Pages:
Author

Topic: Bir boğa sezonunun daha sonuna mı geldik Ayılar mı uyanıyor? - page 2. (Read 547 times)

sr. member
Activity: 1176
Merit: 305
piyasa 2 senede yapacagi yukselesini 2 ayda yapti o yuzden bitcoin ve altcoin almak icin bekleyecegim elimde olanlari da satacagim yabanci forumdaki genel inanis dususun devam edecegi yonunde satip cikacagim ilerleyen aylarda yeniden alttan girerim
member
Activity: 182
Merit: 11
Çoğu kişinin bir bilgisi gerçekten yok kimisi ayı sezonu diyor kimisi hodl'a takmış durumda. Süre uzamaya devam ederse gerçekten ayı sezonu kehanetlerinin doğruluğuna inanmaya başlayacağım
member
Activity: 61
Merit: 10
Ayılar kış uykusundan bir uyandı pir uyandı. Sepet delik deşik.
member
Activity: 322
Merit: 14
giriyorum girdiğim gibi düşüş trendi geliyor. ben bu şansın.
newbie
Activity: 3
Merit: 0
düşüş devam edecek gibi sanki
member
Activity: 378
Merit: 55
ayısıydı ineğiydi eşşeğiydi bilmemde iyi para çekiliyor şu anda. karını alan çıktı sonra da diğerleri çıkmaya başladı. çoğu coin bir kaç önceye göre hala çok yüksek seviyede bakalım daha ne kadar devam edecek bu durum.
full member
Activity: 672
Merit: 110
Altcoin fiyatları  hala çok yüksek mesela 4 ay önce 0.2 usd olan ripple 1.8 dolar, 0.05 dolar olan bitshares bugün 0.5 dolar neredeyse 10 katı yüksek fiyattalar. 7-8 ay sürecek bir ayı piyasası görebiliriz. Bence piyasa için gerekli de. Karlar alınmalı insanlar rahatlamalı. Acelemiz yok. Bitcoine gelince hala umut vaad ediyor yükselecektir. Bitcoin için asıl soru yükselmeden önce mi düşecek yükseldik ten sonra mı düşüp 8000 dolar olacak? YTD
4-5 oncesı hatırlatıyorsunda marketcaple btc fıyatı neydı dogal olarak o fıyatlara geldı .btc 7000 dolar olsun altlar zaten otomatıkman o fıyatlara dolar bazında gelcek
newbie
Activity: 70
ayı mı boğa mı bilmiyorum ama biz onların ayaklarının altında eziliyoruz şu an öyle hissediyorum
newbie
Activity: 43
Tam bir çöküş oldu bugün. Alttan alım yapayım dedikçe düştü. Bu çöküşün izleri ocak sonuna kadar sürer. Undecided
hero member
Activity: 644
Merit: 504
Altcoin fiyatları  hala çok yüksek mesela 4 ay önce 0.2 usd olan ripple 1.8 dolar, 0.05 dolar olan bitshares bugün 0.5 dolar neredeyse 10 katı yüksek fiyattalar. 7-8 ay sürecek bir ayı piyasası görebiliriz. Bence piyasa için gerekli de. Karlar alınmalı insanlar rahatlamalı. Acelemiz yok. Bitcoine gelince hala umut vaad ediyor yükselecektir. Bitcoin için asıl soru yükselmeden önce mi düşecek yükseldik ten sonra mı düşüp 8000 dolar olacak? YTD
member
Activity: 164
Merit: 10
Ocak sonuna doğru en azından bir yükseliş sergilemesi gerekiyor. Henüz erken olduğu kanaatindeyim.
sr. member
Activity: 459
Merit: 258
🌟 Blockchain Expert, Miner.
Kazasız belasız altlardan çıkalımda noluyosa olsun, bize bişey olmasın  Wink
newbie
Activity: 14
Daha ayılar piyasaya el atmadı bile ama yavaş yavaş başladığı kesin.
member
Activity: 518
Merit: 13
ayıların uyandığı söyleniyor
sr. member
Activity: 548
Merit: 251
31 Mart'ta Stratis yükselişinden sonra piyasaya ne olduğu umurumda değil, Türk topluluğundan çok takipçisi var adam akıllı bir kâr yapalım bize yeter zaten uzun vade de kriptopara piyasasıni bilmem ama Bitcoin asla kaybettirmez.
newbie
Activity: 59
ayıların uyanmasına daha 1-2 ay var hocam, bu süreç uzun sürecek.
sr. member
Activity: 658
Merit: 255
Ne zaman geleceği geldi mi vs hiç belli olmaz en iyisi her zaman hazırlıklı olmak ona göre bilinçli yatırım yapmak. Kışa her zaman hazırlıklı olun yani
member
Activity: 364
Merit: 20
1 haftalık durgunluktan sonra sezonları değiştiren kafalar. ayısıydı boğasıydı isimleri ezberlemeden önce twitterdan altcoinrookie 'yi takip etmenizi öneririm. orada bu olayı net anlatmış.
member
Activity: 522
Merit: 13
her durgun geçen üç beş günde boğa sezonuna girersek işimiz var. belki bu hafta tekrar coşacaklar bu kadar erken karar vermemek lazım.
full member
Activity: 686
Merit: 104
piyasadaki durgunluk devam edip de ayı sezonu gelirse elimdeki coinlerle temiz bir şekilde zarar edeceğim buradan duyuruyorum, altlardan çıksam da zarardayım çıkmasam da zarar edeceğim sıkıntılı günler beni bekliyor
Pages:
Jump to: