Pages:
Author

Topic: Bitcoin $6200 lere geriledi piyasa kırmızıya büründü -14/11/2018 - page 5. (Read 1068 times)

member
Activity: 434
Merit: 14
Artık "Boğa'dan önceki son düşüş" "Treni Kaçırmayın" konuları da açılmaz oldu Smiley Gerçek borsayla kıyaslayıp eğriler, doğrular çizenler de yok..Piyasadan soğuyanların oranı dibe vurunca hareket olacak sanırım.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Başlığı 5600 yapalım lütfen Cheesy

Etf onaylandı söylentileri var bilemiyorum.
member
Activity: 602
Merit: 32
Bu hafta için minnacık bir boğa beklentim var. Az daha gerileme ihtimali olsa bile pek olmaz gibi. Oradanda bi 7800 deneyecektir.
member
Activity: 350
Merit: 10
Düşmek için çok rahat sebep buluyorlar ama yükselmek için sebep oluşturulamıyor bir türlü galiba kırmızı hep kalıcı olacak gibi...
copper member
Activity: 224
Merit: 1
Şuan bitcoinin 5700 seviyelerine düşmesi açıkcası beni çok tedirgin etti. Bu fiyatlara düşebilme ihtimali de olsa, düşeceğini hiç düşünmüyordum. Ama malesef ters köşe yaptı yine. Sırada ne var, Eth mi??
member
Activity: 336
Merit: 11
Ben bu düşüşlerde bir mana aramayı bıraktım artık. Gerçekten boğa geldiğinde bana bir mesaj atın ben koşa koşa gelirim. Elimde ne var ne yok çakar geçerim bu saatten sonra. Alıyoruz düşüyor. Alıyoruz daha da düşüyor ne olacak halimiz diyorum artık.

En iyisi piyasadan bir süre ulaşmak. Birkaç aydır yoktum buralarda rahattım haftada 1 bakıyordum coinlerin seviyelerine. Hiçbir kaybetmedim bu süreçte aksine kazandım.
full member
Activity: 742
Merit: 112
an itibari ile 5700 doları gördük. şu efsane haline gelen 5800'ün altına nihayet düşürdüler. 5000 dolar senaryosu sanki gerçek olacak gibi. valla ether daha dirayetli çıktı.

senaryolardan bir tanesi 5800 altına düşmesi ve insanların panik halde bitcoinlerini satması, balinaların daha ucuzdan toplaması. çünkü 6000 dolar ve üzerinden çok maliyet yapan var. en azından 6 aydır. bu kişiler hold yaptığı sürece balinaların işi zor. bir şekilde panikletmek zorundalar. ama nereye kadar gider orasını kestirmek zor.
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
Hiçbir sebep yokken piyasaya neler oluyor yine ya. Höt demeye gerek kalmadan freni patlamış kamyon gibi yokuş aşağı gidiyor piyasa. Artık regülasyonlar mı gelecek tamamen yasaklanacak mı ne olacaksa olsada biz de önümüzü görebilsek iyi olacak.

Aynen herkes çok sıkıldı. Gerçi belki 2019'da böyle geçecek bilen var mı? yok.

Artık klasik olarak boğa öncesi son bir sirkeleme diye düşünüp kendimizi avutmamız lazım.
member
Activity: 380
Merit: 20
Gündüz gözüne resmen adam skiyolar.Yeni dipler herkese hayırlı olsun.Sakın satmayın bekleyin bu arada boğa gelecek.. Smiley
full member
Activity: 504
Merit: 120
Hiçbir sebep yokken piyasaya neler oluyor yine ya. Höt demeye gerek kalmadan freni patlamış kamyon gibi yokuş aşağı gidiyor piyasa. Artık regülasyonlar mı gelecek tamamen yasaklanacak mı ne olacaksa olsada biz de önümüzü görebilsek iyi olacak.
full member
Activity: 398
Merit: 101
Boğa ha geldi ha gelicek derken 2018 nerdeyse bitti, hala ayılar piyasanın içine ediyo. 2019 böyle geçmese bari.
full member
Activity: 476
Merit: 100
Boğa gelecek diye diye başımızı yedik dostlarım. Bu boğanın geleceği ayının gideceği yok. Artık yükselişleri kollayıp kurtarmanın derdine düşmek lazım. Kar realizasyonundan ümidi kestim artık.
member
Activity: 212
Merit: 13
Boğa sezonunun bu yıl yada 2019 da geleceğine inanmıyorum.Az biraz yükselmeler olur sonra ele verip aynı durum devam eder.Her seferinde yeni dip oluşana kadar satarlar.Maliyetin sıfır olduğu bir piyasadayız.Gerekirse sıfıra kadar satarlar kimse birşey diyemez.Bir neden de olması gerekmiyor.
Görünüşe göre 2013 te olanlar oluyor.Tekrar eski seviyesine gelmesi 3 yıl 3 ay sürmüş.Btc de 10 kat üzeri değer kaybetmiş.Bunların daha iyi günler olduğunu düşünüyorum.
member
Activity: 532
Merit: 22
Düşsün sorun yok. Artık eskisi gibi BTC nin bu tip hareketlerinde eskisi gibi kırmızılık yok. Umarım bu son geri çekilme olur ve alt party başlar inşallah
member
Activity: 238
Merit: 14
Ben bu düşüşlerde bir mana aramayı bıraktım artık. Gerçekten boğa geldiğinde bana bir mesaj atın ben koşa koşa gelirim. Elimde ne var ne yok çakar geçerim bu saatten sonra. Alıyoruz düşüyor. Alıyoruz daha da düşüyor ne olacak halimiz diyorum artık.
newbie
Activity: 5
Merit: 0
Bitcoinde ve piyasada yaşanan bu düşüşe ilişkin bir haber ya da gelişme bulamadım; Kan kaybı bitcoinle beraber altcoinleri de etkiledi. Ethereum $200 ın altına düştü.
Bu durumun sebebine ilişkin bilgi sahibi olan var mı?

Yoksa bu yaşananlar 2018 yılı içerisinde beklenmekte olan küçük veya büyük bir boğanın habercisi olabilir mi?

http://resimag.com/p1/fdc4866f9c.jpeg
Pages:
Jump to: