Pages:
Author

Topic: Binance ve Pundi X ilişkisi. Hadi beyin fırtınası yapalım. - page 3. (Read 841 times)

jr. member
Activity: 476
Merit: 2
Pundix ile başka işler yapacaklar diye ümit ediyorum fakat elimde hiç npxs yok daha bence boğa ortalarında hareketlenmeye anca başlar bilirsiniz ki gazı sonradan alanlardandır npxs.
sr. member
Activity: 453
Merit: 264
Birde şu açıdan bakın olaya.  24-25 satoshide adet fiyatı olmasına rağmen 280.255.193.861 NPXS toplam var.

Adamlar zaten 25 satosh ile 230 milyon dollar gibi manyak bir market Cap fiyatına ulaşıyorlar.

Şimdi 100 satoşi olsa adeti o durumda 1 milyar dolarlık şirket olur.
sr. member
Activity: 728
Merit: 261
Hemşeri ayağı çekiyordur Cheesy

Şaka bir yana ikiside başarılı projeler.Özellikle binance kendini yeterince kanıtladı bence.Tabi meyve veren ağaç taşlanır,bizim huyumuzdur. Takılmayın böyle şeylere paranıza bakın.
Katılıyorum:) Kendi ülkenden olan adamın başarılı olmasını daha çok istersin örneğin, adamlar güzel de çalışıyorlar bence desteklemesi gayet normal. Başlarda aşırı pumplarla güzel kazandırdı şimdi rayına oturdu pundix, bundan sonra güzel ne yaparlarsa ona göre büyüyeceklerdir.
jr. member
Activity: 308
Fiyat fırlamadan biraz daha bu seviyelerde gitsede biraz daha doldursak cüzdanı diye içinden geçiyor insanın.Her ay artık azar azar alıp arttırmak hedef.Geleceğin en umut veren projelerinden biri.
sr. member
Activity: 1264
Merit: 306
Pundi de hakkını veren çalışan bir ekip var söylediklerinizde eklenirse tabi ki eski rekorunu kırabilir 2019 da görebiliriz umarım.
sr. member
Activity: 616
Merit: 259
Hemşeri ayağı çekiyordur Cheesy

Şaka bir yana ikiside başarılı projeler.Özellikle binance kendini yeterince kanıtladı bence.Tabi meyve veren ağaç taşlanır,bizim huyumuzdur. Takılmayın böyle şeylere paranıza bakın.
full member
Activity: 658
Merit: 153
Şu sebeble olabilir aslında PundiX bir pos üreten firma Binance'da kripto paraları daha yaygın yapmak istiyor dünya genelinde en büyük desteğide Pundi X e verebilir çünkü çok aktifler asya pazarında devamlı pos makinaları dağıtımı yapıyorlar.
full member
Activity: 630
Merit: 101
NPXS ekibi daha doğrusu ceosu diyelim hakketen çok çalışkan geliyor bana iddia ettiği ödeme aracı olma olayını epey kovalıyor gözüküyor gel gelelim hala fiyatlanma yok Binance dan sonra efsane dump yedi hala kendine gelemedi.
member
Activity: 742
Merit: 19
PundiX rallisinin başlaması için 1,5 ay gibi bir zaman var bana göre.7,3 bitmeden yükseltmezler balinalar.En büyük balina binance diğeri Okex'in cüzdanı.Bitrex'e girdi.Upbit'e girdi.Sırada Okex var.Büyük borsalar da işlem tamamlandığında yükselişe başlatırlar.Braj duvarlarını kaldırırlar.Tek bir borsada bu kadar yüksek adetleri eritmeleri zor.
member
Activity: 602
Merit: 32
Arkadaşlar bunların hiç birisi paralarına para katmak dışında bişey değil.

Yani boşuna projesi var, pos dağıttı o oldu bu oldu diyoruz.

Adamın 24saatlik işlem hacmi 15milyon $ hadi yarısını hesaba katalım sadece,
Şimdi sizin cebe hergün 15 milyon girecek olsa bu işe kalkışmazmıydınız? Sonuçta harcadığı para kazancının yanında devede kıl tüyü gibi bişey. Bu genel olarak projeyle çıkıp dünyayı değiştiricem ayaklarının sonucu.

Zenginlerin hiç biri dünyayı değiştirme hevesinde değil(bir kaç istisna olabilir, olanlardada aetık doygunluk olmuştur) Smiley

Dünyayı değiştirmek maalesef fakir hayalidir.

Binance a gelirsek;
Binance a girmiş kafa coinler dışında 1-2 tanesi ömrünü uzun tutar. Gerisi patlamaya hazır. Bir tokrn projesi ne olursa olsun binance e girmişse çekineceksin ondan.
Bileceksinki yine iteleyecekler birilerine. Pundix için;

Yani öyle 1$ hevesiniz yoktur umarım. Yahut 2k sat hevesleri.
Bu tür totali fazla tokenin coinin ıvırın zıvırın değerinin fazla yükselemeyeceğini bilmek gerek. Yani hepsinin bir ath si elbette vardır. Ancak kusura bakmayın ama 10k blok ödülü olan bir coin düşünün, bu coinin adedinin 1000$ olması kadar saçma bişey olabilir mi?

Olmazmı? Olur...
Ama sana bana olmaz Smiley
Birinin serveti katlanacaksa 1000$ yapar 1 kişi zengin olur 10milyon kişi daha fakir olur.

Kripto parada borsa işin içindeyse bilinki bi üç kağıt dönecektir.
member
Activity: 476
Merit: 12
gerçekten pundixin ekibi çok iyi çalışan istikrarlı bir ekip. ayrıca borsa konusunda da hiç spekülasyon yapmamışlardı ve bir anda binance a giriş yapmışlardı.
jr. member
Activity: 322
Merit: 1
Pundix in ekibi gerçekten güzel bir ekip, sürekli yenilik peşindeler, adamların hep yenilikçi olmaları büyük bir  avantaj projeye sürekli müşteri topluyorlar.İleride fiyatları artınca vede piyasa biraz daha düzelince uçar gider diye düşünüyorum
KTM
jr. member
Activity: 158
Merit: 1
Pundix idexte bile çok yüksek hacimlere ulaştı sonrasında binanceye girdi artması gerekirken büyük bir crash yedi sanırım idexten satın alan kişi binanceye de girmesini sağlayan kişi hatta forumda bir konu açılmıştı toplan pundixlerin %17si tek bir hesaptaydı binanceye girdikten sonra hesaptan binanceye pundix aktarımı olmuştu sanırım bu işin arkasında binance ceosunun tanıdığı birileri olabilir.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
pundixin sevilmemesi için bir sebep yokki . adamların canlıda projesi var ve ekip çalışıyor . üstelik projeyi globale yayma planları var. sen binance olsan sevmezmisin hocam böyle bir tokeni Smiley
Bayılırım, üstüne bile atlarım. Binance da böyle yaptı muhtemelen =)
full member
Activity: 770
Merit: 103
pundixin sevilmemesi için bir sebep yokki . adamların canlıda projesi var ve ekip çalışıyor . üstelik projeyi globale yayma planları var. sen binance olsan sevmezmisin hocam böyle bir tokeni Smiley
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Ben kesinlikle katılıyorum. Hatta bir ara fenomen cüzdan vardı galiba siz paylaşıyordunuz belki yanilabilirim. 200 milyon dolar lik pundix almıştı ve binance ye girince satışa başladı. Bence yaklaşımıniz doğru
Çok doğru tespit. O cüzdan bizzat Ceo'ya bile ait olabilir artık öyle düşünmeye başladım Cheesy

bu borsanın piyasaya tek başına yön veriyor olmasına uyuz oluyorum. hep bir yerden zıplıyor, almış eline oyuncağını oynuyor. bu piyasayı-teknolojiyi-  bitirecek olan merkezi borsalar ve en başında da bu sikindirik borsa yer alıyor.
Buna katılıyorum işte. Ama binance da mutlaka geçici olacak. Bu piyasada öyle 3-4 yıl dayanan borsa yok.

Binance Ceo'sunun Pundi X'e olan ilgisi artık çok aşikar. Bir twit mesela
https://twitter.com/cz_binance/status/1059030413979439105?s=09

"PundiX, Singapore and BNB, my 3 favorites!"
Bnb kendi tokeni, Singapur güzel bi şehir. Bunların yanına Pundi X'i eklemek? Smiley

Her coinin bi balinası var bazıları bi çok şeyin. Pundi X'in balinası ise yüksek ihtimalle Binance'ın kendisi. Peki düşünelim.
Pundi X binance'a girmeden önce 180-200 sat civarıydı. Binance'a girdikten sonra ciddi düşüş yaşadı. Şu an 23-26 arası geziniyor.
Binance belki de kendi npxs'lerini yavaş yavaş sattı ve fiyatı buraya çekti. Ve akıllı bir balina bunu mutlaka tekrar yapar, sonra tekrar yapar. Yani demem o ki Binance (eğer teorilerim doğruysa) npxs'i bir gün 500 sat'lara kadar yükseltecek. Gerisini bilmiyorum Smiley

Siz ne dersiniz?

Öncelikle şunu belirteyim forumda en çok faydalandığım kişi sizsiniz. Bütün postlarınızi okurum. Eğer merit gelirse hero olmanıza destek vereceğim ama zaten ben merit buluncaya kadar geri olursunuz.

Başlığa gelince de bence mümkün olursa boğa piyasası gelirse pundix i dediğiniz yerlere götürebilirler. Balina bence de binacenin kendisi olabilir
Teşekkürler, vermiş kadar oldunuz =)

member
Activity: 336
Merit: 17
Söylediklerin bence de çok mantıklı. Yani adamlar zamanında düşükken almışlar sonra yükselince kendi borsalarında düşürüyorlar ve en aşağıdan yine toplayıp dediğiniz gibi tepeye çıkartıp oradan da satmak çok güzel fikir. Yani böyle borsaların coinlere yön vermesi olabiliyor
jr. member
Activity: 140
pundix çöp artık istediği kadar alsın 50 satları göremeden milyonlarca token satılmaya baslar
member
Activity: 532
Merit: 29
Olayın arka planında ne olduğunu Binance CEO'su açıklamadıktan sonra bilemeyiz; fakat CZ'nin o tweet'i bile NPXS için önemli bir destek olacaktır.

Bu durum gelecekte daha da belirginleşirse neden buralardan almadık diye üzülebiliriz. Gel gelelim, insan her seferinde acaba demeden geçmiyor. Yükselişin kendisini bekleyip, makul bir yerden trene binmek bana çok daha mantıklı geliyor.

full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
Adam belkide ico sürecinde pundixe yatırım yapmıştır.Bunlar olabilir belki de kendi de gizli danışman veya destekçilerinden biridir.
Pages:
Jump to: