Pages:
Author

Topic: Bir boğa sezonunun daha sonuna mı geldik Ayılar mı uyanıyor? - page 3. (Read 547 times)

newbie
Activity: 35
Merit: 0
Birkaç günlük iniş çıkışlarla piyasanın nasıl bir yöne girdiğini belirtmek de enteresanmış Huh Bu dalgalanmalardan bağımsız benim yorumum 2-3 yıllık çılgın bir sürecin başındayız, sonrasında hemen herkes bir şekilde bu sisteme bulaşmış olacak.
sr. member
Activity: 812
Merit: 262
yazdan beri marketcap 3 kat artmış durumda btc nin aynı şekilde süründürmesi için bütün sene bu kadar para ile btc oynanması gerekir.
btc ninde b2x den beri kendine hayrı yok.korkmayın daha yaza çok var
newbie
Activity: 100
Merit: 0
boğa ne oluyor ayı ne oluyo?
hangisi boğa hangisi ayı
member
Activity: 238
Merit: 14
öğrenmişler bi boğa ayı..başka bir halt yok.işiniz gücünüz algı yönetimi..hayır burdaki 3-5 safı etkileyince kar mı yapacaksınız
full member
Activity: 392
Merit: 107
evet her yil oldugu gibi ocak ayinda yasanan yukselislerden piyasa nasibini aldi ve belli basli coinler disinda genel bir yatay seyir havasina girmis bulunuyoruz. 1-2 ay boyunca oyle ani yukselisler beklememek lazim.
full member
Activity: 434
Merit: 112
korkuyorum yeminle. btc yine yükselmeye başlarsa altların anasını yine ağlatır ama bu geçen ağlatması kadar olmaz artık. altlarda da belli bir yoğunluk oluşmaya başladı diye düşünüyorum.
jr. member
Activity: 115
Merit: 5
Gemstra - The Future of Social Selling
Sona gelindi mi gelinmedi mi bilmem de ayı sezonu çok sağlam olacak çoğu kişinin elinde ne var ne yok süpürecek. Hodl yazarsınız o zaman da  Grin daha ayı görülmedi

Hoşgeldin baltalı ilah , uzun vade tutarak kim zarar etmişte millet etsin ? Milleti neden korkutuyorsunuz ? Binance'in CEO'su son zamanlarda günde 250 bin kullanıcının register olduğunu söylüyor tüm borsalar yoğun talebe yetişemeyip üye alımlarını kapatıyor sen diyorsun ki patlayacak çatlayacak yapmayın Allah aşkına.

Herhangi büyük bir ülke bu işe köstek olmadıkça herşey daha yeni başlıyor...
aynen katılıyorum. Bitfinex açtı ama 10k dolar deposit istiyor aktif etmek için bu bile hacimi artırır. Bittrex, Binance de açsa piyasaya giren para kat kat artacaktır.
full member
Activity: 392
Merit: 100
Sona gelindi mi gelinmedi mi bilmem de ayı sezonu çok sağlam olacak çoğu kişinin elinde ne var ne yok süpürecek. Hodl yazarsınız o zaman da  Grin daha ayı görülmedi

Hoşgeldin baltalı ilah , uzun vade tutarak kim zarar etmişte millet etsin ? Milleti neden korkutuyorsunuz ? Binance'in CEO'su son zamanlarda günde 250 bin kullanıcının register olduğunu söylüyor tüm borsalar yoğun talebe yetişemeyip üye alımlarını kapatıyor sen diyorsun ki patlayacak çatlayacak yapmayın Allah aşkına.

Herhangi büyük bir ülke bu işe köstek olmadıkça herşey daha yeni başlıyor...
newbie
Activity: 28
Merit: 1
Piyasaya bazen çok fazla para girişi olduğu zaman insanlar doyum noktasına ulaştığını düşündüğü için kârlarını realize ediyorlar ve coinler düşüyor. Piyasa böylece kendini dengelemiş oluyor. Kısa sürede düzeliceğini düşünüyorum.
full member
Activity: 560
Merit: 113
Sona gelindi mi gelinmedi mi bilmem de ayı sezonu çok sağlam olacak çoğu kişinin elinde ne var ne yok süpürecek. Hodl yazarsınız o zaman da  Grin daha ayı görülmedi
member
Activity: 112
Merit: 10
BTC Alınır Satılır
Arkadaş bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde piyasalarda çok güzel dalgalanmalar vardı. Fakat hemen hemen üç gündür aşırı  bi sakinlik var. Al sat yapan arkadaşlar bu konuda özellikle siz ne düşünüyorsunuz bu durgunluk ne kadar sürer?

dostum ben şu son üç günde al sattan kazandığım parayı hiçbirşeyden kazanmadım vibe de alım satım yaparak 3 günde 8 bin tl civarı kazandım

hangi alt coini kullandınız?
member
Activity: 630
Merit: 37
Arkadaş bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde piyasalarda çok güzel dalgalanmalar vardı. Fakat hemen hemen üç gündür aşırı  bi sakinlik var. Al sat yapan arkadaşlar bu konuda özellikle siz ne düşünüyorsunuz bu durgunluk ne kadar sürer?

dostum ben şu son üç günde al sattan kazandığım parayı hiçbirşeyden kazanmadım vibe de alım satım yaparak 3 günde 8 bin tl civarı kazandım
member
Activity: 112
Merit: 10
Pages:
Jump to: