Pages:
Author

Topic: Bir Kripto Para Borsası Açma Serüveni - İsim Seçimi - page 2. (Read 485 times)

member
Activity: 150
Merit: 11
The Great Trader
Adamlar tam kurumsal ismi yakalamış coinbase ,  Cointex.com elimde düşünürseniz özelden yazın.
jr. member
Activity: 406
Merit: 1
TRADECRY.COM bu bana göre gayet şık olur isim için hem ufak bir mesaj da veriyor sempatik gelebilir kullanıcıların çoğuna.
sr. member
Activity: 1667
Merit: 271
yanlış anlamayın ancak domainlerin hepsi çok kötü. neden boş yere bunlara para verdiniz onuda anlamış değilim.. Bir marka yöneticisiyle çalışsaydınız keşke.
jr. member
Activity: 378
Merit: 3
yabancı isim üzerinde durmaları gerekiyor bence de. yerli gibi türk işi gibi sözler ne yazık ki scam, dolandırıcı diye bağırıyor.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
isim-marka oluşturma alanında faaliyet gösteren, bu konuda kafa yoran oluşumlar var. madem o kadar parayı gözden çıkardınız, bari profesyonellerle çalışsaydınız, sonuçta 1 ürün çıkardı ama tam olurdu. şimdiyse hem acemi işi olacak hem de bir sürü para dökmüş oldunuz.
isim-marka oluşturmak öyle basit bir olay değil, bunun ilmi var! yine de başarılar dilerim.
member
Activity: 392
Merit: 11
Sitenin görseli ile isminin bir ahenk oluşturması lazım o yüzden en azından bir arayüz fotoğrafı eklerseniz daha sağlıklı seçim yapılabilir.
member
Activity: 365
Merit: 40
COINKALE bence. Cunku hem soylenisi kolay kulaga hos geliyor hemde cok uzun bir isim deil. Ideal bir isim
member
Activity: 154
Merit: 10
Önceki konunuzu geçtiğimiz günlerde okuma fırsatı buldum başınızdan ders çıkaracak olaylar geçmiş. Umarım bundan sonrası için sizin istediğiniz gibi olur. İsim konusuna değinecek olursak bana göre aralarından en mantıklı olan seçenekler ;
DOCKEREX.COM
PINEXKOIN.COM

Bu iki alan adı oldukça bana güzel geldi şahsi fikrim budur. Bir nebzede olsa kararınıza katkım olduysa ne mutlu bana.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Bu isimleri birileri mi önerdi yoksa kendi kendinize mi buldunuz acaba? 200 civarı domain aldık demiştiniz. Hepsi böyleyse cidden yazık olmuş paranıza, boşa almışsınız çoğunu Smiley
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
diğer yazınızda 200 taneye yakın domain aldığınızı söylemiştiniz. şayet diğerleri de böyleyse bence güzel değil. atakkoin, kalekoin yani ne bileyim çok garip geldi bana.

benim önerim: hodlkoin.com   Grin
jr. member
Activity: 196
Merit: 4
TRGOLDCOIN.COM
TRGOLDENCOIN.COM

bunlar direk ben SCAM olacam diyor.

moda olsun demezseniz, ingilizce-türkce ayni olan isim ile olanlari tavsiye ederim.
ALIBABA gibi mesela:

KOINBABA
COINBABA

isimlerdi i, a, u olmasi önemli:

INSIDECOIN
INSIDEKOIN
INSIDEEXCHANGE
INSIDEBORSA

birde kisa isimler var:
IDEX, IDAX benzeri

KRIP.COM.TR
COINIZ.COM.TR

benzeri..
reklamci bir arkadasiniz varsa, sorun bence

legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Geçen hafta diğer konudaki yazınızı ben de okumuştum. Hatta aldığınız domain'leri yazın, biz de önerelim demiştim. Konu açıp sormanıza sevindim Smiley Öncelikle listede bulunanlar arasında (tire ve benzeri) işaretler içeren alan adlarını kullanmamanızı öneririm. Bence; basit, kısa, kolay okunup yazılabilenler her zaman ilk tercihtir. Yazdıklarınızdan gözüme çarpanlar şunlar:
- ATAKCOIN.COM
- ATAKKOIN.COM
- BORSACRYPTO.COM
- PINEXCOIN.COM
- PINEXKOIN.COM
- KOINKALE.COM
- KOINTAKAS.COM

En çok yazılanlar arasından birkaçını seçip bir anket açsanız belki daha faydalı olabilir.
member
Activity: 560
Merit: 12
Şu koin isminin geçtiği hiçbir ismi seçmeyin derim. Bence daha bağımsız bir isim seçmelisiniz. Yukardaki isimler çok şık durmuyor.
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
Bu isimleri kim önerdi böyle kardeşim. Hepsi biz scamız diye bağırıyor. BORSACRYPTO.COM bunun dışında hoş görünen bir isim yok malesef.
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
Domainleri çok beğendiğimi söyleyemem. Kointakas sadece akılda kaldığı için iyi, yoksa Koin kelimesi pek bir anlam ifade etmiyor. 3-4 karakterli domainlerden evrilebilecek bir şey de bakılabilir. Onu maskotlarla süsleyip, akılda kalmasını sağlayabilirsiniz. Bol şanslar.
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
bence mümkünse içerisinde türkçe kelime olmayan bir isim seçin. malum türk, yerli, milli kelimeleri ön yargı yaratıyor artık insanlarda.
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
Valla ne yalan söyleyeyim alan adlarının hiçbirini beğenmedim. kointakas.com iyi gibi duruyor, siz global olarak düşünmüyoruz demişsiniz ama bence inglizce karakterli isimler daha dikkat çekici ve gösterişli olur.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1656
Fonetik olarak maalesef bunların hiçbiri çekici değil Smiley belki BorsaCrypto.com o da sadece uluslararası bir karşılığı olabileceği için,

Türkiye'deki hacmin zaten yeni bir borsa kurmak için şu anda tatmin edici olduğunu düşünmüyorum,

mutlaka uluslararası açılımı olan isimler üzerinde durmalısınız kanımca.
member
Activity: 630
Merit: 37
Globalleşme planınız varsa ki bence olmalı koin yerine Coin olmalı kesinlikle buna dikkat edin
member
Activity: 532
Merit: 12
             Ilerde Globale acilmak gibi bir vizyonunuz varsa ingilizce uyumlu bir isim lazim, ozamanda "koin" yerine "coin" kelimesi tercih edilmeli, ve bu durumda zaten takas - koin, full Turkce oldugu icin secenek disi kalmali. Eger globale acilma dusunulmuyorsa bile kointakas yanlis tercih olur cunku zaten tersi olan Takaskoin var, karisir.

Dediğin çok mantıklı hocam ama bizim borsalarimizin golbale açılma gibi bir hedefi olacağını zannetmiyorum. Türkiye de güven sağlasın yeter.
Pages:
Jump to: