Pages:
Author

Topic: Bitcoin 2000 dolar seviyelerini görebilir - page 10. (Read 2550 times)

jr. member
Activity: 238
Merit: 3
Inerse harikanin otesinde bir alim firsati olur bence. Yeniden bitcoine yuklenmeye baslanilir ve sonra guzel cikislar ve guzel kazanclar.
full member
Activity: 230
Merit: 100
Bitcoin bir düşüş yaşasa bile 2000 dolara gerilebileceğini sanmıyorum benim görüşüm 5500 dolar oda aşağıya gelirse ve tabiki oradan zirveye doğru bir tırmanış..
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
2000lere düşeceğini sanmıyorum ama arkadaşların da dediği gibi böyle 2000lere düşebilir haberleri paylaşarak ortalama yatırımcıları korkutuyorlar, tam balinaların işine yarayan şeyler. İyice güven azalır bitcoine ve bu hiçbirimizin işine gelmez.
member
Activity: 294
Merit: 10
Ortalikta çok fazla 2bin 3 bin olacak şeklinde açıklamalar var ve bu durum belli bir kesimi ciddi manada etkiliyor. Çünkü çok fazla bunlarla karşılaşıp korkuyorlar. Asıl sıkıntı bunlara inanıp bu düşüş devrini başlayacak olmaları
jr. member
Merit: 3
Bitcoin ne zaman bı %10-15arasi bir düşüş yaşasa bu tipte haberler ortaya çıkıyor. İnsanlara karşı ciddi algılar oluşturulup daha fazla satış yapmalarına neden oluyorlar. Bu konular hakkında biraz daha sakin ve sabırlı olalım.
newbie
Activity: 210
Merit: 0
bitcoin çok arttı sonra inadına çok düştü bu saatten sonra öğrenebildiğim tek şey beklentin olmayacak. beklenti hayal getiriyor. oda beraberinde hayal kırıklığı.
alımını da yatırımını da ona göre yapacaksın.
member
One Token to Move Anything Anywhere
Bitcoin 2000 bin doları görürse hayırlısı be gülüm der soğuk çay içerim işte ozaman miss gibi gider demi ?  şaka tabikide 2000 dolar olması demek piyasanın ne halde olacağını ve insanların halini düşünmek istemiyorum.
full member
Activity: 938
Merit: 115
böyle analiz mi olur be kardeşim. yaptığın resmen algı operasyonu başka da bir şey değil yani. böyle oldu şöyle oldu tamam böyle olacak diye bir analiz şekli ilk defa görüyorum.

Benim dememle mi btc 2000 dolara düşecek ve siz buna algı operasyonu diyebiliyorsunuz.
Hadi bir algı operasyonu da siz yapın bakalım da btc 30000 olsun.
Lokal bir araya gelse, eğer ki piyasa düşeceğim diyorsa, btc nin yukarı hareketini 1 saat bile sürdüremez,
full member
Activity: 1414
Merit: 161
Açıkcası bir kısmına katılıyorum bitcoin 20bin dolar seviyelerini gördükten sonra forumda ben dahil kime sorsanız bitcoin bir daha bu seviyelere gelme derdi.Ama gördüğümüz üzere bitcoin bu seviyelere düştü.Ama ben 2bin doları göreceğini düşünmüyorum.
member
Activity: 201
The Experience Layer of the Decentralized Internet
böyle analiz mi olur be kardeşim. yaptığın resmen algı operasyonu başka da bir şey değil yani. böyle oldu şöyle oldu tamam böyle olacak diye bir analiz şekli ilk defa görüyorum.
full member
Activity: 938
Merit: 115
hocam ağzı olan konuşuyor mu artık öyle diyeceğim yani neye dayanarak bunları söylüyorsunuz onları da bir açıklasanız daha iyi olacak. ben de çıkıp dicem bitcoin 10$ görecek milleti paniğe sokarım olur biter.

Ben dayanağımı daha önce yazdığım yorumu link olarak ekleyerek verdim zaten. Benim ki geçmişi baz alarak basit bir orantı.
full member
Activity: 210
Merit: 100
Yükselişe geçip kendi rekorunu kıracağım günleri bekliyorum ama bu gün gelmeden önce mutlaka düşüşler olacaktır ama bu kadar da düşeceğine ihtimal vermiyorum
newbie
Activity: 112
Bitcoin dünyasıyla iç içe olmak, kısa süreli değişimleri ve tutarsızlıkları göz ardı etmek demektir. Kripto paraları senelerdir takip eden insanlar, yazılı olmayan şu kuralı çok iyi bilirler: Bitcoin fiyatı her zaman yorumlamaya ve spekülasyona açıktır. Her şeye rağmen, tüm bu gidişat hala yükselmektedir.

Konu Bitcoin fiyatı olunca, birçok insan heyecanlanabiliyor. Geçen sene çok hızlı bir yükseliş ile 1000 doların altında olan fiyat, neredeyse 20.000 dolar olmuştu. Bu yükselişle “Hayal” denilen şeyin oldukça gerçek olabildiği ortaya çıktı. Yine de bu çılgınlık şu anlık sakinleşti ya da öyle görünüyor.
newbie
Activity: 126
Haksızlık yapılıyor bitcoin he zaman düşüş yaşıyor ama 2k demek dibe vurdu demek bu da yanlış
newbie
O kadar düşeceğini sanmıyorum 5k seviyesinde duracak gibi duruyor
newbie
Yani bakınca 3 haftadır olanlara neden olmasın dedirtiyor insana kesinlikle
jr. member
Activity: 434
Merit: 1
bitcoin 2000 dolarlara düşer mi bilemem ama bir gerçek varsa şu an itibariyle 6400 lü seviyelerdeyiz ufak ufak aşağılara doğru devam ediyoruz. sonu neresi olacak takip etmeye devam.
member
Merit: 11
yaptığınız analiz falan da bence çok saçma kusura bakmayın ben hiç aldırış etmiyorum şu an söylediklerinize saçma sapan bir çarpma bölme falan
member
Merit: 11
hocam ağzı olan konuşuyor mu artık öyle diyeceğim yani neye dayanarak bunları söylüyorsunuz onları da bir açıklasanız daha iyi olacak. ben de çıkıp dicem bitcoin 10$ görecek milleti paniğe sokarım olur biter.
member
Activity: 448
Merit: 89
Full Stack Engineer
Bitcoin 10000$ a düşecek - yok o seviyelere gelmez artık
Bitcoin 8000$ a düşecek - hadi canım en çok 9000 den geri zıplar
Bitcoin 7200$ a düşecek - o 1 ay önceydi canım artık geçti o günler
Bitcoin 6000$ civarını görecek - imkanı yok, o kadar düşse bu piyasa biter
...
Ve hepsi oldu
Pages:
Jump to: