Pages:
Author

Topic: Bitcoin 6.400 Dolarda Sabitlenirken, Uzmanlar Düşüşün Devam Edeceğini Düşünüyor - page 3. (Read 549 times)

jr. member
Activity: 154
Merit: 8
Daha öncede çok kötü zamanlar geçirilmiş öldük bittik diyen çok olmuş bit coinin 10 kat değer kaybettiği günler olmuş ama her seferinde bi önceki rekorunu 10 20 ye katlamış. Bitcoin 2000 dolara kadarda düşse bana göre teklike yok hocam. Terste kalanlar için bişy diyemem ama blockchainin artık ölmesi imkansız.
member
Activity: 336
Merit: 10
bu piyasada bulunan yatırımcılar hala kripto para piyasasının uzun vadeli bir yatırım alanı olduğuna vakıf olamadı.Bu piyasaya yatırım yapanlar alımınızı kendi uygun gördüğünüz fiat'tan yapın istediğiniz fiata gelene kadar bekleyin ..belki 1 gün belki 1 yıl .yanlızca ihtiyacınız olmayan atıl paranızla yatırım yapmak en mantıklısı...
member
Activity: 658
Merit: 42
Graphic Designer
Bitcoindeki bu yalancı bahar ters tepebilir. 7500 dolardan 6300e düşüşte olduğu gibi 6400-6500 seviyelerinden de 5800 seviyelerine geri çekilme olabilir. Bu çıkışlar ve ani inişler güven sarsıcı nitelikte. Sırf bu durum bile insanları olumsuz havaya sokuyor. Bence temkinli davranmakta yarar var, panik yapmaya gerek yok ama her şeye de hazırlıklı olmalıyız.
jr. member
Activity: 252
Merit: 6
Grafikler her zaman doğru çıkmıyor, piyasayı takip eden gündemden düşmeyen her türlü olacakları azda olsa tahmin edebiliyor. Bu iş ülkemizdeki doların iniş çıkışına döndü.
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
Daha ne kadar dip yaşamasını bekliyorlarki, bence yeterince düştü. Daha da düşmesi bazılarının işine geldiği için durmadan 4000 haberlerini yayıyorlar.
hero member
Activity: 1204
Merit: 630
Kim bu uzmanlar arkadaş ya. Herkes atıp tutuyor yok öyle olacak yok böyle olacak. Biri diyor 100$ olacak. Yılan hikayesini geçtik. Düşedebilir çıkadabilir ama nasılsa atış serbest herkes kafasına göre atıp tutuyor.
full member
Activity: 462
Merit: 100
Dip seviyesi bence 6 bin dolar civarı. Herkes tahmin yapıyor ama kimse tam olarak bu piyasada neler olacağını tahmin edemiyor. o yüzden bu seviyelerin altına ineceğini düşünmüyorum ama çıkış ne zaman olur ve tepe noktası ne olur onu da hep beraber bekleyip görecez
jr. member
Activity: 224
Merit: 1
Boğa birazda psikolijik insalar bitcoinin yükseleceğini düşünmüyor. Düşeceğini düşündükleri için elde tutmak yerine satıyor çıkıyorlar. Canlı para girişi de olmayınca bu hallere düşüyoruz.
member
Activity: 196
Bitcoin yasadi yasayacagi kadar dip'de artik bundan sonra daha ne kadar bir dusus yada gerileme olabilir ki , 2018 yili en basindan beri kotu bir yil olarak gecti umarim en kisa zaman da duzluge ulasacaktir piyasalar.
full member
Activity: 742
Merit: 112
olumluya çevirmek için halan fırsatları var. ether tarihi 140 dolara da geliyor geçen seneden bilirsiniz. bitcoin sonraki pump hareketinde bu sefer geri dönmeyecek şekilde ralli başlatma fırsatı var. 7400 üzerine yükselmesi ve oradan müthiş bir ivme yakalama fırsatı var. ama işte çok ters beklemediğimiz hareketlerde de bulunabilir.
member
Activity: 1022
Düşüş oluyor evet fakat ciddi bir düşüş gözlemlemiyoruz. 6000 - 7000 dolar aralığında değerleri görüyoruz ve bu durum uzun bir süredir böyle. Gidişata göre tahmin edecek olursam, Bitcoin'in göreceği en düşük seviye 5000 dolar seviyeleri olur bence.
jr. member
Activity: 378
2018 yılının son çeyreğine girdik ,bir türlü piyasanın ne düşüşü bitti nede boğa gelecek boğa geliyor diyenlerin umutları ,bu seneden ben tamamı ile ümidi kesmiş durumdayım.
newbie
Activity: 37
Merit: 0
Boğa gelecek diye diye yılı bitirmek üzereyiz.
jr. member
Activity: 252
Merit: 6
Piyasada son bir düşüş daha bekleniyor. 5 bin dolar civarını gelip tekrar düşmemek üzere boğa sezonun geleceği öngörülüyor. Bakalım yıl sonuna doğru yaklaşıyoruz neler olacak.
full member
Activity: 714
Merit: 125
Düşüşün devam etmesi genel bir beklenti halini aldı, bir çok kişi bu yönde açıklamalar yapıyor nedenleri ile birlikte ancak ruzgar çok çabuk tersine dönebiliyor sabırla bekliyoruz.
sr. member
Activity: 868
Merit: 265
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
Ne bunalımmış arkadaş yeter artık dedirtti. Gerçekten artık toparlanmamız lazım. Çok ciddi kayıplar vermeye başladık.
hero member
Activity: 896
Merit: 630
Hala bir düşüş trendinde olduğumuz herkesin malumu olan bir gerçek, bu durumda maldan tamamen çıkanlar ve düşüş bekleyenler büyük kazanır, yada piyasa müthiş haberler ile yükselişe geçer ve zararlarımızı gideririz.
sr. member
Activity: 672
Merit: 281
Çoğu twitter fenomeni 4000 doları göreceğini oradanda fırlayacağını söylüyordu. Ozaman lar inanmamıştım fakat inanmaya başladım.
hero member
Activity: 1582
Merit: 520
"BTC’nin öncelikle stabil ve güçlü bir dibe inme sürecini yaşaması gerektiğini ve ancak bundan sonra fiyatın kalıcı olarak yükseleceğini ifade etti",
Aynen öyle satıcak olan arkadaşlar yatırımcılar az bir ralli yakalayınca tak tak satıp çıktıları için sıkıntı oluyor , o yüzden dipleri göremeliyizki satıp çıkanlar çıkmalı kalan sahalar bize kalmalı.

Bitcoin zaten stabil güçlü bir dibi yaşadı ve hala dipte geziniyor daha ne kadar bir dip bekliyorlar merak ediyorum benim şahsi düşüncem bundan daha aşşağı bir düşme yani 5000 doların altına gerileme olursa çoğu yatırımcı bu piyasaya olan güvenini kaybeder ve bu piyasaya zarar verir.
jr. member
Activity: 378
Bitcoinde yaturmcıya magmayı göstermeden bitcoinin fiyatını yükselişini göstermeyecekler ,biraz hareket ettirip acaba bitcoin fiyatlanmaya başlıyorum tekrardan dediğimiz anda yere çakıyorlar .
Pages:
Jump to: