Pages:
Author

Topic: Bitcoin 6.400 Dolarda Sabitlenirken, Uzmanlar Düşüşün Devam Edeceğini Düşünüyor - page 2. (Read 549 times)

sr. member
Activity: 542
Merit: 250
Düşüşün yükselişin limiti belli değil uzmanlara da hak veriyorum, genel trend düşüş olmasına karşılık piyasa ETF'den gelen haberle biraz olsun rahatlamış görünüyor.
sr. member
Activity: 617
Artık daha nereye kadar düşebileceğini sormuyorum bile. Bu son yıl içerisinde olup bitenler sanırım hepimize ders veren nitelikte olacak. Bugünlerden sonra düşüş devam etmesin ve piyasa yeniden canlanmaya başlasın mümkünse.
hero member
Activity: 1316
Merit: 503
Someone is sitting in the shade today...
Beklentim nötr btc ile ilgili izle ve gör prensibini benimsiyorum, ne tahmin ettiysem son 1 yıldır genelde tersi çıktı ve pes ettim doğrusu artık bekliyorum, fiyatları 8kusd seviyesinde görmeden de hareket etmeyeceğim, zaten sığ piayasada hareket etmemeyi tercih ederim.
jr. member
Activity: 364
Merit: 1
2018 yılında bitcoin bütün kripto piyasasına düşüşü ile birlikte kabusu ,cehennemi yaşattı ve yaşatmaya devam ediyor .Önünde 2 gelişme olacak olan bitcoin b gelişmelerdende belli ki olumsuz bir sonuç ile düşüşe devam edecek.
aly
full member
Activity: 312
Merit: 103
Beşiktaş.
Nereye kadar düşeceğini kestirmek zor, fakat herkesin ağzında nereye kadar çıkacağı. 20K $ altını tahmin eden yok gibi, daha önce test ettiği yerleri mutlaka yeniden test edecektir, fakat bu ne zaman olacak? İşte bütün mesele bu.
full member
Activity: 462
Merit: 100
Grafikler her zaman doğru olacak diye bir kaide yok, kripto piyasasını tahmin etmek çok zor zira çok oynak fakat piyasayı takip edenler olacakları az da olsa tahmin edebiliyor. Bu iş Türkiye'deki döviz piyasasına döndü.
member
Activity: 350
Merit: 11
Kripto piyasası zaten düşeceği kadar düşmüş yerlerde sürünüyor .Daha ne kadar düşecek çok merek ediyorum ,zaten bir çok koin dibin dibine inmiş durumda ,8 aralık dip rakamlarının bile 2-3 kat altına inmiş artık dursunlar bir yerde.
sr. member
Activity: 518
Artık hiçbir şey düşmemeli. Özellikle de bitcoin. Piyasa zaten çok değişik sarsıntılar içinde. İstikrarlı bir şekilde yeşillenmesini istiyoruz artık.
member
Activity: 980
Merit: 12
Bitcoin her şeye rağmen yine de 6500 dolar seviyelerinde tutunuyor. Olumsuz açıklamalar yapıp etkilemeye çalışmaya hiç gerek yok. Düşüş ihtimali var tabi ki ama şu gidişatta az bir ihtimal gibi.
member
Activity: 560
sakin sakin gidiyor işte. 6600'de bilerek vakit geçiriyor. orayı geçtiği zaman destek yapacak. her zaman ki bitcoin, ethereum hareketleri. çoğu kriptoda böyle hareketler vardır zaten. önemli olan aylardır beklediğimiz çizgiyi aşması.
member
Activity: 392
Merit: 10
Eylül ayının 30 daki secin açıklayacağı etf kararından olumsuz bir sonuç çıkarsa işte o zaman bitcoinde ciddi bir düşüş gerçekleşecektir ,uzun süredir bitcoin fiyatı zaten 6 bin dolar ile 8400 dolar arasında gidip geliyor ,yeni fiyatı sec kararı belirleyecek.
member
Activity: 378
6000 dolar dolaylarında uzun süredir bekler pozisyondayız. Ben de piyasalara henüz tam güven içerisinde değilim ve düşüş öngörüyorum ama bu kalıcı olmayacak tabii ki de
full member
Activity: 714
Merit: 125
Adı ustunde kripto para piyasası sagı solu hic belli olmaz beni hep ters koseye yatırdı yukselir dedigimde dustu, dustu dedigimde yukseldi o nedenle 2018 yılında ben de çok olumlu degilim ancak hic belli olmaz.
hero member
Activity: 1316
Merit: 503
Someone is sitting in the shade today...
Bu seviyelerde 6-7kusd oldukça uzun sure kaldı ve burayı sanırım kuvvetli bir destek direnc noktası haline getirdi bunun dısındaki bant hareketlerinde gelen tepkiler olumlu olacak ve kısa zamanda toparlayacaktır.
jr. member
Activity: 52
Merit: 2
( https://www.sterlingsovereign.co.uk/)
kimmiş o uzmanlar? nedense kim ne söylese tam tersi oluyor da, ondan dedim!
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
Düşüş beklentileri hala bitmemiş olsa da dibi gördüğümüz yerden zirveye de çıkacağımız konusunda ortak bir görüş hakim. Günün sonunda inşallah uzun soluklu bir boğa piyasası göreceğiz.
jr. member
Activity: 406
Bitcoinde sabitleme gibi bir durumun olacağını kesinlikle düşünmüyorum ,bitcoin rakamı bunu geçtiğimiz günlerde 6 bin dolara düşerek zaten kanıtladı ,sec etf kararı beklentisi fiyatı birazda olsa yukarı taşıyacaktır.
sr. member
Activity: 434
Duraksadığımız hiçbir noktayı sabitlenme olarak göremiyorum artık maalesef. Herkes tarafından sene sonuna kadar daha fazla düşüş bekleniyor. Btc yine toparlanabilir ama misal ethereum daha düşerse kendini toplaması zorlaşacak gibi.
jr. member
Activity: 196
Bitcoin daha önce de kaç defa bu süreci hatta daha dipleri gördü ama eninde sonun da yine çıktı. Geçen sene bu sıralarda da düştü çıktı derken bir baktık 20 bin dolar olmuş. Sadece düşüş zamanlarını iyi değerlendirmek gerek.
member
Activity: 392
Merit: 10
Bitcoinde ve diğer kripto paralarda maalesef dip diye kritik eşik diye bir durum söz konusu olmadığını geçirdiğimiz 9 aylık süreçte çok net anladık.Bitcoin rakamı sürekli düzeltme ile birlikte düşüş yaşarken uzmanların dediklerinin bir önemi yok .Mecbur beklemeğe devam edeceğiz.
Pages:
Jump to: