  All funds are safe.

"Paralar güvende, tradelerde düzensizlik vardı, otomatik alarmler tetiklendi. Bazı hesaplar daha önce pishing ile ele geçirilmiş olabilir, halen araştırıyoruz, paralar güvende" yazmış Changpeng Zhao.
full member
March 07, 2018, 01:34:55 PM
İşin ilginç yani neden Viacoin almışlar ki? Viacoin'in bu gibi durumda ne gibi avantajı olabilir ki hackerlar için? Viacoin in değeri 3.50$ a kadar fırlamış. Binance de tuttuğum coinlerde her hangi bir sıkıntı yok şimdilik.. Haberleri takip etmekte yarar var.. Başımıza Mt. Gox kesilecek Binance yakında. 2013 te Btc nin rekorundan sonra olan olmuştu, dejavu gibi hissettim..

Hocam güzel bir pump yaptırıp ellerindeki coinleri 100 katına sattılar. Sonraki btc düşüşünü öngörüp güzel bir de short açtılarsa ciddi bir para kazanmışlardır.

Yalnız benim asıl merak ettiğim binance geçmişte bakım vb. durumlarda twitter dan güzel bilgilendirme yapıyordu, insanın aklı kalmıyordu rahat ediyordu. Bu defa ben herhangi bir açıklama göremedim.
Redditte var birkaç açıklama ama o hesap resmi hesap değil diyenler de var. Bir belirsizlik var gibi sanki.

Muhtemelen API keyler ile alakalı bir durum. Ben api kullanmıyordum, resmi uygulama dışında hiçbir şey kullanmadım ama yine de hacklendim diyen birkaç kişi gördüm twitterda ama herkese de inanmamak gerek. Takip edelim bakalım
member
Activity: 462
Merit: 10
March 07, 2018, 01:16:58 PM
Benim hesapta da bir sıkıntı yok. 2fa kullanıyorum ama yine de bir tereddüte düşmüştüm. Umarım minimum zayiatla çıkarız bu işten
full member
Activity: 938
Merit: 115
March 07, 2018, 01:09:55 PM
Arkadaşlar, hesabında sıkıntı yaşayan yoktur umarım, ben kontrol ettim, şükür ki herhangi bir problem yok ben de.
full member
Activity: 398
Merit: 101
March 07, 2018, 01:03:29 PM
İşin ilginç yani neden Viacoin almışlar ki? Viacoin'in bu gibi durumda ne gibi avantajı olabilir ki hackerlar için? Viacoin in değeri 3.50$ a kadar fırlamış. Binance de tuttuğum coinlerde her hangi bir sıkıntı yok şimdilik.. Haberleri takip etmekte yarar var.. Başımıza Mt. Gox kesilecek Binance yakında. 2013 te Btc nin rekorundan sonra olan olmuştu, dejavu gibi hissettim..
Withdraw yapamayıp, Viayı pumplayıp ellerindeki coinleri %250 karla satmışlardır.
newbie
Activity: 149
Merit: 0
March 07, 2018, 01:00:47 PM
2fa olan hesaplar withdrawald yapılsa bile mail onayı olmadan yapılmadığı için herhangi bir coin seçip akılları sıra pump yapıp kar elde edelim bari demiş olabilirler
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
March 07, 2018, 12:47:46 PM
member
Activity: 252
March 07, 2018, 12:37:02 PM
arkadaş nere nasıl güvenecegğimizi bilemedik gitti şunların artık yüksek seviyede güvenlik kurmaları gerekir. bu böyle olmaz korku ile mi yaşayalım Smiley
member
Activity: 728
Trphy.io
March 07, 2018, 12:16:57 PM
Parayı oraya taşıyoruz sıkıntı buraya taşıyoruz sıkıntı, Binance'de Monetha tutuyorum. Monetha bi Bittrex'e girse arkama bile bakmam Bittrex'e atarım zaten  Undecided
full member
March 07, 2018, 12:05:06 PM
Binance redditte yaptığı açıklamada API kullananların başına gelmiş, binance in hacklenmesi gibi bir durum yok demiş.

Neden olursa olsun btc nin desteği kırıldı, tüm coinlere bir darbe geldi. Milyon dolarlık btc satıp çıkış yapanlar var. Umarım binance yine iletişimi canlı tutar, insanları bilgilendirip fazla uzamadan hızlıca kontrol altına alır durumu. Habersizlik, iletişimsizlik daha kötü etkiliyor insanları, paniğe yol açıyor.
Takip edelim bakalım.
sr. member
Activity: 588
Merit: 253
March 07, 2018, 11:41:55 AM
Ben bot kullanmıyorum. 2FA olmadan nasıl girecekler ki benim hesabıma . En güvendiğimiz borsa yine piyasanın içine edecek .
full member
full member
March 07, 2018, 11:35:40 AM
Arkadaşlar binance da hacklenme olayları oldu saat 17:06 itibariyle. Hesaplarınızı kontrol edin.

Bazı kişilerin ellerindeki altcoinler tam 17.06 da market değerinden satılıp bir anda VIA coin alınmış. Via nın değeri anlık x100 yapıp 0.025btc seviyesine ulaştı.
2FA kullanmasına rağmen başına gelen birçok kişi de var. Anlık diğer altcoinler satıldığı için onlarda da anlık dump meydana geldi.

Şu an binance withdraw işlemlerini kapattı, herhangi bir açıklama yok.

Twitter ve redditte bolca şikayet eden kişi var. Kontrol edin hesaplarınızı mutlaka.
Pages:
Jump to: