Pages:
Author

Topic: Bitcoin Şahlandı Hedef 5.000$, Alt Coinlerin Çoğu Yine Tepetaklak - page 2. (Read 3133 times)

hero member
Activity: 896
Merit: 630
3000 dolar desen neysede 1000 dolar çok öldürmedinizmi.

boşver hocam, eleman foruma daha yeni girmiş, hiç bir şeyden haberi yok. kendi çapında yazıyor bir şeyler.

cevap vermeye bile gerek yok bana göre.

ignorelayıp geçmek en mantıklısı.gerçekten işe yarıyor tavsiye ederim.
sr. member
Activity: 1667
Merit: 271
aslında altcoinler değer kaybetmiyor, bitcoin yükseliyor. eğer usd- altcoin olarak bakarsanız zarar etmediğinizi görürsünüz. uzun vade beklemediğim sürece sorun olmuyor, sc coini 1 yıl bekleyip satmıştım Smiley
sr. member
Activity: 616
Merit: 259
Benim bu piyasadan anladığım ve yapılması gereken şu. Btc düştüğünde altcoin çıkar. O zaman btcye geçer ve beklersin. Btc uçuşa geçer altcoinler dibi görür,altcoin alırsın. Sonra btc tekrar uçuşa geçer. Son 4-5 aydır sistem böyle gidiyor.
full member
Activity: 280
Merit: 106

boşver hocam, eleman foruma daha yeni girmiş, hiç bir şeyden haberi yok. kendi çapında yazıyor bir şeyler.

1000$ görse bolca alsak yükselse daha iyi olmaz mı? 
sr. member
Activity: 378
Merit: 251
Bastım paranın yarısını BTC ye Yarısını da Ethereuma. 5.000i  göreyim de duruma göre bi ayarlama yaparım. Tethere geçmek kolay ya yola devam ederlerse.
hero member
Activity: 1655
Merit: 600

hero member
Activity: 784
Merit: 500
full member
Activity: 280
Merit: 106

Kemerlerinizi bağlayın. Bitcoin uçuşa geçti nihayet. Bu bi kaç gün içinde 5.000$ i görür diye düşünüyorum.

Bugün bile görürse şaşırmam. 4.650$ ı gördü sonra düştü biraz. Bu gün olmazsa önümüzdeki bi iki gün içinde test eder sanırım 5.000$'ı

Bitrex'te alt coinlerin çoğu kızardı

Alt coinler için zor zamanlar başladı gibi yine.

5.000$ civarlarında tethere geçmeyi düşünüyorum bir süreliğine ama henüz  kesin kararda vermedim duruma göre bakıcam.

Pump fırsatı kolladığım coinlerde pump zamanı geldiğinde tekrar btc ye geçip işimi görüp tekrar tethere geçerim sıkıntı yok.  Cheesy

Arkadaşlar bence son çırpınışlar. Bitcoin Eylül sonu 1.000 $ görür. Yıl sonuna tekrar toparlar.
sr. member
Activity: 322
Merit: 250
kaç gundur tenx i takıp edıyorum mal gıbı gıttım yıne ath den aldım hemde yuklu gırdım çok fena zarardayım su an 0.20 ı geçtı
daha oncede yanlışlıkla satış yaparak 0.20 btc kadar yıne zarar etmıştım,şansıma sokayım btc nın yukselecegı tuttu 650 btc den 250e dustu alım kısmı

Valla hocam tenx yükseldiğinde aklıma sen gelmiştin. Sevinmiştim gerçekten senin adına.

Bitrex'te gördüm btc fırlayınca tenx'de fena düştü birden. Tam üstüne deng geldi yani şansa bak.

Ya sorma 120k satıs azayım dıye dun gece 12k yazmısım bır sıfır eksık attım hanım dırdır edıyordu onu dınlerken yanlıs yazmısım 106k dan aldıgım bırde 96k dan aldıklarımı 90k dan sattım ordan gırdımı bı 0.20btc kadar zarar,bugun de yıne 107k cıvarı o zararı cıkarayım dıye yuklu gırdım ondada aldılar kucaga bırde btc fırladı ıyıcene verdiler köstügü.Şimdi giren kazık nasıl çıkar bilmiyorum yemin ederim şu 10 gunde kaybım 2500$ oldu.Ne aldıysam girdi bir türlü çıkmıyor,geo aldık onuda mal gibi sattık zararına ben trade işini bırakıyorum artık şu tenx leri zararsız satarsam bır daha eth ve btc harici coin almam elımde etc ve waves var onlarıda sakyacagım uzunn vade.
hero member
Activity: 868
Merit: 1000
Kral ben burdayım ayağınızı denk alın diyor, bir iki sefer daha düşüp çıktıktan sonra hedef 5000 dolar önünü almak zor artık ben genelde ether tutuyorum oda çıkmaya başladı ve yüzümüzü güldürdü yılsonuna btc 6-7k ether ise 600 usd lerde dolaşabilir
sr. member
Activity: 346
Revolution
aslında btc nin en önemli özelliğinin üstünde kimse durmuyor aksine yanlış biliyorlar.
çok iyi oluyor işin aslı ortaya çıkınca iş işten geçmiş olacak çünkü.

bahsettiğim şey şeffaflık. cüzdanın şeffaf ve herkes tarafından transferlerin görünüyor olması. tam tersine kripto gizli falan diye biliyorlar.
şimdi devletlerin bütçesinin bu teknolojiyle harcandığını düşünün. o zaman her kuruş harcaması halkın gözünün önünde olacak
hero member
Activity: 756
Merit: 500
Valla kim ne derse desin son zamanlarda Btc altınla birlikte hareket ediyor. Şu kuzey kore meselesi bir kapansın, sakinleşir ortalık. Altın düşerken Btc'yi takip etmek lazım.

İlginç aslında tam tersi olması lazım.
Ama bence altın çöp bu saatten sonra.

Bunu geçende bloomberg kanalında konuşuyorlardı Smiley kuzey kore altın güvenli liman meseleleri arasında bitcoin geçmişti.
legendary
Activity: 1092
Merit: 1000
Yakın zamanda 5000 doları bırakın 6-7 bin dolar civarını bile görebilir.  Şu anda en büyük umudum loopring Cheesy yaptık bir yatırım inşAllah tatmin edici bir şekilde yükselir. Bu altcoinlerin tepetaklak olmasıda bir açıdan iyi bence çünkü bu düşüşlerin içinden ilaki tekrardan tavan yapacak olanlar olacaktır. Önemli olan o fırsatları yakalayabilmek Cheesy
sr. member
Revolution
Valla kim ne derse desin son zamanlarda Btc altınla birlikte hareket ediyor. Şu kuzey kore meselesi bir kapansın, sakinleşir ortalık. Altın düşerken Btc'yi takip etmek lazım.

İlginç aslında tam tersi olması lazım.
Ama bence altın çöp bu saatten sonra.
sr. member
Revolution
BTC için hiçbir zaman geç değil alın korkmayın. Daha bebek adımlarını atıyor btc
full member
Activity: 980
Merit: 152
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
Kurban Bayramına giriyoruz ya Bitcoin bayramda 5000 Doları geçip artık Ay'a değil de yıldızlararasında seyahate başlar. Yalnız Türk borsalarında da fiyatın artması lazım. Şuan Btcturk'ten ucuz Bitcoin alabilirsiniz. Btcturk'teki fiyatı 15.700 TL seviyelerinde dolaşıyor.
newbie
Activity: 3
Merit: 0
bu durumda ne yapmak lazım bekleyip bitcoinin artmadan önceki fiyatına gelmesinimi beklemek lazım yoksa sandelyeden kalkıp bir su mu icmek lazım yada kac gün sürer tekrar altcoinlerin artması diye kara kara takvim yapraklarınamı bakmak gerek bilemedim yardım plz.
full member
Activity: 279
Merit: 100

Btc tahminime göre bi kaç gün içerisinde atağa kalkıp 5.000'e doğru yol alacak.

Diğer bi ihtimal bu seviyeden yani 7/8 seviyesinden 6/8 e (3760$) düşebilir (bunu daha önce yapmış zaten) ama ben önce 8/8 i yani 5.000$ ı göreceğini düşünüyorum.

5.000$ seviyesinden maximum 6/8 seviyesine kadar düşer oda 3.760$ seviyelerine denk geliyor.

Buraya kadar düşerse (ki sanmıyorum) buradan tekrar yukarı doğru ivmelenir.

Biz işin içindeyiz ama dünyada daha bir çok insan btc nin varlığından bile haberdar değil. Btc nin önünde daha çok uzun bi yol var arkadaşlar.

Uzmanlar boşunda demiyorlar 100.000$, 250.000$, 500.000$ olacak diye.

Paniğe gerek yok yani. İnsanlar btc ile yeni yeni tanışıyor. Yükselişine devam edecektir.

Devam edecek olmasının diğer bir nedeni de sunduğu teknolojik üstünlüğün, blockchain alt yapısının değerinin daha yeni yeni anlaşılmaya başlaması.

Üstadın dediği gibi don't worry, be happy...  Cheesy  Wink

Bakın ne demişim 3 gün önce...   Cool

forktan önce son çıkışlarmı bunlar hocam ? hard-fork'ta nereye kadar düşer sizce ?

10 bın dolara duser bence kasım forkundan once Cheesy gecen fork oncesıde dusecek denıyordu. 2 kat hatta 3 kat yaptı Cheesy
forktan önce tüm coinler BTC ile beraber dibi boylamadimi kardeş  benmi yanlış hatırlıyorum yoksa . Forktan sonra 2-3 kat yaptığını bizde biliyoruz
newbie
Activity: 3
Merit: 0
litecoin e basmıştım tüm paramı 6700$ geldi nerdeyse bitcoin vahlar anam vah Sad
Pages:
Jump to: