Pages:
Author

Topic: Bitcoin $2000 altına inerse bir planınız var mı? - page 10. (Read 23098 times)

jr. member
Activity: 364
Merit: 1
Bitcoin 2000 doların altına inmesi ile piyasadaki yatırımcı dengesi değişir ,kripto para sitemine güvenenler giriş yaparken ,artık bu piyasadan hiç bir halt olmaz diyenler yer değiştirir.
newbie
Activity: 84
Merit: 0
benim planım yeniden satın almak olacaktır kesinlikle. ha ayrıca o seviyelere düşmesinin de imkansız olduğunu düşünüyorum .
newbie
Activity: 238
Merit: 0
Bitcoin fiyatı 2000 doalrın altına inerse tası tarağı toplayıp köye döneriz herhalde  Cheesy ,olmaz diye bir şey yok ama bitcoinin 2 bin dolara çekilmesi ile kripto piyasasına olan güven biter.
jr. member
Activity: 224
Merit: 4
benim planım almak olur, almak, daha çok almak, daha çok biriktirmek olur

farklı konularda 1 dolar falan %51 saldırısı deniliyor. bu ne kadar en uç nokta ise 2000 dolar ortalarda bir yerde şu anda. 7000 dolara gelen bitcoinden sonra ether de hafif geriledi. yani şuradan ether yeni düşüş başlatsa icolara yatırım yapanlar yine zarar üstüne zarar olacak. bitcoin en azından direniyor.
jr. member
Activity: 378
Bitcoinin bu yıl içerisinde 50 bin dolara çıkmasından daha büyük ihtimal 2000 dolara düşmesi olasılığı olsada bu durumun oluşması piyasada eski yatırımcının büyük kayıplar ile geri çekilmesine yol açar.
copper member
Activity: 224
Bitcoinin 2000 dolara düşer mi? Ben çok fazla ihtimal vermesemde düşebilir elbette. Bu piyasada yarına ne olacağı belli değil. Bir çok arkaşdaş 2000 dolara düştüğünde alacağını söylemiş. Ben bunada çok fazla ihtimal vermiyorum. Çünkü bitcoin 20 bin dolarken 6000 dolara düşşe planınız varmı diye yazılsaydı yine alacağını söyleyen bir çok kişi çıkardı. O gün şartlara göre alınadabilir alınmayadabilir. Bunu şimdiden söylemek zor.
jr. member
Activity: 85
Bitcoin'in 2000 dolar seviyelerine ineceğine pek ihtimal vermiyorum, eğer ki düştü ne mi yaparım; o an için param varsa elimdeki paranın 1/5 i ile bir miktar btc alırım.
jr. member
Activity: 196
Telegram da botlar var. Bitcoin değeri 6 k ya çıkınca alarm çalar. O zamana kadar da kapatırım herşeyi
full member
Activity: 476
Merit: 100
CAT.EX Exchange
Allah göstermesin 2k dolara inerse yüksek fiyattan alanlar intihara bile kalkabilir hele hele kredi çekip bu işe girenler için durum daha da vahim olacaktır.
member
Activity: 546
Merit: 10
bitcoin o seviyeyi görürse piyasa kan ağlar bence ve bu da hiç iyi olmaz ki ben göreceğini pek düşünmüyorum ama bakalım.

evet kesinlikle hold yapıp da satmayan zararın dibini görür. ama 2000 dolar olasılığı masada değil, masada olan 5000 ve 8600 dolar olasılığı. 7000'e gelmiş ve orada yavaş hareket eden bitcoin var karşımızda. henüz panik durumu yok bence.
full member
Activity: 700
Merit: 134
Toplayabildiğimiz kadar coin toplarız, hem bitcoin hem de altcoinlerde. O fiyatlara düşerse uzun süre o seviyede tutmaz yeniden yükseltirler. Yoksa çöküş senaryosunun içinde buluruz kendimizi (:
member
Activity: 336
Bitcoinin o fiyatalara inmesi demek madenciliğin çökmesi demektir ,şuandaki fiyatlarla bile para kazanamayan madenciler fiyat dibe vuruncaa makineleri kapatır işlemler yapılmaz ve piyasa çöker.
member
Activity: 294
Merit: 11
bitcoin o seviyeyi görürse piyasa kan ağlar bence ve bu da hiç iyi olmaz ki ben göreceğini pek düşünmüyorum ama bakalım.
member
Activity: 280
benim planım yüklü bir bitcoin yatırımı yapmak olur hocam, bence herkes de öyle yapar hemen fırlar fiyatı
member
Activity: 279
bitcoinim omadığı için bir planım da yok ama olsaydı heralde yine hodl yapardım hem de gittiği yere kadar unuturdum yani kalsın abi illa ki çıkar.
member
Activity: 210
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
12-13bin tl civarında olması benim şahsen işime gelir bir süredir usdtether da bekliyorum zaten hayır demem yani Smiley biraz da üstüne para ekleyebilirim (kurfarkından ötürü geçtiğim kar)
member
Activity: 252
Şu anda yaptığım gibi beklemeye devam ederim. Zaten 13bin doların altına düştükten sonra pek kıpırdayamadım. Çıkmayı da düşünmedim. Sadece biraz alsat ile elimdeki coinlerin sayısını arttırmaya çalıştım. O şekilde devam ederim.
jr. member
Activity: 378
Bitcoin 2 bin doları altına inerse zaten hiç burlarda durmayalım ,fiyatın bu kadar düşmesi kripto paraları çöp eder ,piyasada yatırımcı sayısı çok büyük oranda azalır .
jr. member
Activity: 154
Bitcoin 2000 in altına indiği zaman çoğunun plan yapacak ne parası ne de hayali kalacak elindeki herşeyleri yok olmuş olacak olmayan şeyin de hayali de olmaz planı da olsa da boş olur zaten.
full member
Activity: 980
Merit: 207
benim planım almak olur, almak, daha çok almak, daha çok biriktirmek olur
Pages:
Jump to: