Pages:
Author

Topic: Binance ve Pundi X ilişkisi. Hadi beyin fırtınası yapalım. - page 4. (Read 841 times)

full member
Activity: 602
Merit: 118
Binance Ceo'sunun Pundi X'e olan ilgisi artık çok aşikar. Bir twit mesela
https://twitter.com/cz_binance/status/1059030413979439105?s=09

"PundiX, Singapore and BNB, my 3 favorites!"
Bnb kendi tokeni, Singapur güzel bi şehir. Bunların yanına Pundi X'i eklemek? Smiley

Her coinin bi balinası var bazıları bi çok şeyin. Pundi X'in balinası ise yüksek ihtimalle Binance'ın kendisi. Peki düşünelim.
Pundi X binance'a girmeden önce 180-200 sat civarıydı. Binance'a girdikten sonra ciddi düşüş yaşadı. Şu an 23-26 arası geziniyor.
Binance belki de kendi npxs'lerini yavaş yavaş sattı ve fiyatı buraya çekti. Ve akıllı bir balina bunu mutlaka tekrar yapar, sonra tekrar yapar. Yani demem o ki Binance (eğer teorilerim doğruysa) npxs'i bir gün 500 sat'lara kadar yükseltecek. Gerisini bilmiyorum Smiley

Siz ne dersiniz?

Öncelikle şunu belirteyim forumda en çok faydalandığım kişi sizsiniz. Bütün postlarınızi okurum. Eğer merit gelirse hero olmanıza destek vereceğim ama zaten ben merit buluncaya kadar geri olursunuz.

Başlığa gelince de bence mümkün olursa boğa piyasası gelirse pundix i dediğiniz yerlere götürebilirler. Balina bence de binacenin kendisi olabilir
member
Activity: 728
Merit: 10
Trphy.io
Kripto para fiyatları üzerinde Binance borsasının büyük etkisi oluyor. Pundi X ile Binance yönetiminin şu anda arası iyi gibi görünüyor ancak yarın ne getirir tabii ki kimse bilemez..
member
Activity: 812
Merit: 14
FRX: Ferocious Alpha
Ben kesinlikle katılıyorum. Hatta bir ara fenomen cüzdan vardı galiba siz paylaşıyordunuz belki yanilabilirim. 200 milyon dolar lik pundix almıştı ve binance ye girince satışa başladı. Bence yaklaşımıniz doğru
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
Pundixi seviyor bence Ceo ve ilişkileri iyi gibi gorunuyor binance ile pundixin, ve bakınca adam gıbı calısan proje neredeyse hıc yok elle tutulur proje zaten yok, pundıxın elle tutulur duzgun bısey yapması da bınance ceosunun hosuna gıden seylerden bırıdır, calısan cıddı projelerı desteklemek gıbı dusunuyorum ben bır yandan bu acıklamaları.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
bu borsanın piyasaya tek başına yön veriyor olmasına uyuz oluyorum. hep bir yerden zıplıyor, almış eline oyuncağını oynuyor. bu piyasayı-teknolojiyi-  bitirecek olan merkezi borsalar ve en başında da bu sikindirik borsa yer alıyor.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Binance Ceo'sunun Pundi X'e olan ilgisi artık çok aşikar. Bir twit mesela
https://twitter.com/cz_binance/status/1059030413979439105?s=09

"PundiX, Singapore and BNB, my 3 favorites!"
Bnb kendi tokeni, Singapur güzel bi şehir. Bunların yanına Pundi X'i eklemek? Smiley

Her coinin bi balinası var bazıları bi çok şeyin. Pundi X'in balinası ise yüksek ihtimalle Binance'ın kendisi. Peki düşünelim.
Pundi X binance'a girmeden önce 180-200 sat civarıydı. Binance'a girdikten sonra ciddi düşüş yaşadı. Şu an 23-26 arası geziniyor.
Binance belki de kendi npxs'lerini yavaş yavaş sattı ve fiyatı buraya çekti. Ve akıllı bir balina bunu mutlaka tekrar yapar, sonra tekrar yapar. Yani demem o ki Binance (eğer teorilerim doğruysa) npxs'i bir gün 500 sat'lara kadar yükseltecek. Gerisini bilmiyorum Smiley

Siz ne dersiniz?
Pages:
Jump to: