Pages:
Author

Topic: Bitcoin Şahlandı Hedef 5.000$, Alt Coinlerin Çoğu Yine Tepetaklak - page 3. (Read 3155 times)

sr. member
Activity: 476
Merit: 257
Elinizdeki coinin projesine güveniyorsanız düşmesini çok önemsemeyin ama dün Kuzey Kore'nin füze göndermesinden önlem almanız gerekirdi.

ne alaka hocam
hero member
Activity: 798
Merit: 500
Sovryn - 300-500% APY on USDT Deposit
altcoinler düştü ama bence hala yeterince düşük değil, ekrana baktığımda şuna yatırım yapayım diyebileceğim coin göremiyorum.biraz daha düşerse belki pillar a girebilirim onun dışında gözüme çarpan yok.
newbie
Activity: 3
Merit: 0
Nezamana toparlanır bu altcoinler bitcoin karşısında ezildik ne olucak şimdi düştü paralar. Panikleyeyimmi Smiley
sr. member
Activity: 266
Merit: 279
Elinizdeki coinin projesine güveniyorsanız düşmesini çok önemsemeyin ama dün Kuzey Kore'nin füze göndermesinden önlem almanız gerekirdi.
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
Yükseliş ha durdu ha duracak derken 4600 doları da geçti ya, neyseki ethereum'da da ufak ufak artışlar var da bana teselli ikramiyesi oluyor  Grin
hero member
Activity: 1288
Merit: 645

Btc tahminime göre bi kaç gün içerisinde atağa kalkıp 5.000'e doğru yol alacak.

Diğer bi ihtimal bu seviyeden yani 7/8 seviyesinden 6/8 e (3760$) düşebilir (bunu daha önce yapmış zaten) ama ben önce 8/8 i yani 5.000$ ı göreceğini düşünüyorum.

5.000$ seviyesinden maximum 6/8 seviyesine kadar düşer oda 3.760$ seviyelerine denk geliyor.

Buraya kadar düşerse (ki sanmıyorum) buradan tekrar yukarı doğru ivmelenir.

Biz işin içindeyiz ama dünyada daha bir çok insan btc nin varlığından bile haberdar değil. Btc nin önünde daha çok uzun bi yol var arkadaşlar.

Uzmanlar boşunda demiyorlar 100.000$, 250.000$, 500.000$ olacak diye.

Paniğe gerek yok yani. İnsanlar btc ile yeni yeni tanışıyor. Yükselişine devam edecektir.

Devam edecek olmasının diğer bir nedeni de sunduğu teknolojik üstünlüğün, blockchain alt yapısının değerinin daha yeni yeni anlaşılmaya başlaması.

Üstadın dediği gibi don't worry, be happy...  Cheesy  Wink

Bakın ne demişim 3 gün önce...   Cool

forktan önce son çıkışlarmı bunlar hocam ? hard-fork'ta nereye kadar düşer sizce ?

10 bın dolara duser bence kasım forkundan once Cheesy gecen fork oncesıde dusecek denıyordu. 2 kat hatta 3 kat yaptı Cheesy
full member
Activity: 279
Merit: 100

Diğer bi ihtimal bu seviyeden yani 7/8 seviyesinden 6/8 e (3760$) düşebilir (bunu daha önce yapmış zaten) ama ben önce 8/8 i yani 5.000$ ı göreceğini düşünüyorum.

5.000$ seviyesinden maximum 6/8 seviyesine kadar düşer oda 3.760$ seviyelerine denk geliyor.

Biz işin içindeyiz ama dünyada daha bir çok insan btc nin varlığından bile haberdar değil. Btc nin önünde daha çok uzun bi yol var arkadaşlar.

Paniğe gerek yok yani. İnsanlar btc ile yeni yeni tanışıyor. Yükselişine devam edecektir.

Devam edecek olmasının diğer bir nedeni de sunduğu teknolojik üstünlüğün, blockchain alt yapısının değerinin daha yeni yeni anlaşılmaya başlaması.

forktan önce son çıkışlarmı bunlar hocam ? hard-fork'ta nereye kadar düşer sizce ?
full member
Activity: 196
Merit: 117

full member
kaç gundur tenx i takıp edıyorum mal gıbı gıttım yıne ath den aldım hemde yuklu gırdım çok fena zarardayım su an 0.20 ı geçtı
daha oncede yanlışlıkla satış yaparak 0.20 btc kadar yıne zarar etmıştım,şansıma sokayım btc nın yukselecegı tuttu 650 btc den 250e dustu alım kısmı

Valla hocam tenx yükseldiğinde aklıma sen gelmiştin. Sevinmiştim gerçekten senin adına.

Bitrex'te gördüm btc fırlayınca tenx'de fena düştü birden. Tam üstüne deng geldi yani şansa bak.

Abi siz 0.2 zarardan böyle kalp krizi geçiriyorsanız "yüklü" alım yapmayın. BTC hareketlensin, millet de nasıl olsa daha ucuzdan alırım diye altları satsın, biz de dipten toplayalım. İlla ki gerçek ve kullanışlı bir projeyse çıkacaktır.

Benim için sıkıntı yok. Uzun vadeci olduğum tek coin waves artık. Oda düşsede önemsemiyorum iki sebepten dolayı.

1. Nasıl olsa yükselecek diye düşünüyorum

2. O parayı zaten uzun süreliğine gözden çıkardım.

Geri kalan parayla al/sat yapıyorum zaten sürekli.

Şu an btc deyim. 5.000$ kadar kalırım btc'de. Sonrasında duruma göre bakıcam. Belki ethere geçerim yada yükseliş devam ederse geçmeyedebilirim.

full member
Activity: 434
Merit: 101
Blockchain Marketing: tokensuite.io
kaç gundur tenx i takıp edıyorum mal gıbı gıttım yıne ath den aldım hemde yuklu gırdım çok fena zarardayım su an 0.20 ı geçtı
daha oncede yanlışlıkla satış yaparak 0.20 btc kadar yıne zarar etmıştım,şansıma sokayım btc nın yukselecegı tuttu 650 btc den 250e dustu alım kısmı

Valla hocam tenx yükseldiğinde aklıma sen gelmiştin. Sevinmiştim gerçekten senin adına.

Bitrex'te gördüm btc fırlayınca tenx'de fena düştü birden. Tam üstüne deng geldi yani şansa bak.

Abi siz 0.2 zarardan böyle kalp krizi geçiriyorsanız "yüklü" alım yapmayın. BTC hareketlensin, millet de nasıl olsa daha ucuzdan alırım diye altları satsın, biz de dipten toplayalım. İlla ki gerçek ve kullanışlı bir projeyse çıkacaktır.
full member

sr. member
Activity: 322
Merit: 250
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
https://www.youtube.com/watch?v=a6XwSacycs4  Cheesy

bi kaç altcoini kurtarabildim bayağı zarardayım panik yapmamak lazım.
full member

Kemerlerinizi bağlayın. Bitcoin uçuşa geçti nihayet. Bu bi kaç gün içinde 5.000$ i görür diye düşünüyorum.

Bugün bile görürse şaşırmam. 4.650$ ı gördü sonra düştü biraz. Bu gün olmazsa önümüzdeki bi iki gün içinde test eder sanırım 5.000$'ı

Bitrex'te alt coinlerin çoğu kızardı

Alt coinler için zor zamanlar başladı gibi yine.

5.000$ civarlarında tethere geçmeyi düşünüyorum bir süreliğine ama henüz  kesin kararda vermedim duruma göre bakıcam.

Pump fırsatı kolladığım coinlerde pump zamanı geldiğinde tekrar btc ye geçip işimi görüp tekrar tethere geçerim sıkıntı yok.  Cheesy

Pages:
Jump to: