Pages:
Author

Topic: Bir koinden zengin olsaydınız ne yapardınız? - page 3. (Read 15387 times)

newbie
Activity: 6
Merit: 0
Güzel yatırım planlarm var
newbie
Activity: 31
Yurtdışında kendime yeni bi hayat kurardım
newbie
Activity: 17
dunya turu na cıkardım net
newbie
Activity: 28
Para kazanılıp harcanmak için var herkesin kendi elbet bir gün gerçekleştimek istediği bi hayali vardır. Ben dünya turuna çıkmak isterim karış karış gezmek isterim her yeri Smiley
jr. member
Activity: 112
Merit: 2
Eğer böyle birşey olursa kazandığm paranın bir miktarını aileme ayırırdım geri kalanını da şeyma subaşı misali dünyayı gezerek ezmek isterdim
newbie
Activity: 86
Parayı çatır çutur yerim sonraan görmüşler gibi ama para beni bozar heralde
newbie
Activity: 55
Pılı pırtıyı toplar giderdim napayım her şeyi bırakırdım stres hep bu piyasa.
newbie
Activity: 32
Kesinlikle dünya turuna çıkmak isterdim çok müthiş paralarda da gözüm yok aslında
newbie
Activity: 77
Dünyayı ayılık 20 bin yada 10 bin yiyeceğim şekilde gezmek mantılı oladır kardeşim ölümlü dünya unutmayın .
newbie
Activity: 32
Kesinlikle ilk iş laptobumla birlikde dünya turuna çıkardım hunharca para yemeye Cheesy
newbie
Activity: 224
herhangi bir şeyden zengin olsam yine yaptığım şeyleri yapmaya devam ederdim çünkü ben zaten zenginmişim gibi yaşıyorum
newbie
Activity: 66
Elimi eteğimi çekerim bu işlerden yerleşirim sakin bir ege kasabasına alırım küçük bi tekne bide bahçeli bi ev gerisi faize. Toprak ne verirse deniz ne verirse en doğalından beslerim kendimi. Kaliteli yaşamak icin elimden geleni yapardım
jr. member
Activity: 182
Merit: 4
O paraya ulasmadan birseyler soylemek cok zor. Belki su an icin yardim isleri mantikli gelebilir fakat o paraya ulasinca hic birsey o kadar kolay olmaz.
newbie
Activity: 210
Zenginlik goreceli bir kavram tabiki ama ben bu piyasada zengin olsam eminim daha fazlasi icin elimdekini yine kaybederdim. Yani birden zengin olmak her zaman iyi bir durum degil.
newbie
Activity: 238
Gercek anlamda zengin olsaydim yardima ihtiyaci olan insanlara yardim etmeyi denerdim. Cunku paraya ihtiyaci olan cok fazla insan var.
member
Activity: 224
Merit: 10
Tam anlamiyla zenginlikse yani her istedigimi alabilecek her istedigimi yapabilecek kadar zenginsem gider yurt disinda ev alir sahil kenarinda hayat yasardim.
newbie
Activity: 8
zengin olmuş olurdum Sad
newbie
Activity: 50
İlk önce lambo alırdım. işi bırakır egeye yerleşirdim. ama 6 ay burda 6 ay dünyayı gezerdim.
member
Activity: 994
Merit: 20
Paramın bir kısmını yine yatırırdım herhalde kripto paraya. Geri kalanını da hayalimdeki şeyler için kullanırdım.
member
Activity: 322
Merit: 12
O kadar para olmuş bundan sonrasında altcoindir bitcoindir uğraşmam. Ayrıca hisse senedi de almak yerine daha gozumun önünde ve ülkeye istihdam sağlayacak eylemlere geçerdim. Yoksa milyondolarlarim olsa bı işe yaramaz benim için.
Pages:
Jump to: