Pages:
Author

Topic: Bitcoin $2000 altına inerse bir planınız var mı? - page 17. (Read 23098 times)

member
Activity: 294
Merit: 10
Niçin böyle uç sayılabilecek noktaları düşünüyoruz acaba çok mu boşlukta kaldık acaba. Eger böyle bir durumu fark edeceksek anında satarız. Fark edemediysem de eğer 2500 civarlarında indiyse eğer satmam artık bekletirim. Hatta daha fazla satın alırım.
newbie
Activity: 3
Merit: 0
2000 'in altına inmesi biraz bana da hayal geliyor. Bu işin para piyasaları dışında teknoloji tarafında da bir kolu var biliyorsunuz, göz ardı edilemeyecek konumda şuan btc ve blockchain. Dünya üzerinde tüm çevreler tarafında tanınması durumunda daha da yükselmesi daha olası bir sonuç olacak. Ha! 2000 in altına inerse tabi ki yatırımım artacak ve bir kenara stoklacağım. Wink
member
Activity: 164
Merit: 10
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
bence asıl hayal yada kabus bitcoini 2000 dolarda görme çabasında. niye böyle birşey olsun ki bu düşüncedekiler belki de düşse de alsak diyenler
newbie
Activity: 70
katılıyorum hayal dünyasında yaşıyoruz bitcoin fiyatı 20 bin dolara çıkabiliyorsa geri tekrar  2 bin dolara da düşebilir
jr. member
Activity: 252
Merit: 5
Böyle bir korkum hiçbir zaman olmadı.  hadi oldu diyelim diyeceğim o zaman da yapacağım ilk şey düşüş evresine geçerken satış yapmak ve bu seviyelere indigi zaman en az 2 3 kat daha fazla alım yapmak olacaktır.
member
Activity: 519
Merit: 16
Bitcoinin o seviyelere ineceğini hiç düşünmüyorum. Olur da düşerse, hiç düşünmeden alırım birkaç tane bitcoin. Küresel krizle birlikte kripto paraların çok daha değerleneceğini düşünüyorum.
legendary
Activity: 2982
Merit: 1485
Keşke inse de cüzdanları doldursak ama gün geçtikçe daha umutsuz oluyorum. Oysa ki projeksiyonlarda 1500 dolarlara inebileceğini öngörmüştü birçok analizci. Biraz daha sancılı bir süreç olacak sanırım. Belki seneye görürüz o seviyeleri. Sağlam bir ayı piyasası şart oldu.
newbie
Activity: 16
Merit: 4
Krypto Para trendi 10 yil önceki Sosyal Medya ve Akilli Telefonlar trendine benziyor, her sey bir Myspace, Lycos gibi sayfalar ile basladi, ardindan Myspace'i mesela Facebook yerini aldi ve patladi, Twitter patladi, Instagram patladi, bunlarla bitmedi, bilgisayar/notebookta hic kullanilmayan ve sadece akilli telefonlarda kullanilan sosyal medya platformlar gelisti, snapchat örnegin, whatsapp patladi.

10 yil önce biz Yahoo'yu konusuyorduk, simdi Yahoo unutuldu gitti.
10 yil önce goooooogle diye arama sonuclarini listeleyen arama motorunu konusuyorduk, simdi 10 yil sonra google akilli telefonlar icin en iyi sistemi yapiyor diyebiliriz (android)

Demek oluyor ki her sey Bitcoin ile basliyorsa Altcoinlarada özellikle büyük önem vermek lazim, bazi altcoinlari iyi takip etmek lazim, Bitcoindan sonra teknolojisi daha iyi, daha hizli olan Altcoinlarda pes pese geldi ve Bitcoinun ensesine dayandi, Litecoin olsun Ethereum olsun, Monero olsun, digerleride simdi daha kapida, önümüzdeki yillarda enteresan olacak krypto konusunda, teknolojisi daha daha iyi olan coinlar ortaya cikacak, bununla beraber su an cok ucuz olan coinlar fiyatlari yükselecek, degerleri artacak, fakat hic biri Bitcoin gibi 10.000$ görmeyecek veya o ihtimal cok düsük, olsa olsa Litecoin gibi 200$ veya 400, 500 olmadi 1000, ama 10.000'mis 20.000'mis su an Bitcoin o konuda istisna.

Zaten Bitcoin 10.000'lere patlamadan önce zaten pahaliydi, zaten 50 mi 100$ civarindaydi veya daha yüksekti zaten, ama altcoinlarin teknolojileri hem daha iyi, daha hizli ve üstelik Bitcoin kadar asiri yükselip asiri pahali olma ihtimalleri daha düsük, diger avantaj cok ucuz olduklari icin dünyada su an bir sürü insan yüzbinlerce milyonlarca altcoin aliyor cünkü cok ucuzdan giriyor.

0,02'de olan bir altcoin bitcoin gibi 10.000'i görmesi aslinda imkansiz gibi bir sey, ama 2 veya 20'ye cikabilir ve yüzbinlerce coin alan icin bu yeterli olabiliyor.

newbie
Activity: 101
Elimdekileri satıp borçlarımı öderim geri kalan borçlar için de ikinci bir iş daha bulmak zorunda kalırım, ya da bir kredi çeker bu sene yaptığım hatayı 3-4 senede telafi ederim artık
newbie
Activity: 42
bitcoinin 2000$ altına inmesi fenerbahçenin nağmalup şampiyon olup şampiyonlar ligi kupası almasını hayal etmek gibi bir durum bugüne kadar bitcoine yatırım yapan çok büyük firmalar ve bu firmalar piyasada belirleyici durumdalar bu adamların buna izin vermesi mümkün değil
jr. member
Activity: 182
Merit: 1
Bu saatten sonra 2000 doların altına gelmesi gerçekten imkansız gibi birşey, hali hazırda bir çok büyük kurum blockchain altyapısını kullanmak için yatırım yapmaya başlamışken çok zor ama olursa da ne yaparım? "ölümüne hodl"  Smiley
member
Activity: 168
Merit: 11
Sound/Foley FX Design Service For Your ICO Videos
Bu saatten sonra hiç mümkün gözükmüyor ama keşke inse. Plan çok basit, çantayı Bitcoin ve Ethereumla doldururum. Smiley
newbie
Activity: 98
En büyük hatamız gerçeği göremeyip umut etmekle para kazanmaya çalışmak. Yani bir coini alıyorum çıkacak diye umut ediyorum. Çoğunda da zarar ediyorum
full member
Activity: 840
Merit: 111
bitcoin 2000'e düşerse ethereumunda 100 dolar civarı olabileceiğini düşünüyorum ohh ne güzel olurdu  Grin

Piyasada ekran kartları satışları çığ gibi artar bende tek tek toplardım
Her iki durum da işime gelir btc düşerse madencilik ekipmanları alırım yükselirse pozisyonumu korurum
full member
Activity: 571
Merit: 113
Bütün altcoinlerdeki ve kıytı köşelerdeki paraları toplayıp bitcoin almalıyız derim ki olmayacak birşeyde değil çünkü bu mgox borsasının ne yapacağı belli olmaz herşeyini satıp dipten toplayabilir
member
Activity: 308
kısa zamanda 2000$'ın altına düşeceğine pek imkan vermiyorum. zaten btc 2000'e düşerse eth'de 150 dolara falan düşer. Ha oldu düşüyor yapacak bir şey yok normal hayatıma devam ederim. Ara ara döner bakarım ne olmuş lan benim eth'ler diye.
newbie
Activity: 29
Kimse o kadar düşmesini planlamaz sanırım ama öyle bişey olursa zaten bozmanın anlamı kalmaz benim için 1 yıl hodl.
member
Activity: 322
Merit: 12
Bu durumu erkenden sezdigim zaman yıllık harcamami hesaplayıp geri kalan paranın tamamını yaptırır beklerim. Sadece beklerim artık. Çok güzel bir değerden almış olacağım ve kolay bir şekilde 5 x yapılır bir halde olacak.
jr. member
Activity: 420
Merit: 1
İyi bir yer bulup pusuya yatacağım 2000 dolara düşerse. Artık yeter gari yükselmeye başlasın lütfen. Boğa istiyoruz artık yeter Cheesy
member
Activity: 322
Herkesin farklı bir tahmini farklı bir teorisi var. Yüzlerce çeşit tablo var o yüzden hangisine takılmak lazım bilinmez. Onun yerine kendi dusuncemizi oluşturup ona göre yatırım yapmak lazım. Ayrıca 2000 dolar olması gibi birşey olursa bunu erken fark edersem elimdekilerin hepsini dolara çeker düşüş ile birlikte alima yuklenirim.
Pages:
Jump to: