Pages:
Author

Topic: Bitcoin 1 milyon dolar olacak - page 6. (Read 29409 times)

hero member
Activity: 644
Merit: 504
January 02, 2017, 10:26:23 AM
bitcoin 1 milyon dolar da olur yeter ki tanıtılsın, bu konuda bize çok iş düşüyor çevreyi bilgilendirme , sosyal medyada paylaşımlar vs vs. bitcoin bir devrim, bu devrimi altcoinlerle uğraşarak körertmeyin paranızı bitcoinde tutun gelecek bizimdir .. ayrıca yıl olmuş 2025 düşünsenize 500 satoshi ye millet 1 ay çalışıyormuş  Grin Grin Grin asgari ücret satoshi olarak yatıyor hesaplara.

Hayallerde belki bu dediğini görebiliriz ama çok geç değil  Cheesy bende böyle bir şeyin olacağını düşünüyorum ama herhalde bizler göremeyiz çocuklarımıza öğretelimde bari bitcoini bu sayede onlar görebilsin. Şimdi 1000 $ yaklaştı diye hemen 1 milyon dolar olacak diyemeyiz belli bir süre zarfında neden olmasın ama çok işimiz var bu konuda öncelikle halkımızın bilinçlenmesi lazım.

yaşınız kaç ki öyle dediniz. 15 yıl önce telsiz büyüklüğünde telefonlarla dolaşıyordu herkes, herşey çok hızlı değişiyor. yani bitcoin için 15-20 yıl uzun süre. 10 senede 1000 kat değerlendi 20 senede bir 1000 kat daha değerlenecektir.
hero member
Activity: 882
Merit: 507
January 02, 2017, 09:54:27 AM
bitcoin 1 milyon dolar da olur yeter ki tanıtılsın, bu konuda bize çok iş düşüyor çevreyi bilgilendirme , sosyal medyada paylaşımlar vs vs. bitcoin bir devrim, bu devrimi altcoinlerle uğraşarak körertmeyin paranızı bitcoinde tutun gelecek bizimdir .. ayrıca yıl olmuş 2025 düşünsenize 500 satoshi ye millet 1 ay çalışıyormuş  Grin Grin Grin asgari ücret satoshi olarak yatıyor hesaplara.

Hayallerde belki bu dediğini görebiliriz ama çok geç değil  Cheesy bende böyle bir şeyin olacağını düşünüyorum ama herhalde bizler göremeyiz çocuklarımıza öğretelimde bari bitcoini bu sayede onlar görebilsin. Şimdi 1000 $ yaklaştı diye hemen 1 milyon dolar olacak diyemeyiz belli bir süre zarfında neden olmasın ama çok işimiz var bu konuda öncelikle halkımızın bilinçlenmesi lazım.
hero member
January 02, 2017, 04:42:49 AM
1000$ olursa şükredin  Smiley

1000 doları aştı şükrediyoruz Cheesy
hero member
December 17, 2016, 01:32:17 PM
hero member
Merit: 524
For Rent
December 17, 2016, 08:27:53 AM
dünyada yeni bir maden bulunmuş, bu maden sadece 21Kg kadar varmış,başka da yok, hatta evren de bile yokmuş Smiley

görüntüsü de birşeye benzemiyormuş, ne teknolojik alanda kullanılıyor ne de altın gibi parlak,güzel takılar vs yapılmıyormuş bu madenle, hiçbir şekil alamıyormuş, tamamen kullanışsız çamur gibi cıvık bişey.

İnsanlar bu madde'ye değer biçerlermi? boktan birşeyde olsa sahip olmak isterler mi sizce buna? sırf "bende var" demek için?

O maddeyle sadece birkaç tık ile Yeni Zelanda'dan İzlanda'ya neredeyse ücretsiz şekilde anında 500 milyon dolar gönderilebiliyorsa herkes ona sahip olmak ister. Wink
şağka çıkartıyorum. ben böylesini görmedim hocam. saygılar. ben bu cevabı alsam bir daha foruma girmem Cheesy tüm btcleri bozdurur kendime bi çiftlik kurar orda yaşarım. adımı da alibaba olarak değiştiririm.

şaka bir yana. bitcoinin gerçek değerini özetleyen bir yorum olmuş. zaten herkes bundan dolayı kullanıyor ve değer veriyor. tamam bir marketten ciklet alırken işinize yaramaz ama para transferinde kimse önüne geçemez. bu konuda da önündeki tek engel ilerde yarınlana yarınala dağıtacak BTC kalmadığında düşecek hash hızı. hele ki son blok bulunduğu anda çoğu dev kazımı durduracak. o zamana teknoloji çok da gelişmez diye düşünüyorum 200 500 ph/s kazan cihazlar olur. belki kuantum bilgisayarlar gelişir. o kadar. peki sonra? %51 attack sıkıntısı baş gösterecek elbet.
legendary
Activity: 1863
Merit: 1020
December 16, 2016, 06:46:48 PM
dünyada yeni bir maden bulunmuş, bu maden sadece 21Kg kadar varmış,başka da yok, hatta evren de bile yokmuş Smiley

görüntüsü de birşeye benzemiyormuş, ne teknolojik alanda kullanılıyor ne de altın gibi parlak,güzel takılar vs yapılmıyormuş bu madenle, hiçbir şekil alamıyormuş, tamamen kullanışsız çamur gibi cıvık bişey.

İnsanlar bu madde'ye değer biçerlermi? boktan birşeyde olsa sahip olmak isterler mi sizce buna? sırf "bende var" demek için?

O maddeyle sadece birkaç tık ile Yeni Zelanda'dan İzlanda'ya neredeyse ücretsiz şekilde anında 500 milyon dolar gönderilebiliyorsa herkes ona sahip olmak ister. Wink
sr. member
Activity: 415
Merit: 250
December 16, 2016, 06:36:17 PM

legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
November 01, 2016, 02:24:58 PM
btc'nin market cap'ı 21 trilyon dolar olur 1m$ fiyat için

dünyanın 2014'teki gdp'si 107 trilyon dolar. https://en.wikipedia.org/wiki/Gross_world_product

görüyor ve artırıyorum 1 btc 5 milyon dolar olacak .d

Restine rest ulan. 5 milyonu kim kaybetmiş
legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
October 15, 2016, 01:03:05 PM
btc'nin market cap'ı 21 trilyon dolar olur 1m$ fiyat için

dünyanın 2014'teki gdp'si 107 trilyon dolar. https://en.wikipedia.org/wiki/Gross_world_product

görüyor ve artırıyorum 1 btc 5 milyon dolar olacak .d

sr. member
Activity: 448
October 15, 2016, 11:06:43 AM
Gerekli ortam oluşursa, 1 milyon dolar olmaması için hiç bir neden yok bence. Dünyadaki ekonomik sistemin sahipleri tanırsa, dolar, yuro gibi kabul ederse, aynı şekilde de yaygınlaşırsa tabiki olabilir. Ayrıca bitcoin kadar güçlü olabilecek başka bir alternatifin çıkmaması da lazım aynı mantıkla çalışan. Nihayetin sınırlı üretimi olan ve herkesin kullandığı-ihtiyaç duyduğu bir şey tabiki çok değerli olacaktır.
sr. member
Activity: 448
October 15, 2016, 06:14:30 AM
1000$ olursa şükredin  Smiley
legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
October 11, 2016, 11:39:16 AM
Kesinlikle olmaz  en fazla 10 bin tl falan gittikçe değerleniyor ama eğer üretilme sınırı olmasaydı EURO USD TL gibi belli bi fiyatta kalırdı hep
.d 10 bin tl benin mazut parama yetmez bi kere. en az 100 - 150 bin olmalı
cem uzan gelse bitcoin 1 milyon tl olacak dese oy verirdim şimdi .d
newbie
Activity: 42
Merit: 0
October 08, 2016, 12:05:29 AM
1 milyon dolar olması için en az 3 asır yaşamak lazım
member
Activity: 111
Merit: 10
October 07, 2016, 01:43:42 PM
Kesinlikle olmaz  en fazla 10 bin tl falan gittikçe değerleniyor ama eğer üretilme sınırı olmasaydı EURO USD TL gibi belli bi fiyatta kalırdı hep
hero member
Activity: 714
Merit: 500
Alenktrik Teknikeri
September 22, 2016, 05:26:46 PM
Bu teoriyi ortaya atanın doları vs dikkate almadığını, "Bahçeli hesabı" yaptığını biliyorsunuzdur umarım.
Bitcoin'de virgülden sonra kaç sıfır vaaaaaar? Sekhiiiiizzzz
En küçük birim ne? satoşiiiiii
hah 1 satoşi 1 cent olsuuuuuunn
1 bitcoin o zaman 1 milyon dolar oluurrrr.

Özetle spekülasyon bu.

Bitcoin fiyatıyla ilgili her tahmin spekülasyondur zaten. 1 milyon dolar hesabı dünya rezervine bakılıp Bitcoin'in tüm dünyaca kabulü varsayılarak yapıldı.

1 milyon dolar rakamı bir slogan zaten
gerçekleşeceğine inanan çok yoktur
daha populer olsun diye akılda kalıcı bir hedef..

Katılıyorum ama şurada bu fikre de dikkat etmeliyiz bazen yalan haberlerle herkezi galyana getirip almalarını sağlamak buda inanacağımızın tam tersi yönde ilerlemesi bizi yanıltır aldatır fazla kanaat göstermemek lazım bana göre...
hero member
Merit: 524
For Rent
August 28, 2016, 02:27:01 PM
aynı adresin birden fazla kişide bulunmasını güvenlik açığı olarak görenler var. haksız da değiller. ama bu tür bir açık hayatın her noktasında var. cebindeki para, kredi kartı, bankalardaki paralar... kısaca para tarihinden bu yana kimsenin parası hiç bir zaman tam güvende olmadı. hırsızlar hep çaldı. DOLAR da çalıyorlar, EURO da çalıyorlar, BTC de çalıyorlar. ben bu yönden bir ihtimalin BTC değerine etki edeceğini düşünmüyorum. 1/2 üzeri 260 mıydı adres sayısı? her neyse o kadar ihtimalde bir denk gelen olayın gele gele sizi zengin yapacak cüzdana denk gelme ihtimali ondan da azdır.

böyle bir ihtimal yok değil VAR. ama şu an için o kadar düşük ki... BTC değerini negatif etkileyecek bir gücü yok. Eğer etkileyeceğinden bu kadar korkuyorsan veya düşünüyorsan pozisyonunu sürekli fiat da koruyacaksın. elinde ihtiyacın kadar btc tutacaksın. bu 1/2 üzeri 260 ihtimale denk gelince üzülmeyeceğini tutacaksın.
legendary
August 28, 2016, 02:16:40 PM
Evet olayın ciddiyetini hiçbirimiz anlamadık, bir sen anladın. Bu soru forumda yüzlere kez soruldu ve cevaplandı, bir zahmet forumu okursanız cevapları görürsünüz. Siz denemeye devam edin ya da güvensiz bulup kullanmayın. Biz ne yaptığımızı ve neye neden güvenmemiz gerektiğini çok iyi biliyoruz.
legendary
Activity: 3276
Merit: 2442
August 28, 2016, 01:50:29 PM
Tabi ki böyle bir olasılık matematiksel olarak var ancak buna verilen uğraşıda harcanan emek ve zaman bulunan Bitcoin miktarından her zaman küçük kalacağı için bu olasılığın Bitcoin'e en ufak bir zararı dokunmuyor. Hem aynı adresi yaratmak hem içi dolu adresi bulmak o kadar kolay sanıyorsanız kaynaklarınızı boşa harcayarak denemekte serbestsiniz.

Yaw hala olaynı ciddiyetini anlayamadınız. Olay adres deneme yanılma meselesi değil. O da var da, o normal insanın uğraşacağı bir eylem değil. Ama şu hani 1/1000000000000000000000000000000000000000000000000000000 olan ihtimal var ya, zaman ilerledikçe o ihtimal gitgide artacak. Zamanla çıkan daha hızlı işlemcilerin yüzünden o sıfırların sayısı azalmaya başlayacak. Onu da bırak, çok ufak bir ihtimal de olsa her an herkesin başına talih kuşu konma ihtimali var demek. Yani %100 güvenli demem ben bu sisteme. Lotonun çıkma ihtimali de çok düşük ama her seferinde birilerine çıkıyor Wink
legendary
August 28, 2016, 08:14:50 AM
Tabi ki böyle bir olasılık matematiksel olarak var ancak buna verilen uğraşıda harcanan emek ve zaman bulunan Bitcoin miktarından her zaman küçük kalacağı için bu olasılığın Bitcoin'e en ufak bir zararı dokunmuyor. Hem aynı adresi yaratmak hem içi dolu adresi bulmak o kadar kolay sanıyorsanız kaynaklarınızı boşa harcayarak denemekte serbestsiniz.
full member
Activity: 238
Merit: 100
August 28, 2016, 07:50:41 AM
Ortalık karışacak vaziyet alın  Cheesy
Pages:
Jump to: