bakın ben amazixi falan savunmuyorum. ama yeni üyeler bttde artık memberden öteye gidemez oldu. eski üyeler parayı götürürken, yeniler de onların arkasından bakar oldu. karşımıza bi fırsat çıkmış. hiçbişey yapmayıp pişman olmaktansa, en azından deneyelip pişman olalım. siz nasıl zamanında post kasıp bu rütbeye geldiyseniz, bırakın biz de az bi post kasalım. bakalım nolucak. size ne zararı var anlamıyorum. ödüllerin düşeceğinden mi korkuyosunuz yoksa? bizden başka kimse büyümesin diyosanız, o başka.
https://www.youtube.com/watch?v=6eNKcuBf5pA
Kimsenin para götürdüğü yok, bountyler artık para kazandırmıyor ve merit gelmeseydi tüm forum dort ay çalışıp 10 dolar alacaktı. Biz bir şeyden korkmuyoruz bence de Moonforum'a gidin zaten çoğu kişinin foruma ve kriptopara topluluğuna bir faydası yok.
yukarda arkadaş kazandırmıyor demiş!
https://bitcointalksearch.org/topic/bounty-500k-usd-glitzkoin-blockchain-ecosystem-for-the-diamond-industry-3534822 girsin şuna baksin bi bakıyım kaç dolar dağıtıcam diyor ben neye göre hesaplamışım! spreadin açık halinde herkese stake verse en kötü 2500 düşecekti gönderdikleri 100 tane ! hepi topu toplasan 100 tane video vardı e 99 u 50 stake alsa bi ben 10 alsam yine bu kadar düşmez arkadaş ....
Merit olayında ilk EFS ye sordum dedimki en çok türkler aktif türklerde var mı merit üreticisi !KENDİLERİ seçti dedi en azından popülasyona göre adil bir seçim olsaydı bi ihtimal tamam derdim ama türk forumunda merit üreticisi yok !!! LEgendlerde kendine çalışıyor 50 50 atıyor kendi hesaplarına!!!
MERKEZSİZ DÜNYA DİYORUZ YENİ MERKEZLER OLARAK İNSANLARI GETİRİYORUZ!!! o da ayrı bi tezAT!!!
AMAZİX BİTMİŞTİR ARTIK. PEŞİNE GİDERSENİZ SİZDE BİTERSİNİZ.
poolun 25te 1 ini dağıttılar diyorum.. 1 kaç stake yesin tamamda 25te1 i nedir??? oraya gitmeyin kardeşim zaten türkler hiçbişey alamaz tutsun tutmasın adamlar türk düşmanı resmen...
bende sana diyorumki adamlar stake vermeycek birşey buluyorlar illaki adam diyorki 500k dolar dağıtıcam .. spreadi bi kapatıyor legend olsan en yüksek stake bile alsan dağıttığı miktarı 20bin dolara düşürüyor !!! 480k doları cebe atıyor ne kazanıcaksın sen bu mantıkla!!!??? burda bu kadar böyle yapıyosa kendi forumunda o 20kyı bile dağıtmazlar diyorum bende!...
Adamlar anasını ağlattı forumun şimdi yenisini açıp üye toplama derdindeler. Gördüler ki buradan onlara fayda yok artık. Bir sürü şikayet var haklarında açılmış. Sanmıyorum burada eskisi kadar çok çalışacaklarını.