Pages:
Author

Topic: Bitcoin, 10 Yıl İçinde İtibari Paraların Yerini Alacak - page 4. (Read 467 times)

full member
Activity: 714
Merit: 125
Eninde sonunda kripto para piyasasındaki para birimlerinde biri yada bir kaçı fiat paraların yerini alacak, yerini alacak derken aslında alıyor ancak payını arttıracak demek daha doğru olur sanırım, çünkü hali hazırda işlem yapılabiliyor ve transfer gerçekleştiriliyor.
jr. member
Activity: 406
Merit: 1
Bitcoin 10 yıl içerisinde yok olmaz ise alır itibari paraların yerini ,bence bunun 10 yıl içerisinde olması pek mümkün değil ,bu açıklamalar sadece piyasadaki mevcut yatırımcıyı kaçırmaamk için.
hero member
Activity: 1204
Merit: 623
Emekleme dönemi biraz daha geçsin bu sistemin, açıkları biraz daha kapansın, tıkanmaya yol açan boşluklar biraz daha doldurulsun kredi kartlarının yerini alacak diye düşünüyorum.
member
Activity: 253
Merit: 10
Imperial College’ın yaptığı çalışma doğru olabilir ama yüksek komisyon ücretleri bitcoinin en büyük sorunu. madencilerin yüksek komisyon alması bitcoinin günlük hayatta kullanmasına engel olabilir.
full member
Activity: 448
Merit: 100
send and receive money instantly, w/no hidden cost
10 yıl içinde çok ucuza donanım cüzdanı oluştururlar ise ve yaygın halde kullanılırsa tamam olabilir. veya bu bitcoini kağıda dökecekler cüzdanda öyle saklayacağız satoshi olarak. 10 yıl denilmiş ve belki daha geç bile olabilir. bankalar desteklesin önce de sonrasına bakarız.

Donanım cüzdanları da güvenilir bir yayılma için etkili olabilir ama ben bunun daha maliyetsiz sistemlerle yayılacağını düşünüyorum, zaman vermek bence şu aşamada yanlış olabilir çünkü teknoloji başımızı döndürecek derecede hızlı ilerliyor.
newbie
Activity: 32
Merit: 0
Gelecekse bekelenen gün beklemek güzeldir
newbie
Activity: 79
bankalar desteklesin önce de sonrasına bakarız.
Donanımların ucuzlaması kısmınına katılıyorum ancak şuan ki mevcut yasalar ile bankaların destekliyeceği bir yapı değil çünkü merkesiyetsiz bir yapı bu , ve 10 yıl bence az bir zaman ben en az 20 diyorum ancak insalar marsta veya başka gezegenler de koloniler kurmaya başladığı anda bu olay gerçekleşir bu 10 yıldan az olursa yine para gibi itibar görür.
full member
Activity: 420
Merit: 100
Devran dönüyor, teknoloji dönüşüyor,  Bitcoin 10 yıl içinde itibari paraların yerini alamaz demeyelim, Ay'a yolculukta bir zamanlar hayaldi, ilk olarak bir kitapta yer aldığında insanlar bunun gerçekleşeceğini düşünmediler bile.
newbie
Activity: 280
    Bitcoin etherium başta olmak üzere diğer kripto paraların tamamen geçerli para olması için alt yapının hazırlanması geçerli faktörlerin oluşması gerek bu da her yeni doğan para için diğer paraların değersizleşmesi yok olması anlamına gelir yani bir krizin doğması demektir
member
Activity: 294
tamamen yerini almaya bilir hocam ama kullanım alanı çok artacak bu bir gerçek
newbie
Activity: 168
Valla ne yalan söyleyim artık bu haberlerin doğru olduğunu düşünmüyorum,düşüş sonrası milletin gazını almak için ağzına bir kaşık bal çalıp oyalamaktan başak bir şey değil.
newbie
Activity: 56
Bunun örneğini kredi kartından ilerleyerek de tahmin edebiliriz. İnsanlara faizli mal almak mantıklı gelmez düşüncesiyle banklalar yola çıktılar sanırım 1968 yılından beri ülkemizde kredi kartı kullanılıyor. Şuan kimin cebinde yok ki o kartlardan! Bitcoinde tıpkı bunun gibi elbet devir onun devri de olacak bu biraz zaman alacak bu şüphesiz. Mümkün olan en hızlı şekilde çağa ayak uyduracak.
full member
Activity: 476
Merit: 102
CAT.EX Exchange
Kripto para işine büyük ihtimalle bir süre sonra devletlerde girmeye başlayacak ve dolaşımda bildiğimiz paralarda olacak .
newbie
Activity: 98
Bazıları da 100 dolara düşeceğini söylüyor. Aslında 100 dolar olsa da itibari paranın yerini alabilir ama burada değersizliğinin ilgisizlikten olacağı anlamı var. İnsan kimi dinleyeceğini kime inanacağını şaşıyor. Sonra da kendi bildiğini yapmaya devam ediyor
jr. member
Activity: 168
Merit: 1
Belki bu süreç çok daha uzun yıllara taşınabilir fakat gelecekte bu dönüşümün olacağı çok aşikar. Eğer bu teknolojiyi anlar ve gerçek manasını çözerseniz ne kadar realist bir yaklaşım olduğunu göreceksiniz.
member
Activity: 252
10 yıl gerçekten çok kısa bir zaman oluyor hem de kripto paralar için bence  normal paranın yerini alamaz ama  yine de kullanımda olabilir. bitcoin ne zaman pazarlamada kullanılırsa o zaman normal paranın yerini alabilir.
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
Çoğu kişi gibi ben de 10 yılın çok kısa bir süre olduğunu düşünüyorum. 10 yıl içerisinde en azından pilot uygulamalar görsek çok hızlı yol alacağız ama belli bir basamağı geçemiyoruz.
member
Activity: 364
Kripto paralar gelecekte paranın yerini alabilir ancak bence bunun için 10 yıldan daha uzun bir süre gerekli.
Henüz çözülmemiş bir sürü sorun var. Öncelikle kripto paraların insanların güvenini kazanmaları gerekir ki bu bile uzun bir süre alacaktır.
member
Activity: 560
Merit: 11
10 yıl içinde çok ucuza donanım cüzdanı oluştururlar ise ve yaygın halde kullanılırsa tamam olabilir. veya bu bitcoini kağıda dökecekler cüzdanda öyle saklayacağız satoshi olarak. 10 yıl denilmiş ve belki daha geç bile olabilir. bankalar desteklesin önce de sonrasına bakarız.
newbie
Activity: 98
Bu büyük bir devrim olacak bu kadar basit olacağını düşünmüyorum. Sancılı bir süreç bizi bekliyor, geliştirmelerin 10 yıl içinde tamamlanıp bütün ödeme sistemlerinin 10 yıl içerisinde kriptoya geçmesi bana zor geliyor
Pages:
Jump to: