peki aynı ip filan sorun oluyor mu.
gercekten bu zamana kadar hiç yapmadım ama su launcpad için bu sefer ayırasım var bnb leri.
sorun olup olmayacağının bir garantisi olmamakla birlikte , sorun olacağını pek sanmam diyebilirim rahatlıkla.
Aynı IP adresi
kesinlikle sorun değil arkadaşlar. 1:1 Binance yetkilileriyle bu konuda iletişime geçmiş, aynı anda 4 hesapla uzun bir dönem IEO katılımı yapmışımdır. VPN kullanarak dikkat çekmenizi tavsiye etmem.
Farklı ipi dert edenler internet cafeye gidip yapabilirler. Kyc işini nasıl çözersiniziz bilemiyorum.orası size kalmış artık.
Ya antin kuntin tavsiyeler verme allah aşkına. Ne internet kafesi? Sanki kafelerde her bilgisayarda dinamik IP adresi var. Hayatında hiç Bitcoin'e para koydun mu usta sen?
binance yetkililerine bnb leri bölebilmek için eşe dosta kendi hesaplarıma kyc yaptırdım , aynı ip den girersem sorun edermisiniz diyemi sordun???
yoksa aynı evde kalan 4 kişiyiz siteye aynı ip den girsek sorun olurmu diyemi sordun???
muhtemelen 2. soru benzeri bir soru sordun .
doğru bilgi vermeden sorduğun soruya aldığın cevap ''binance yetkililerini'' bağlamaz.
ayrıca son bir ip ucu vereyim formdaki arkadaşlara binance müşteri hizmetleri muhtemelen bu galaksinin en kötü müşteri hizmetleri.
dünyadan haberleri yok
son muhattap olduğumda defi staking de erken reedem ettiğim bnb ler 1 gündür gelmedi normalmi diye sordum
oda 7 gündür normal dedi.
bende fırça kaydım ne yedi günü , 7 gün bekleyeceksen niye erken çekeyim bnb leri ilgili sözleşme maddesi nerde diye.
neyse bir zahmet sözleşmeye baktı 2 günmüş.
bu anlattığım muhattap olduğum en iyi müşteri hizmetleri elemanıydı.
ondan önceki 2 sorumdada bağlantı düştü cevap yazamadığından müşteri hizmetleri görevlileri.
ondanda bir öncekinde 3 farklı müşteri hizmetleri aynı sorunla alakalı bambaşka 3 cevap verdi.
baktım oluru yok 4. ye bağlanmadım.
yani pek güvenmesin kimse binance müşteri hizmetlerine.
ben bide hep global ile muhattap oluyorum yerelde durum muhtemelen daha felakettir.