Pages:
Author

Topic: Bir şirket uzayda Bitcoin üretmeye başladı... - page 2. (Read 536 times)

member
Activity: 196
Merit: 12
otisbey
bu konu bana gora filminin bobmalley faruk'un ayda sevişenler film projesini hatırlattı Smiley ne sahneydi ama Smiley

https://www.youtube.com/watch?v=rSisw2c_3hk
jr. member
Activity: 322
Merit: 2
Tam anlamıyla gündeme gelebilmek için yapılmış bir show ve hiç bir amacının da olduğunu düşünmüyorum.Oldukça gereksiz.
member
Activity: 252
Merit: 11
Kazandırmış olsa bile gereksiz bir hamle olmuş yapılması saçma gelmişti başlığı okuyunca. İçerik de saçma zaten. Hadi tamam marsa araba yolla bu gövde gösterisidir iki büyük gücünü birlestiriyorsun ama uzayda mining ne ?
sr. member
Activity: 504
Merit: 256
Bu isin ne gibi bir artisi olabilir ki. Bilmiyorum ama bana show amacli gibi geldi reklam yapmak icin kullanmislardir bi yontemi bence.
Bu isin ne gibi bir artisi olabilir ki. Bilmiyorum ama bana show amacli gibi geldi reklam yapmak icin kullanmislardir bi yontemi bence.

Amaç dan ziyade bizim için şahsi mana da faydası ne olur orası daha ilgi çekici Smiley
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
jr. member
Activity: 252
Merit: 5
Eminim sadece reklam amacli bu ise girmislerdir. Cunku bu isin kazanc saglamasi kolay olmayacaktir.
member
Activity: 350
Merit: 10
ha uzayda üretilmiş ha yerde..fark eden bir şey olmaz ama şirket bu sayede iyi reklam yapmış demek ki. muhtemelen her gazetede, sitede falan yer alır..
newbie
Activity: 171
Merit: 0
evet drone teknolojisi aldı başını gidiyor hatta japonlar drone saldırılarından korunmak için  avcı dronlar geçiştir, fransa ise kartal, şahin, vs eğitiyor.
jr. member
Activity: 126
Merit: 1
Miningte en büyük sorun enerji, Güneş enerjisinden faydalanmak için de insanlar uzaya gözlerini diktiler. Drone teknolojisi de gelişiyor büyük ihtimal balonla değil de drone la uçurup hem dronun enerjisini karşılayacaklar, hem işlemcinin enerjisini sağlayacaklar hem de soğutma problemleri olmayacak. İlerleyen zamanlarda dünyada kimse mining yapmaz
member
Activity: 268
Merit: 12
adamların reklam için yapmayacağı birşey yok valla.  Smiley gerçi reklamın iyisi kötüsü de olmaz ama bu baya iyi olmuş Smiley
newbie
Activity: 126
Merit: 0
ICO reklamı böyle olur işte yok twitter dı yok facebook tu uğraşmaktansa gerekirse Marsa araba gönderecen  Smiley
jr. member
Activity: 896
Merit: 9
Galiba teknolojiden pek fazla anlamıyorum, epey okudum mesajı tam olarak niye böyle bir şey yaptıklarını anlayamadım. Galiba öncelikli amaçları dikkat çekmek ve reklam tabiki.  Yoksa üretecekleri bitcoin miktarı harcadıkları parayı karşılamaz sanmıyorum.
sr. member
Activity: 617
Merit: 250
Miner One Kuzey İsveç’te çevre dostu madencilik merkezi inşa etmeyi planlıyormuş ve stratosfere teçhizat göndererek, iki saatlik bir görevden sonra coin üretmeyi başarmış. Biz bu adamların kafasına ne zaman ulaşacağız, ya da hiç ulaşamayacakmıyız? Bi adamlardaki vizyona bakıyorum, birde bize bakıyorum. Biz farklı çağlarda yaşıyoruz herhalde.
full member
Activity: 457
Merit: 101
Çok zahmetli bir iş yapmışlar doğrusu. Değişik bir şeyler denemişler. Fikir güzel aslında, çevre dostu olmak ve elektrik üretimine alternatif bularak madencilik yapmak. Çok ileri zamanların projesi gibi.
full member
Activity: 266
Merit: 100
https://cryptassist.io
Millet ne yapacağını şaşırdı bizimkiler hala kararsız. Bi duruşları yok. Gerçi bu da suyunu çıkarmak gibi olmuş biraz. Reklam amaçlı olduğunu düşünüyorum. Yapacakları bir şey değil.
jr. member
Activity: 364
Merit: 5
bu işi yapan firma çevre dostu madencilik merkezi inşa etmeyi planlıyormuş . bu güzel bir gelişme . aşırı elektrik tüketimi bitcoinin önünde önemli bir engel . onun dışında uzayda bitcoin üretimi muhtemelen tanıtım amaçlı .
full member
Activity: 308
evet arkadaşın dediği gibi, çok masraflı bir iş, reklam için yapılmıştır ama bakıyorsunuz, o kadar da ses getirmedi, yani televizyonlarda falan göremedik tüm bunları
sr. member
Activity: 840
Merit: 300
bu çok değişik bir haber, doğruluğu yanlışlığı bir yana, taa stratosferin üstünde bu tip bir eylem gerçekleştirmek baya bir teknoloji, teknik bilgi ve yüksek miktarda para ister,   ( yani siz tahmin ettiniz ne istediğini Cheesy, bu 3 başlığı)

az buz rakamlara çıkılmaz çünkü stratosfere
member
Activity: 336
Merit: 11
Elbette amac reklam cunku bu isin kazanci oldukca zor. Amorti etmesi yillar alabilir.
full member
Activity: 238
Bence de güzel bir reklam çalışması olur zaten kimse bu şekilde ciddi kazançları hedefleyerek uzaya bitcoin üretmeye gitmez galiba
Pages:
Jump to: