Ya bilgisayarınızda keylogger var ya da Binance'da kullandığınız şifre başka bir sitede de kullandığınız şifre ile aynı.
Bilgisayarımda kaspersky tam koruma yüklü! Antimalware yüklü full! 18 yıldır aktif bir şekilde bilgisayar kullanan ve güvenliğe önem veren birisiyim.
Airdrop ve bountyler için basit sıradan şifreler kullanırım. Mesela 014528?hsdjkK gibi. Ya da ahmet?_54a gibi.
Airdrop ve bountyler için kullandığım eposta ve şifreleri asla borsa sitelerinde kullanmadım.
Eposta ve borsa sitesinde kullandığım şifreler ayrı ayrı.
Örnek şifrem: Ngasbd?744fHDSNBDFJ?_=$#sd@_fcKSD7+*S?
Bunu nasıl kırabilirler. ?
Hepsini geçtim binance son etkinlikler kısmında hesabımın şifresini kıran ip no yok. Eposta ile gelen bildirimler de ip no yazıyor zaten.
Binance destek ekibiyle iletişime geçtim şifremi değiştirmemi istediler. Değiştirdim.
2fayı iptal edip yeniden kurdum, resetledim.
Telefondan ve bilgisayardan sildim. Bu işlerle uğraşmayan birisinin telefonuna kurdum 2fayı.
Yani yapmadığımn kalmadı. Kullandığım bütün eposta ve borsa sitelerinin şifrelerini değiştirdim.
Amerika Birleşik Devletlerinin ip numarası ile sürekli giriş denemesi yapılıyor.
24 saat çekim yapma önlemi olmasaydı ve ben giriş yapıp görmseydim hesap boşaltılıyordu.
1 BTC ye yakın birikimim var.
Tavsiyem şu: Eğer borsada paranız varsa her gün giriş yapıp düzenli bir şekilde kontrol edin. Epostalarınızı günlük 3-5 kez okuyun.
Haftalık borsa ve eposta şifrenizi yenileyin. Gerekiyorsa 2fayı de haftalık resetleyin.
Hala aklım almıyor. 2faya ulaştıklarına göre telefonumu ele geçirdiler diye düşünüyorum ama 1 aylık telefon ve yeni bir program bile yüklü değil.
Tavsiyeleriniz varsa paylaşın arkadaşlar. Yorum yazan geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ederim.
Bunları burada paylaşmamın nedeni sizlere zarar gelmesini istemediğim içindir. Dikkat edin lütfen...