Pages:
Author

Topic: Bir koinden zengin olsaydınız ne yapardınız? - page 4. (Read 15387 times)

member
Activity: 980
Merit: 12
Dünyayı gezerdim ve nasıl istersem öyle yaşardım.  Smiley
jr. member
Activity: 112
Merit: 1
kafamdaki düşüncelerimi ve hayallerimi gerçekleştirebilmek için para lazım. Öncelikle onların peşinde koşardım. Ben onları yaparken de para Euro'da kalsın.
newbie
Activity: 42
Merit: 0
Isten cikar kendime is kurardim
member
Activity: 252
Merit: 11
Bu işten bu kadar para kazanabildiysem eğer sanırım o durumda aklımda daha parlak fikirler olur. Ancak, heralde bu işi yapmaya devam ederdim. Devamlı gelecek vaat eden projeleri araştırıp onlara yatırım yapardım sanırım.
newbie
Activity: 70
Ev alır kiraya verirdim. Evet vizyonsuzum
newbie
Activity: 28
sasa hisse senedi alırım
member
Activity: 308
Merit: 10
ilk yapacağım şey dünyayı gezmek. Kültürleri tanımak, insanların yaşam tarzını düşünce tarzını öğrenmeye çalışırım. Ufkumu genişletirim herhangi bir yatırım yapmadan önce.
full member
Activity: 322
Merit: 158
Türkçe/English/Deutsch/Earthling----@Marshal---
Başka koinlerden de zengin olurdum  Cool ...Para parayı çeker...
newbie
Activity: 1
i will support my family, because right now i need financial thats why i join this bitcoin.
jr. member
Activity: 196
Merit: 1
O zaman icin o paraya ulasabildigim icin o para bana kucuk gelecekti ve arttirmak icin kripto borsasina tekrar girwr daha da arttirirdim.
newbie
Activity: 140
Erken emeklilik kesinlikle. Cekil artik kenara bir yazlik birseyler yapar hayatimi yasardim.
sr. member
Activity: 658
Merit: 252
Eğer bir gün bir coinden zengin olursam kesinlikle sosyal medya ya da alışveriş sitelerine yatırım yaparım. Ayrıca, Dünya turuna çıkıp yeni kültürler keşfederim. Umarım , bir gün zengin olurum ve bunların hepsini gerçekleştirebilirim.
newbie
Activity: 98
O coinden zarar eden bir tanıdığım varsa zararını birazcık kapatırdım. Sonuçta onun kaybettiği paraları ben kazanmış gibi bir şey oluyorum.
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
Yeni bir araba alıp plakasını o coin yapardım. Arabanın arkasınada baba parası değil coin parası yazardım bilmeyenler için kısa bir açıklama olsun 😊
full member
Activity: 434
Merit: 112
yenilenebilir enerji kaynaklarına yatırım yapmak benim hayalim. O yola ulaşamazsam hayvancılık. Eninde sonunda hayvancılığa geri dönecek bu ülke. dönmezse diye bir yol yok.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
Cevremde var bir kac kisi. Genelde ayni hayati yasiyorlar. Sadece daha ozgur para harciyorlar. Birgunde maaslarini yemeden cekinmiyorlar. Ev ve araba degisiyor birde genelde
member
Activity: 378
Merit: 55
çoğunu euro + dolar sepeti yapar bir kenara atardım. geri kalanı ile de 6 aylık bir dünya turuna çıkardım. 6 ay sonra ülkemizin durumu biraz daha netleşmiş olur. şartlar olgunlaşınca da düşündüğüm bir kaç sektör var onlardan en uygun olanı için çalışmaya başlar ve yatırım yapardım.
newbie
Activity: 140
coinler le zengin olsam yatırım matırım yapmam parayı çeker olduğu gibi yerim bidaha mı gelicez bu dünyaya Cheesy
newbie
Activity: 36
maldivlerde rahata bağlardım.
newbie
Activity: 161
yarısına pasif gelir oluşturacak kiraya verilebilecek ev dükkan gibi şeyler alırdım diğer yarısına da altcoinlere yatırırdım.
Pages:
Jump to: