Pages:
Author

Topic: Bitcoin $6200 lere geriledi piyasa kırmızıya büründü -14/11/2018 - page 2. (Read 1068 times)

full member
Activity: 448
Merit: 130
3D-Printing goes Blockchain!
piyasa kırmızı renge boğuldu alışmaya başladım aslında işleri olduğu gibi bırakıp bir kaç kafayı dinlemek isterim market düzelirse kaldığı yerden trade yapılır düzelmezse girmeyi kimse istemez
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
Neyse ki artık üzülmekten çok zevk almaya başladık. Uzun süredir sabit duran fiyat bir yöne kırılacaktı, aşağı yönde kırdılar. Büyük ihtimalle hafta sonuna kadar da düşüş devam eder, artık nerede durursa. Aralık ayında bir yükseliş olmazsa hepimize geçmiş olsun, kolay kolay iflah olmaz artık.

Ben senin kadar emin olamıyorum ne yazık ki , buraya kadar düştüyse daha altlara da düşebilir. Ama illa ki bir yerden sonra çıkacak beklentisi var.  belki biraz uzun sürecek ama yine yükselişleri göreceğiz benim korkum yükselirken altların çok fazla ezilmesi Smiley .
full member
Activity: 980
Merit: 152
Neyse ki artık üzülmekten çok zevk almaya başladık. Uzun süredir sabit duran fiyat bir yöne kırılacaktı, aşağı yönde kırdılar. Büyük ihtimalle hafta sonuna kadar da düşüş devam eder, artık nerede durursa. Aralık ayında bir yükseliş olmazsa hepimize geçmiş olsun, kolay kolay iflah olmaz artık.
full member
Activity: 854
Merit: 109
Trident Protocol | Simple «buy-hold-earn» system!
Zaten boku yemiştim dahada yiyoruz hayırlı olsun beyler umarım güneşli günler yakındırda bizde buzul çağı başladı hocam Cheesy
sr. member
Activity: 924
Merit: 251
Uzun zamandır piyasalarda Levent Yüksel - Medcezir parçası çalıyor. Piyasa bir ileri bir geri gidip gidip geliyor. İnşallah artık iyice ileri gitmeye başlar ve bu son geri gidişi olur. Ya da daha geri gidecekse gitsin sonra bir anda fırlasın.
full member
Activity: 630
Merit: 102
Millet ağlıyor haklı olarak fakat çok büyük bir fırsat bence bu. Eğer bütçem olsaydı (En azından arabam vs satıp elde edebileceğim) hiç acımazdım 20-30-40 bin neyse yatırırdım; öğrenci adamım 100 lira bile bulmakta zorlanıyorum. Bence 1 sene sonra baktığımızda coinleri rahat 10x yapmış halde göreceğiz. Market hacmi ise yeni bir ath yapar
full member
Activity: 728
Merit: 151
madenci olayının o kadar iyi bişey olmadığını yine görmüş olduk.  merkeziyetsizlik felsefesi ile ortaya çıkan bir oluşumun, gücün büyük çoğunluğunun elde toplanmaya çalışılması hevesi ile nasıl zarar görebileceğini gördük..bu yüzden yeni nesil zincirlerin gelişimi önemli
full member
Activity: 756
Merit: 104
Korkunç bir düşüş var piyasaya sadece para yatırıp bekleyenler için bitiş noktasına hızla gidiliyor bu insanlar artık satsa ne satmasa ne. Artık mecburi bekleyiş modundayız.
member
Activity: 504
Merit: 12
Bu kadar da olumsuz düşünmek sadece bizim ilişkilerimize zarar vermektedir her zaman düşüş meydana gelir unutmayın yay gerilmeden oku fırlatmaz.
member
Activity: 546
Merit: 10
bu kırmızıya bürünme aşamasında gelmeden önce bendeki düşüncelerden biri 5800 altına gitmeyecek buradan ralli başlayacak şeklindeydi. ama düşecek olursa da 5000 doları görmeden bırakmaz şeklinde düşünürdüm. bence bitcoini iyice zora soktular. tekrar 6000 üzerine yükselmesi iyice zorlaştı. umarım yanılırım.
full member
Activity: 1358
Merit: 193
bitcoin in bunca zamandır bu kadar ''istikrarlı'' gitmesi zaten hayra alamet değildi. kripto yatırımcıları olarak çok dillendirmesekte aşağıya doğru kırılma bkliyorduk hepimiz.
geçmiş olsun tüm yatırımcılara.
jr. member
Activity: 238
Merit: 1
BTC 6K $ altına inince acaba 5K $ seviyelerini görürmü diyesim geldi.Ama tekrardan 6K $ üstüne geçti.Sanırım piyasa bir müddet daha böyle gerileyip ilerleyecek gibi.
jr. member
Activity: 308
Merit: 2
Fena düştü bu seviyelerde biraz oyalanır gibi gözüküyor.Düştüğünde toparlanması zor oluyor.Bcc forkunun bu düşüşü tetiklediği söyleniyor.Forkta çıkacak coinin güdücüsü btc'yi 1000 dolara indireceğini yazmıştı twitter da.Ortalık iyice karışacak gibi.
member
Activity: 378
Merit: 11
Benim beklediğim buydu ama sanıyorum bu düşüş bize 4k seviyelerini gösterecektir veya 5k dibine inecektir diye düşünüyorum
jr. member
Activity: 195
Merit: 1
Bir arkadaş altına benzetmiş. Evet altın ons 2013 te mi neydi 1800 lerden 1300 lere çakmışlardı bir günde. 5 sene geçti hala o seviyeye gelemedi. Ama kriptolarda 1 saatte her şey değişebilir.
full member
Activity: 297
Merit: 101
toparlanma hemen ani şekilde geldi daimi olduğu üzere düşen fiyattan toplayan balina grupları karlı 2018 sonu hedeflerine piyasayı düşürdükten sonra alım yaparak başladı. ucuz fiyatı sevmeyenin kripto pazarında işi yok. alım fırsatı olarak değerlendirin.
member
Activity: 252
Merit: 11
an itibari ile 5700 doları gördük. şu efsane haline gelen 5800'ün altına nihayet düşürdüler. 5000 dolar senaryosu sanki gerçek olacak gibi. valla ether daha dirayetli çıktı.

senaryolardan bir tanesi 5800 altına düşmesi ve insanların panik halde bitcoinlerini satması, balinaların daha ucuzdan toplaması. çünkü 6000 dolar ve üzerinden çok maliyet yapan var. en azından 6 aydır. bu kişiler hold yaptığı sürece balinaların işi zor. bir şekilde panikletmek zorundalar. ama nereye kadar gider orasını kestirmek zor.

Ben de benzer fikirleri taşıyorum. Umarım da dediğimiz gibi bir senaryonun ürünüdür bu son düşüş. Eğer öyleyse yükseliş de beraberinde gelecektir diye düşünüyorum. Ancak böyle bir durum yoksa piyasanın hali harap. Yine çok uzun süreler boyunca boğanın gelmesini bekleyebiliriz. Ama öyle veya böyle ister bir yıl ister on yıl içinde olsun kanaatimce tahmin bile edemediğimiz seviyelere gelecektir.
member
Activity: 448
Merit: 15
Dipler, şelaleler, yükselmeler, ayı, boğa. Devamlı herkesin dilinde.

Piyasa çok oynak, herzaman her senaryoya gebe. Sisteme bi nebze güven varsa ve kafada belirlenen psikolojik fiyatlar varsa panik satışlarından kaçınılıp beklemek en mantıklısı.

Bi boğa elbet gelicek, ancak ne zaman ve hangi fiyat aralığında olup, sabrınızı hakedicek bi süre sonunda mı bilinmez, dikkat ve sabır en gereklisi.
member
Activity: 742
Merit: 19
Bu düşüşle daha çok yatırımcı çekecekler piyasaya.İstedikleri yükseliş gerçekleştiğinde yine tepeden verecekler milletin eline.Bu devran böyle dönüp gidecek.Birileri kazanacak birileri kaybedecek.
member
Activity: 182
Merit: 10
bu düşüş yükselişin habercisi insanları yatırım için çekiyorlar düzeltme yapılıyor desek yeridir tahminim bu son düşüştü artık güzel günler yakındır diyebiliriz
Pages:
Jump to: