Pages:
Author

Topic: Bitcoin Abi Mehmet Hamdi Bol Emekliligini ilan etti. - page 2. (Read 5817 times)

full member
Activity: 210
Merit: 100
dares herkesin basina ne diyelim hayirli ugurlu olsun. adam belli bir hedef koymus ve bunu uygulamaya dokmeye baslamis. tamamen siyrilmak bir anda mumkun olmayabilir kendiside soyluyor zaten yatirimlarina devam edecegini sadece en cok zamanini alan alanlardan cekiliyor yada yonetici konumunda devam edecek.
sr. member
Activity: 854
Merit: 267
iyi adamdı vesselam, r'leri söyleyemeyişi felan bir farklıydı bu adamın sevimli tatlı adamdı.

çoğu kimsede bitcoin'i anlaması için emeği vardı.
full member
Activity: 321
Token That Will Transform The Venture Capital Mark
Emeklilik kelimesi sanırım ilgi çekmek için kullanılmış. Sonuçta bitcoini takip etmeye, trade yapmaya vs. devam edecektir. Bahsedilen resmi bireysel emeklilikse bunun bir önemi yok.

bitcoinle ilgili olana katılıyorum sadece bitcoinle ilgilenecke bundan sonra galiba ama emeklilik kelimesini ve vurgulamasını mutluluktan kullanmış diye düşünüyorum.yaşı başı olan bir adam ilgi çekmek için ergenler gibi bu ucuz numaralara ihtiyacı yok diye düşünüyorum.

bana öyle geliyor ki youtube sayfasından video yüklemekten vazgeçmiş. buna da emekli oluyorum demiş Cheesy

belki de adının fazla duyulmasından rahatsız olmuştur. kimbilir.
sr. member
Activity: 728
Merit: 261
Emeklilik kelimesi sanırım ilgi çekmek için kullanılmış. Sonuçta bitcoini takip etmeye, trade yapmaya vs. devam edecektir. Bahsedilen resmi bireysel emeklilikse bunun bir önemi yok.

bitcoinle ilgili olana katılıyorum sadece bitcoinle ilgilenecke bundan sonra galiba ama emeklilik kelimesini ve vurgulamasını mutluluktan kullanmış diye düşünüyorum.yaşı başı olan bir adam ilgi çekmek için ergenler gibi bu ucuz numaralara ihtiyacı yok diye düşünüyorum.
sr. member
Activity: 420
Merit: 252
newbie
Activity: 2
Merit: 0
Çok saygıdeğer ve bu ekosisteme çok katkısı olmuş değerli bir kişidir. Web sayfamızda referans gösterdiğimiz birisidir, eski videolarımı kaldırmayacağım dediği için biz de referanslar arasında tutacağız.
Hayırlı olsun mutlu bir emeklilik diliyorum.

Saygılar Sevgiler
sr. member
Activity: 476
Merit: 251
Afedersiniz bizim Peder Beyde erken emeklilerden 1.700TL maaşa talim hala. Ne anladım bu işten ben şimdi. Ah baba ah ilgilenseydin ya zamanında azcuk Bitcoinle Blockchainle neyin. Krallar gibi yaşardık şimdi..... yazık değil mi bana.
hero member
Activity: 896
Merit: 630
bende videolarına denk gelmiştim ama pek takip etmiyordum.arada sırada ''önerilen videolarda'' karşıma çıkıyordu ama konu başlıklarından biraz daha yeni  başlayanlara hitap ediyordu videoları.

internet girşimciliginden emekli olmuş,bitcoinde bu emekliligine yardım etmiş diye anladım ben.bitcoinle ilgili yatırımlarıda devam edecekmiş.hayırlı olsun darısı başımıza diyelim.
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
Arkadaşlar bu Mehmet Hamdi Bol sizce nasıl emekli olmuş olabilir? Bireysel emeklilik sisteminde 56 yaşını doldurmuş olmak gerekiyor. Fakat Mehmet Hamdi Bol 42 yaşında. Benim bilmediğim başka yöntemler mi var acaba?
full member
Activity: 210
Tam benim hayalim yav Cheesy

Planlarıma göre şu an yaş 34 ve tam 10 sene sonra tutarsa 5 milyon dolarım olacak Tongue
sr. member
Activity: 518
Merit: 250
Mehmet Hamdi Bol emekli oldu. Acaba Ssk'dan mı yoksa Bağkur'dan mı emekli oldu? Kendisinin de videolarında dediği gibi bu işte doğru zamanda girip çıkabilmek çok önemli. Demek ki kendisi doğru zaman ve yerden Bitcoin'e girmiş ve yükselincede satabilmiş. Helal olsun adama. 👏 Bakalım ben ne yapacağım? Bana da nasip olur İnşallah.

Yatirimlarina devam edecegini belirtti. Ama sanirim kaldiracagi kadar kaldirdi yuklu olarak bu piyasadan parayi. Youtube ve diger paylasimlari artik yapmayacak. Arama kurtarma timiymis meslegi zaten. Artik bu konularda ara sira size bilgi veririm diyor. Kafa kulak rahat. Bizdeki ssk bagkura bak. Emekli olman icin olume merdiven dayaman lazim.

Arama kurtarma kutsal bir görev bana göre. Herkesin harcı değil.  Bitcoin emekliliği hayırlı olsun, fakat kritik zamanlar için tavsiyelerini bekleriz Bitcoin Abi'mizin.
full member
Activity: 364
Unutmadan buraya not duselim. Belki yillar sonra okuyan falan olur. Bi ders cikarirlar veya ne bileyim. Hikayesi merak edilebilir.
Btc 4400 dolar seviyesindeyken hamdi bey emekliligini ilan etti ve yaklasik 200 dolarken bu piyasada islem yapmaya baslamis.Bilginize.
member
Activity: 180
Merit: 11
Bu piyasaya çok önce girdiği için şu anda meyvesini yiyor. Bundan sonra ki hayatında başarılar
sr. member
Activity: 378
Dört yıl önce başlayıp bugün emekliliğini ilan ettiyse, bugün bu piyasada elindeki tokenleri saklayan biri sekiz yıla emekli olabilir demek oluyor. Hiçbir şey için geç değil yeterki sabırlı olun, sabreden kazanır.
sr. member
Activity: 532
Üstadlar korkmalımıyız Mehmet bey piyasanın eskilerinden acaba btc de bir sıkıntı mı öngördü bıraktı??

dostum sen amma kötümsersin. haberi nasıl okuyup anlıyorsun? adam btc'yi bırakmadı, işi gücü bıraktı. btcden kazandıgı paraları harcayacak şimdi. elimdeki tüm btcleri satacağım demedi ki. gerçek hayatta pimpirikli birisin galiba  Smiley
sr. member
Activity: 462
Merit: 306
Bizde o günleri, devletin bize biçtiği saçma 65 yaştan önce görürüz umarım. Hayat kısa.. Dogru karar bence.. Kefeni sağlama aldıysa, gitsin yaşasın, tadını çıkarsın hayatın..
full member
Activity: 518
Merit: 102
Üstadlar korkmalımıyız Mehmet bey piyasanın eskilerinden acaba btc de bir sıkıntı mı öngördü bıraktı??
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
Mehmet Hamdi Bol, aslında kendisinin tavsiyelerini çok dinlemedim yine olsa yine dinlemem ama adam bu işe çok önce girdi ve bunun meyvesinide aldı ilerki yaşamında başarılar.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 424
Bu Bitcoin Abi Mehmet Hamdi Bol,  vergi ödemiyorsa anladığım kadarıyla burada vergi konusunu tartışan kimse vergi ödemez Smiley hayırlı olsun bu işe erken başlayanlar gerçekten çok önemli miktarlar kazandı.
sr. member
Activity: 532
Merit: 256
Mehmet abimizin aldığı karara saygı duyuyor bundan sonraki yaşamında sağlıklı, mutlu bir yaşam diliyorum.
Pages:
Jump to: