Pages:
Author

Topic: Bitcoin 2000 dolar seviyelerini görebilir - page 5. (Read 2550 times)

hero member
Activity: 894
Merit: 501
September 06, 2018, 01:03:51 PM
Bu yılın başından itibaren geçen yılların aksine piyasanın yükselmesi içten içe ümit edilirken,ağırlıklı beklenti piyasanın aşağı yönlü hareket edeceği şeklindeydi. Yapılan yorum ve analizlerin bir çoğu gerçekleşti ama 2000 dolar bence olasılık dahilinde değil. Yatırımcıların pek çoğu artık ne olacaksa olsun aşamasına geldi, bu söylemler bıktırdı resmen.
member
Activity: 294
Merit: 10
World’s First Decentralized ICO Platform
September 06, 2018, 04:28:03 PM
Olmayacak kesinlikle diyemeyiz, çünkü bu güne kadar o kadar çok olmaz denilen şey oldu ki,bu yüzden yatırımları her türlü ihtimali göz önünde bulundurarak yapmakta fayda var. İçinde bulunduğumuz dönem açıkçası hiç hoş değil ve umutsuzluk her geçen gün daha da artıyor ve sanıyorum ki bazılarının hedefi tam olarak da bu.
hero member
Activity: 784
Merit: 500
September 06, 2018, 02:58:22 PM
Tarih tekerrürden ibarettir ama sonsuza dek aynı döngünün devam etmesini bekleyemeyiz. Piyasa tabiri caizse pamuk ipliğine bağlı, bildiklerimizden ve geçmişten ders alalım ama birebir aynı şeylerin olacağına güvenmek pek doğru değil. Her ihtimali dikkate almak gerek.
jr. member
Activity: 196
Merit: 1
September 06, 2018, 02:55:31 PM
Bu piyasada olmaz denilen her şey olabilir. Bir anda tavan yaparken bir anda tabana vurabilir.Sadece her iki durumu da fırsata çevirmek en iyisi galiba. Nasılsa biraz zaman alacak ama bitcoin gelecekteki yerini her şekilde bulacaktır.
sr. member
Activity: 478
Merit: 250
September 06, 2018, 12:36:44 PM
Biri 3000 diyor diğeri 2000 diyor. Bu sayılar çok dile düşmeye başladı ve maalesef piyasada yine aşağı yönlü bir trend var. Son çare artık nasıl bir dip göreceksek görelim, ne olacaksa olsun. Stres içinde vakit geçmiyor böyle.
member
Activity: 87
September 06, 2018, 09:42:25 AM
Beraberinde boğa sezonunu getirecekse isterse 1000 dolara düşsün ama şu beklemekten bıktığımız boğa biran evvel gelsin başka bişey istemiyorum
member
Activity: 378
Merit: 20
September 06, 2018, 09:38:21 AM
Bu son düşüş hiç iyi olmadı. Epey sert bir düşüş oldu. Tam toparlandı, herhalde bu sefer yükselir diyorduk. Sanırım bu sefer yeni bir dip görebiliriz. Korkarımki bu sefer 5000 altını görme ihtimali var. Bunlar tamamen benim fikrim.
member
Activity: 448
Merit: 89
Full Stack Engineer
4000 bekleniyor fakat 2000, pek olası gelmedi. Sonuçta bitcoinin %40 ından fazlası 1000 kişide bulunuyormuş, isterlerse 2000 de olur fakat neden istesinler..
member
Activity: 560
Merit: 11
sec onayı konusunda müthiş beklenti oluştu. sec den bugün gelen haberi bir okuyun. onay verme aşamasındalar neredeyse. böyle haberler varken ve altlardan çıkıp bitcoine geçiş yapılmada hız kazanmışken son haftalardaki gidişat 6000 dolar altına bile düşmemesi gerektiği kanısını oluşturdu bende.
newbie
Activity: 168
Merit: 0
Eğer 16 ağustosta sen ten etf  başvuru bitcoin ile ilgili kararlarından olumsuz bir sonuç  çıkarsa bitcoin o zaman 2000 doları görebilir ,sonrasında ise bitcoin tekrar kendini toparlayacak 20 bin dolar üzerine çıkacaktır fakat ne zaman çıkar, o meçhul.
full member
Activity: 411
Merit: 134
siz ve o lanet olası felaket senaryolarınız  Grin

Şunu söylemeden geçemeyeceğim.. Btc'nin 20k dan bu seviyelere gelmesi ileri de yine 20k ları aşıp  (500k veya 1m görecek saçmalıkları bir kenara) yeni ath'ler/zirveler görmesi açısından çok çok sağlıklı bir durum emin olun.
newbie
Activity: 224
her düşüşte akla gelen şeylerden bir tanesi.ben bunu da düşünerek uzun vadeli kar düşünmüyorum.al sattan kaç para olursa olsun kazanılabiliyor.
newbie
Activity: 168
bu saatten sonra imkansız gibi. etf onayı sanki gelecekmiş gibi duruyor. tabi asparagas da olabilir. son karar sec yöneticilerinde. belki dalgalanma sorunu için çözüm buldular ve testler başlanmış olabilir ama 2000 dolar artık hayali.
full member
Activity: 462
Merit: 100
Bu tür haberler her zaman yapılıyor az yükselişe geçince 50 bin 100 bin düşüşe geçince de 2-3 bin olacak şeklinde. Geçtiğimiz aylarda bitcoin 2 defa dip yaptı o da 6 bin doları aşağıya inmedi yine bu seviyenin altına ineceğini düşünmüyorum
jr. member
Activity: 336
Merit: 1
Bu piyasada herşey olabilir. Fakat 2000 dolar seviyesine gelmesini beklemek biraz abartılı olur. 7000 lerden tepki verecek ve yukarı yönlü hareket edecektir
member
Activity: 364
GR
Millet iyice mala bagladi.  Ulan 6100 dolarlari konusuyorduk daha 2 hafta once,  simdi 7500-7700 dolar arasi.  Ama millete bakarsan bitcoin cakiliyor. Herkes zirve noktasini gercek fiyat olacak algiladigi icin 8500 dolardan dustu diyor ve akabinde yapistiriyor yok 2000e duscek diye.  Bitcoin sin iki haftada 6100 dolardan 7500 dolara artis gostermistir nokta. 
member
Activity: 406
4000 dolar rakamları konuşulurken 6000 den döndü. 10000 ler konuşulurken 8000 den.
2000 rakamı şu an için olası değil.
member
Activity: 283
bu haber baya eski. şuandaki madenci maliyetlerini de düşünürsek bitcoin için taban fiyat 5000-6000 dolarlar civarı diyebiliriz. bunun altına düşmesi birazcık zor.
member
Activity: 980
Merit: 12
Bitcoin'in o derece düşük bir değer görebileceğini hiç sanmıyorum. Tabi ki piyasada sadece Bitcoin var olmaya devam etmeyecek ve belki de yeni kripto para birimleri çıkıp Bitcoin'i kat kat geride bırakacak fakat Bitcoin'in 2000 dolar seviyelerinde görüleceğini düşünmüyorum.
member
Activity: 336
Bana göre artık bitcoinin tekrardan 2000 dolar seviyelerini görme ihtimali yoktur ,bitcoinde minimum fiyat 3400 dolar aralığındadır ,16 ağustosta olumsuz bir kapar çıkarsa bitcoinin hangi rakama kadar düşeceğini net olarak göreceğiz.
Pages:
Jump to: