Pages:
Author

Topic: Bitcoin Abi Mehmet Hamdi Bol Emekliligini ilan etti. - page 3. (Read 5817 times)

sr. member
Activity: 532
Merit: 251
Mehmet Hamdi Bol emekli oldu. Acaba Ssk'dan mı yoksa Bağkur'dan mı emekli oldu? Kendisinin de videolarında dediği gibi bu işte doğru zamanda girip çıkabilmek çok önemli. Demek ki kendisi doğru zaman ve yerden Bitcoin'e girmiş ve yükselincede satabilmiş. Helal olsun adama. 👏 Bakalım ben ne yapacağım? Bana da nasip olur İnşallah.

ssk ve bagkur mu  Grin onlar mezarda emekli ediyor insanı.

bu ikisine güvenerek emekli olmayı beklemek hayal.

bazı insanlar bitcoinden ya da bir şekilde parayı bulup lüks içerisinde yaşamayı hayal ederken, en doğrusu parayı bulup emekli olmak bence. lüks yaşama para dayanmaz zaten
full member
Activity: 364
Merit: 100
Mehmet Hamdi Bol emekli oldu. Acaba Ssk'dan mı yoksa Bağkur'dan mı emekli oldu? Kendisinin de videolarında dediği gibi bu işte doğru zamanda girip çıkabilmek çok önemli. Demek ki kendisi doğru zaman ve yerden Bitcoin'e girmiş ve yükselincede satabilmiş. Helal olsun adama. 👏 Bakalım ben ne yapacağım? Bana da nasip olur İnşallah.

Yatirimlarina devam edecegini belirtti. Ama sanirim kaldiracagi kadar kaldirdi yuklu olarak bu piyasadan parayi. Youtube ve diger paylasimlari artik yapmayacak. Arama kurtarma timiymis meslegi zaten. Artik bu konularda ara sira size bilgi veririm diyor. Kafa kulak rahat. Bizdeki ssk bagkura bak. Emekli olman icin olume merdiven dayaman lazim.
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
full member
Activity: 210
Web Developer
Tam anlamadım, emekli olucak kadar paramı kazandırmış abimize ? Eğer öyleyse allah herkeze nasip etsin inş.
sr. member
Activity: 784
Merit: 268
Helena Helena!
Helal olsun walla. Bitcoin in şu yaptıklarına bak. Erken emekli ediyor insanı. Hemde malulen değil. Smiley Tatile çık hocam Dünya turu. ..
newbie
Activity: 30
Merit: 0
Zirvede bırakmış! Grin  Biraz da kazandıklarımızdan harcayalım demiş herhalde.  Ne diyelim Allah bize de nasip etsin. Smiley
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
CHIEF GROWTH OFFICER OF GLOBAL ENTERPRENEUR
İyi araştırma ve şans ile halen kazanabiliriz.
jr. member
Activity: 196
Merit: 2
PLATIO - Smart Banking Ecosystem
benimde btc ile ilk tanıştığım dönemde çok faydalandığım bir abimizdi hayırlısı olsun onun için
full member
Piyasa ile erken tanışmanın avantajı . Şimdi biz ne kadar uğrassaktan çok zor.

Bence gec degil. Saglam bilgi , tecrube ve risk alacak kadar cesaretli biri kisa surede bu sektorde istedigi rakamlara ulasabilir. Basarabilecegine inanmak yeterlidir. Bu kadar karamsar olmayin
sr. member
Activity: 784
Merit: 425
Vay be. İnsan imreniyor. Gerçekten de çok güzel bir olay erken yaşta kendi çabalarınla emekli olabilmek. Zaten devletten emekli olayim diye beklersen daha çok beklemen gerek ki zaten aldığın emekli maaşı ile de kuru ekmek soğan alabilirsen ne mutlu sana.

Kendisinin de dediği gibi emekliliğinde bitcoinin bu seviyelere gelmesinin etkisi varmış. Daha önceden de kendisinin bir kaç videosunu izledim sürekli izleyenlerine motivasyon aşılamaya çalışan bir kişidir.

Kendisine hayırlı olsun diyelim.

Darısı bizlerin başına artık.
"2012 yilinda internet girisimcisi olarak ise basladim. Eskiden maasli bir iste modern kole olarak calisiyordum"
Etkilendim bu cumlelerinden. Gercekten kole niyetine calisiyoruz.bitcoin ve altcoin dunyasi bizlerinde kisa surede emekli olabilmesi icin bir firsattir. Dogru degerlendirmak lazim.
Yeterince kazaninca da cekilmeyi de bilmek lazim. Cunku para kazanmaninda sonu yok. Onemli olan guzel bir hayat yasayabilmek. Adamin bu profesyonel bakis acisina hayran kaldim.

kendi adıma bütün yatırımımı buna yapıyorum burdan istediğim parayı kazandığımda istifa edip
tıngırdamak için maksat sigorta işlesin bir yandan diye bakkal gibi ufak bir yer açarım kalan parayıda 3 te 1 gene burda bırakıp 3 te 2 ni gençken yicem
sr. member
Activity: 546
Merit: 251
Piyasa ile erken tanışmanın avantajı . Şimdi biz ne kadar uğrassaktan çok zor.
full member
Vay be. İnsan imreniyor. Gerçekten de çok güzel bir olay erken yaşta kendi çabalarınla emekli olabilmek. Zaten devletten emekli olayim diye beklersen daha çok beklemen gerek ki zaten aldığın emekli maaşı ile de kuru ekmek soğan alabilirsen ne mutlu sana.

Kendisinin de dediği gibi emekliliğinde bitcoinin bu seviyelere gelmesinin etkisi varmış. Daha önceden de kendisinin bir kaç videosunu izledim sürekli izleyenlerine motivasyon aşılamaya çalışan bir kişidir.

"2012 yilinda internet girisimcisi olarak ise basladim. Eskiden maasli bir iste modern kole olarak calisiyordum"
Etkilendim bu cumlelerinden. Gercekten kole niyetine calisiyoruz.bitcoin ve altcoin dunyasi bizlerinde kisa surede emekli olabilmesi icin bir firsattir. Dogru degerlendirmak lazim.
Yeterince kazaninca da cekilmeyi de bilmek lazim. Cunku para kazanmaninda sonu yok. Onemli olan guzel bir hayat yasayabilmek. Adamin bu profesyonel bakis acisina hayran kaldim.
sr. member
Activity: 406
Merit: 263

full member
Evet arkadaslar bitcoinden dolayi 42 yasinda emekliligini ilan eden ve videolarindan oldukca faydalandigimiz bitcoin abi mehmet hamdi bol emekliligini ilan etti.

Darisi basimiza.

Aciklamalarini asagidaki linkten dinleyebilirsiniz. Guzel bir veda konusmasi olmus.

https://m.youtube.com/watch?v=ZDlqKFT74SM
Pages:
Jump to: