Pages:
Author

Topic: Binance'nin ieo lari da BAYDI artık - page 2. (Read 946 times)

full member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
July 30, 2019, 11:00:06 AM
Allah Allah... Nasıl bayıyor anlamıyorum. Son yapılan ieo 26x-15x Ondan önceki 7x. Şimdi yapılacak olan henüz belli değil. Yani bir kere bile zarar ettirmiş olsa tamam diyecem baysın ama hala çok başarılı gidiyor. Yakında 15 günlük yenisi geliyor bence ona hazırlık yapın bayılmayın Smiley

İeo borsaya çıkana kadar ieo'dur. Borsaya çıktıktan sonra her pair gibi bir pair ve kendi doğasına göre fiyatlanır. İeo ile alakası yok bu durumun. İeo başlar alınır satılır biter.

Hocam bilet çıkan kişi bende olsam hiç bitmesini istemem. Benim aklıma çıkarttıklari projelerin ne işe yaradığı hiç yatmıyor. Çıkıyor binanceye sonrası fos. Cebini dolduran binance birde 3-5 bilet çıkan kişi. Katılım çok fazla olduğu için. Saba epey düşük.
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
July 30, 2019, 04:04:46 AM
Allah Allah... Nasıl bayıyor anlamıyorum. Son yapılan ieo 26x-15x Ondan önceki 7x. Şimdi yapılacak olan henüz belli değil. Yani bir kere bile zarar ettirmiş olsa tamam diyecem baysın ama hala çok başarılı gidiyor. Yakında 15 günlük yenisi geliyor bence ona hazırlık yapın bayılmayın Smiley

İeo borsaya çıkana kadar ieo'dur. Borsaya çıktıktan sonra her pair gibi bir pair ve kendi doğasına göre fiyatlanır. İeo ile alakası yok bu durumun. İeo başlar alınır satılır biter.
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
July 30, 2019, 02:55:59 AM
Suni bir sistem yaptılar ayı sezonunda bu yüzden ilk zarar ettiren ieo çıkana kadar böyle keriz silkelemeye devam edecekler.  Binancede listelendikten sonra fiyatı artmaya devam eden ieo yok. Kazananlar sadece ieodan alanlar.
Aynen öyle eninde sonunda bir yerde zarar ettirecek, o zamana kadar yürür gider bu sistem. Yukarıda verilen pundix örneği gibi, bunlarda tarih olacak.
full member
Activity: 672
Merit: 100
July 29, 2019, 04:13:26 PM
Suni bir sistem yaptılar ayı sezonunda bu yüzden ilk zarar ettiren ieo çıkana kadar böyle keriz silkelemeye devam edecekler.  Binancede listelendikten sonra fiyatı artmaya devam eden ieo yok. Kazananlar sadece ieodan alanlar.
hero member
Activity: 1064
Merit: 522
Proof-of-Stake Blockchain Network
July 29, 2019, 03:30:13 PM
Binancenin son yaptığı ieo en parlağıydı galiba yaklaşık 22 x yaptı şuan içinde bulunduğumuz wink ieosu ise bana pek başarılı olacak gibi gelmiyor belki 4 5 x de kalabilir.
sr. member
Activity: 814
Merit: 258
July 29, 2019, 07:24:12 AM
Ne zaman ieo işi biter ya da bu şekilde her ay olmaz o vakit boğa gelir. Mesela CZ ieo lar dikkat çeksin diye pundix i bile yetim bıraktı.😀
Pundix i de öyle ya da böyle vakti gelince pompalayacaktir.

Pundix kaldımı hocam daha ? en son 1 2 sat falan diye hatırlıyorum. Pundix doldur bosalt coini bana göre bundan sonra bir iş cıkacagını sanmıyorum
copper member
Activity: 252
Merit: 0
July 29, 2019, 06:32:50 AM
Her sene yeni bir trend oluyor bu senenin trendi de binance ieolarıydı, evet onun da kaymağını yiyen yedi ve son zamanları gelmek üzere. Zaten son çeyreğe girince sene bitti demektir, 2 ay kalmış son çeyrek için, artık bir dahaki yılın trendlerini konuşmaya başlıyor olacağız.
member
Activity: 532
Merit: 22
July 29, 2019, 02:40:23 AM
Ne zaman ieo işi biter ya da bu şekilde her ay olmaz o vakit boğa gelir. Mesela CZ ieo lar dikkat çeksin diye pundix i bile yetim bıraktı.😀
Pundix i de öyle ya da böyle vakti gelince pompalayacaktir.
member
Activity: 602
Merit: 11
July 29, 2019, 01:40:58 AM
Erd suan nereye dustu bilmiyorum, ieolarla ilgili olarak dediginiz gibi bende sonunun az kaldigini dusunuyorum yani bu piyasa bu sekilde surdurulemez, baska yollar lazim.
member
Activity: 680
Merit: 10
July 28, 2019, 11:03:34 PM
Baysa da baymasa da hala binance ieolar kazandırıyor. Bu yeni çekilişte bilete çıkan yatırım miktarı düşürülüp daha fazla bilet veriliyor. böylece daha fazla kişiye yatırım fırsatı olacak. Hiç yapmasa bile 2-3x yapacağından eminim.
hero member
Activity: 736
Merit: 504
July 28, 2019, 05:16:21 PM
IEO’lara katılabilmek için en az 50 BNB sahibi olmak gerekiyor, üstelik bilet çıkacağının garantisi yok. Bu nedenle zaten bir kısım yatırımcı istesede katılamadığı için sadece seyretmekle kalıyor. Diğer yatırımcılarda IEO trendinden dolayı neredeyse başka işlem yapmıyor. Bir kısım yatırımcının ieolar bittiğinde diğer altcoinlerde hareketlenme olasılığının artacağını düşündüklerine eminim, bu bekleyiş baymış olabilir.
jr. member
Activity: 420
Merit: 1
July 28, 2019, 12:37:24 PM
E hocam ne güzel işte. Mis gibi kazandırıyor bnb de ieolar da. Ben daha hiç katılmadım da neden baysın ki? Projeler veya bir şey kazandırdıkça piyasada hareket olur. Bence ieo olmadığı zaman çok bayık geçiyor.
hero member
Activity: 2170
Merit: 640
Undeads.com - P2E Runner Game
July 09, 2019, 03:58:55 AM
Bu adamlar şu an yaptıklarıyla piyasayı birden nasıl canlandırdılarsa aynı şekilde bir gün bu piyasaların da tamamen işini bitirecekler diye çok korkuyorum. IEO işine gelirsek bir süre daha trend bu şekilde gider ama yakın zaman da o da biter başka bir şey çıkar.
sr. member
Activity: 924
Merit: 251
July 08, 2019, 03:19:08 PM
Binance malesef icoların sonunu getiriyor zengini daha fazla zengin yapıp fakiride dahada fakirleştiren bir sistem oluşturmuş durumda. 50 bnb ile icolara katılsan bnb zararıyla çıkıyorsun ieo da genelde çıkmıyor.
jr. member
Activity: 280
July 08, 2019, 02:19:09 PM
Borsalarda pumplar genelde ieo üzerinden yapılıyor.Buda yatırımcı için risk bende belli bir süre sonra ieoların cazibesini kaybedeceğini düşünüyorum.Yine de takip etmekte fayda var.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
July 08, 2019, 02:12:48 PM
IEO'lar için yere çakılma sürecinin yaklaştığını düşünüyorum. İlk birkaç tanesi muntazam kazandırdı, sonrakilerde ise kazancın biraz düştüğünü görüyorum. Zaten win-win durumunun ömürlük gittiği bir sistem tarihte hiç denk gelmemiştir. Hal böyleyken bir IEO patlaması yaşamaya ramak kaldı diyebiliriz. Bu sistem de bir şekilde revize edilip, farklı bir kazanç kapısına evrilebilir.
jr. member
Activity: 47
July 08, 2019, 01:26:13 PM
Binance İeolar baymaz aslında.Keriz varsa sağacak insanlarda olacak.x12 yapmış coini alan varsa satan da vardır.Sonra güm patladığında bir derken iki derken sermaye gittiğinde öyle bakakalırlar.Bir anda onlarda x yapacaklar ya tabi tersi oluyor.Bence de bu kervan fazla gitmez.Su biter dip görünür.
jr. member
Activity: 154
July 08, 2019, 12:48:20 PM
Dediklerinize büyük ölçüde katılıyorum hocam araştırmalarıma göre bu değişimler sürdükçe bu tarz kazançlar devam edecek diye tahmin ediyorum.
full member
Activity: 350
Merit: 129
fallenangel
July 08, 2019, 12:38:00 PM
Para parayı çektiği için bayıyordur Smiley  Bilet çıkanlara sormak lazım Smiley BNB olmuş 35 dolar alınmıyor da bu fiyattan. Ancak delistler gelse bile bu çarkın suyu böyle dönmez daha. Ya gerçekten çok ama çok iyi projelerle gelecekler ya da IEOları sonlanacak.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
July 08, 2019, 12:33:24 PM
millet malı götürüyor izleyince bayması normal tabi vakti zamanında kafası çalışan girdi şimdi kaymağını yiyor ..tabi böyle izlemesi insanı bayıyor..he sorarasan sende var mı bnb diye yok

aynen oyle.
millet kupunu doldururken izlersen sen oyle avel avel bayması normal.
son piyangoda bilet başına neredeyse araba parası kazananlar oldu.
bendeki hiç bir bilete birşey cıkmadı ama cıkıpta kazananlara helali hoş olsun.gule gule harcasınlar.
adı ustunde lottery (piyango) bu.
fesatlıgın luzumu yok.
Pages:
Jump to: