Pages:
Author

Topic: Binance yine hacklendi. Kyc dokümanları her yerde. - page 3. (Read 568 times)

member
Activity: 1264
Merit: 43
Bu fud işe yaramadı, yenisini getirin! Açıkçası artık piyasa bile robotlaştı, neredeyse hiç tepki vermez oldu bu tarz fudlara. 2017'de olsaydı eğer anında 3-4k'lık dump gelirdi mesela..
full member
Activity: 1358
Merit: 193
olay eski yada yeni amanda aman kimlik bilgilerim çalınmış olaylarını aşın artık.
birincisi çalınmasına gerek yok o bilgiler markette parasıyla zaten bizzat kyc yapanlar tarafından satılıyor.
ikincisi sırf kimlik bilginizle selfie nizle , ortada size ait ıslak imzalı belge yoksa kimse sizi yasal olarak bağlayacak bir işlem yapamaz.

bir allahın kulunun burda bankayla işi yok heralde. selam versen 35 tane ıslak imza attırıyor adamlar. imzalarda en ufak fark olursada tekrardan alıyorlar imzayı.
hero member
Activity: 1582
Merit: 670
Eski yada yeni normal şartlarda bir banka bu şekilde kişisel bilgilerinizi bir hata veya ihmal sonucu sızdırsa milyonlarca dolarlık tazminat ödemek zorunda kalır. Binance'de konu sadece eski haber diyerek geçiştirilecek...

Mesela turkcell'in sızdırmasında ödediği milyon dolarlar yada devletin kendi sızdırmasında ödediği milyon dolarlar gibi mi hocam ? Ödeyecek bir kuruma denk gelsek bile bize ödeme yapacaklarını sanmıyorum.

Tabi ki yapmayacaklar. Adamların herhangi yasal bir statüsü yok ki! Hepimiz gibi bende Binance kullanıyorum ama bu veya bir sonraki büyük sızıntıda, hack'de sorunlar yaşanacak ve kimse sorumluluğu üstüne almayacak! Bir gün mutlaka Binance'da mağdur yaratacak.
legendary
Activity: 2366
Merit: 2594
Chancellor on Brink of Second Bailout for Banks
Eski yada yeni normal şartlarda bir banka bu şekilde kişisel bilgilerinizi bir hata veya ihmal sonucu sızdırsa milyonlarca dolarlık tazminat ödemek zorunda kalır. Binance'de konu sadece eski haber diyerek geçiştirilecek...

Mesela turkcell'in sızdırmasında ödediği milyon dolarlar yada devletin kendi sızdırmasında ödediği milyon dolarlar gibi mi hocam ? Ödeyecek bir kuruma denk gelsek bile bize ödeme yapacaklarını sanmıyorum.
hero member
Activity: 1204
Merit: 630
sr. member
Activity: 814
Merit: 258
Eski haber btc yükselmeye basladı gene nerden vuracaklarını fud yayacaklarını şaşırdı pezevenkler.
full member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
CZ de eski haber diye Twit atmış. Zaten yukarıda @phi1618 hocam da belirtmiş. Binancenin ihtiyacı yok ama yine de insanın aklına reklam mı acaba bu olay diye düşünüyorum.
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
Çoğuna baktım fotoğraflara. Hep 2018 2. Ay 24. Güne ait. Başka göremedim. Buda geçen yılki haberi ısıttıkları anlamına geliyor. Geçen yıl hariç yeni bir şey yok. 2 tane türk gördüm
member
Activity: 1050
Merit: 18
geçen seneki dosyalar diyor ama bir yandan da araştırmamız sürüyor diyor.

pek geçen seneki dosyalara benzemiyor gibi sanki.

telegram kanallarında hala paylaşım devam ediyor.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
https://twitter.com/cz_binance/status/1158984801442910209?s=19

Eski hack ile aynı dosyalar olduğu söyleniyor. Geçen yılki aynı dosyalarmis sanırım.

Yanlış alarmsa kapatalım konuyu Cheesy
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
Telegram kanalı açmışlar baktım bazı fotolar var. Fiyatı etkiler mi bilmiyorum. Hack bile zarar vermemişti.

Eski habermiş: https://twitter.com/DoveyWan/status/1158979395576422405?s=19
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Binance hack yemiş yine. Kyc dokümanları her yerde dolaşıyor. Kaynak istemeyin vermem ama bir sürü nüfus cüzdanı pasaport binance yazısı ve selfie ile dolaşıyor her yerde. Sızıntı büyük bu sefer sanırım. Geçmiş olsun...

https://twitter.com/cz_binance/status/1158978929803182080?s=19
Pages:
Jump to: