Pages:
Author

Topic: Bir şirket uzayda Bitcoin üretmeye başladı... - page 3. (Read 536 times)

newbie
Activity: 238
Merit: 0
Guzel bir proje bence fakat cok ileriye donuk olmus. Kendini sifirlayip kazanca gecmesi cok surecektir.
newbie
Activity: 154
Demek ki bitcoin her yerde üretilebiliyormuş. Yeter ki sen üretmeye karar ver uzayda bile üretilir. Bu adamlar bu mesajı vermek istiyor benim tahminimce.
full member
Activity: 630
Merit: 101
İyi reklam, fiyatlarda umarım peşinden uzaya çıkar :d Dünya değişiyor çılgın bir proje gibi geliyor ilk başta ancak imkansız yada çok uzak düşüncelerde değil.
member
Activity: 308
Merit: 10
Adamlar bir sözü gerçekleştirmenin peşine düşmüş  Grin 'To the moon' o yüzden bu iş yapmışlar başka bir mantığını bulmadım. Uzayda üreteceğin bitcoinin sana ne katkısı olacak ki?
full member
Activity: 280
Merit: 102
bu tamamen sansasyon içerikli bir haber, ben açıkçası o kadar da kaale almıyorum, çünkü çok gereksiz bir iş yapmışlar
newbie
Activity: 280
    Reklamın iyisi kötüsü olmaz fantastik bir deneme olmuş yenilikçi fikirler her zaman eleştirilir
full member
Activity: 476
Merit: 100
Biz nelerle uğraşıyoruz millet nelerle uğraşıyor. Dünya da bitcoin üretimi bitti şimdi sıra uzaya geldi Cheesy adamlar hesabı kitabı yapmışlar ki uzayda üretim yapmaya karar vermişler. Uğraştıklarına değer umarım.
full member
Activity: 546
Merit: 100
Sadece show amaçlı bir şey mi yoksa stratosferde mining yapmanın bir amacı veya yararı var mı orasını pek anlayamadım ben. Ama reklam amaçlıysa iyi reklam olmuş
member
Activity: 279
dünyadaki işleri bitti sıra uzaya gelmiş. helal olsun ne diyelim. ne işleri var orada. biz daha burada üretemiyoruz adam gibi. millet uçmuş hafiften.
member
Activity: 294
Fazla gereksiz bir proje olmuş gibi geliyor bana. Bu projenin kendini amortilemesi bile yılları bulur ayrıca yıllar sonra kripto paralar ne olacak o bile belirsiz. O yüzden onun yerine daha ekonomik projeler olmasıni tercih ederdim ben.
sr. member
Activity: 504
Merit: 256
Aynı gün aynı konu başlık içeren 2 konu açılmış sizin isminiz seje diğer kullanıcı ismide sejem amaç nedir ? hesapmı kasıyorsunuz ?

Benden habersiz açmış arkadaşım da göremedim.. O ayrı olarak sizi ne ilgilendiriyor orasını da anlamadım?
jr. member
Activity: 196
Merit: 2
Aynı gün aynı konu başlık içeren 2 konu açılmış sizin isminiz seje diğer kullanıcı ismide sejem amaç nedir ? hesapmı kasıyorsunuz ?
sr. member
Activity: 504
Merit: 256
Bitcoin birden fazla şekilde yükselmeye devam ediyor. Pazartesi günü Bitcoin, 9 bin 295 dolara ulaştıktan sonra kripto madencilik şirketi Miner One, stratosferin derinliklerinde yeni coin’ler üretmek için uzaya bir teçhizat gönderdi.

Kuzey İsveç’te bir çevre dostu madencilik merkezi inşa etmeyi planlayan firma, iki saatlik bir görevden sonra coin üretmeyi başardı.

Miner One ekibi, teçhizatı göndermek için hidrojen balonu kullandı. Karbon fiber kapsül, bir uygulamaya özel entegre devre, bir Raspberry Pi 3, bir batarya, bir uydu telefonu, bir GoPro Hero 5 ve metal bir hatıra Bitcoin’ini içeriyordu.

Teçhizat, yerden 100 bin feet yüksekliğe ulaştığında devre aktive edildi ve yerle olan iletişimi bir telefon aracılığıyla sağlandı. Stratosferden geçerken düşen hava basıncı, balonun 2.2 metreden 10 metreye kadar genişlemesine neden oldu. Daha sonra balon parçalandı ve üç bağımsız telemetri sistemi veri aktarırken ekip teçhizatı geri alabildi.

Bu sıradışı işlem Bitcoin’in üç aylık çöküşten kurtulduğu bir zamana denk geldi.

MinerOne madencilik merkezini bir kitle fonlaması girişimine dayanarak inşa ediyor. Ekip, Projenin hedeflediği minimum yatırım mikarı olan 3 bin Ethereum‘a ulaşması ile 3-5 ay içinde madenciliğe başlamayı planlıyor ve mevcut fonlama turu ise 5 Mayıs’ta sona erecek...

https://uzmancoin.com/bitcoin-madencilik-uzay/
Pages:
Jump to: