Pages:
Author

Topic: Bitcoin Avı - Soru Tartışma/Fikir Alışverişi - page 7. (Read 17715 times)

legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
Bende cagiristirdigi cok ilgincti

kapcik kabuk manasinada geliyor, kabuklu birseyin cekirdegide vardir, oradan cekirdek ingilizce core cagrisim yaptirdi. Bitcoin core en bilindik cuzdan
Cereyen dan elektrik yada akim i turettim, akim belki takas degis tokus exchange olabilir, online wallet olabilir diye dusundum. sonra elekrik manasi var, elektrikli core belkide elektrikli cuzdan, acaba usb falan hardware cuzdan olabilir mi ? Sonra Electrum electric ten tureme bi cuzdan. bu kisimda ip ucu geldi,

Sonrasi herkezin ortak fikri bencede at yerine ed falan olsaydi daha kolay bulunabilirdi. Bu arada herkez TDK falan karistirmis kapcik icin, orada cuzdan karsiligida var. deri torba kese cuzdan. Baska bi bakis acisi.
sr. member
Activity: 672
Merit: 251
Saçma sapan bir soru olmuş. Elektrikten Electrum'un akla gelmesi de senin bilinçaltın dışında hiçbir yerden çıkmazdı.
Gelecek vaad eden bir site diyordum ama sorular böyle olacaksa takip etmenin anlamı yok.
Kafana silah dayayıp zorla siteye soktuğumu hatırlamıyorum Smiley

Herkesin bilinçaltı farklı. Benim aklıma vibratör gelmişti Grin
hahahaha Smiley Sürekli at muhabbetti dolanınca bende ne kadar at türleri varsa google dan araştırmaya başladım. En değerlileri türleri nelerdir, acaba diyorum çakır da bir at sevdası mı var 6 lı falan mı oynuyor falan gittim tay tv falan baktım netten, son 6 lıları kim kazanmış en çok kazanan atın ismi vs... araştırdım durdum... Sonuç cevabı görünce dumur oldum.
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
Saçma sapan bir soru olmuş. Elektrikten Electrum'un akla gelmesi de senin bilinçaltın dışında hiçbir yerden çıkmazdı.
Gelecek vaad eden bir site diyordum ama sorular böyle olacaksa takip etmenin anlamı yok.

Soru güzeldi bence,
hatta çözmek için Çakır'ın bilinç altına girmeye de gerek yoktu Smiley
sordum altcoin_trader'a veni vidi vici den mi yakaladın sezar kriptosunu dedim.
yok dayı google a en basit şifreleme vikipedi yazdım çıktı dedi.
elektrik electrum olayıda illede ilişkilendirilecek bir şey değil.
bitcoin in kendi wallet indan sonra en çok kullanılan ikinci wallet electrum. bende bu yüklüydü bunda denedim

legendary
Activity: 1470
Merit: 1024

Herkesin bilinçaltı farklı. Benim aklıma vibratör gelmişti Grin
sr. member
Activity: 448
Merit: 250

Forumda 4 sayfa muhabbeti görünce yazmam gerekiyordu. Wink
legendary
Activity: 1274
Merit: 1000
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
sr. member
Activity: 672
Merit: 251
Oyun 2: Cereyanlı Kapçık'ın cevabı sitede
http://www.bitcoinavi.com/oyun-2-cereyanli-kapcik/

mhanbostanci ve bitkoyun arkadaşlar bitcoin adreslerinizi alabilirmiyim?

Electrum olayını hiç düşünememişim. Bu oyun sayesinde yeni şeyler öğrendim. Bence işin güzel tarafı bu. Araştırmaya sevk ediyor insanı ve Sezar şifreleme den tutun bu electrum seedlerine kadar bir dünya şey öğrendim. Teşekkür ederim.  Ah imza kampanyası cart curt yeni olmasamda girebilseydim bağış yapardım kazandıklarımdan.
hero member
Activity: 519
Merit: 509

1b14FhLJokZai4JHk7HhczMSsFsY9Zryk

Not: Adresi aynı seed'den oluşturdum. Ödül gelince hızlı davranan alabilir Smiley
legendary
legendary

Çözümü okudum Smiley süpermiş.
Ben %10 luk ödülümden feragat ediyorum. onuda altcoin_trader a gönderiverin.
Tamam bir sonraki yarışmada kullanılmak üzere bağış adresine gönderirim.

yahu ne katı adamsın ya.
1mhandh8J4uJx18sHhgeBJWZLKxMnuqGv gönder tamam ben bir daha fee ücreti verip göndereyim kendisine. öğrenci adam için büyük rakamlar bunlar.
legendary

Tamam bir sonraki yarışmada kullanılmak üzere bağış adresine gönderirim.
legendary

legendary

legendary
Yalnız mail adresini bulan arkadaşı tebrik etmek lazım. Önemli olan onu bulmaktı. Multibit yada electrum kullandıysanız zaten aklınıza ilk gelecek şey bunun bir phrase olduğudur. Malum onların yeni versiyonunda bu phraseler ile cüzdana erişebiliyorsunuz.

Bana göre olaya bitkoyun un e-posta tahmini yön vermiş. Smiley
altcoin_trader mail adresini tahmin edip mail göndermeyi akıl etmiş. sonra en basit şifrelemenin ne olduğunu araştırmış.
mhanbostanci (ben) bana sorma google a sor nasıl decrypt edeceğini bul diyerek olaya bir daha yön vermişim. Smiley
ben kendi adıma çok eğlendim açıkcası.

[email protected] adresini ben de bulmuştum ama kalkıp brain wallet'a yazdım. Email göndermek aklıma gelmedi..

Bu foruma geldim geleli ilk defa elbirliği ile bir problemi çözmüş olduk. Buna önayak olduğu için çakır kardeşimi kutluyorum.

sonerbo yu da unutmamak lazım. altcoin_trader ın bilgisi yetmeyince olaya müdahil olup cüzdana gömmeyi akıl etmiş.

Bitkoyun un tespit i çok doğru.
bizi bir araya getiren toparlayan bir projeye imza atmış oldun.
Hakikaten güzel bir av oldu.
ilk defa hep birlikte çalıştık.
Çakır  kardeşimi canı gönülden tebrik ediyorum,
hero member
Activity: 519
Merit: 509
Yalnız mail adresini bulan arkadaşı tebrik etmek lazım. Önemli olan onu bulmaktı. Multibit yada electrum kullandıysanız zaten aklınıza ilk gelecek şey bunun bir phrase olduğudur. Malum onların yeni versiyonunda bu phraseler ile cüzdana erişebiliyorsunuz.

altcoin_trader mail adresini tahmin edip mail göndermeyi akıl etmiş. sonra en basit şifrelemenin ne olduğunu araştırmış.
mhanbostanci (ben) bana sorma google a sor nasıl decrypt edeceğini bul diyerek olaya bir daha yön vermişim. Smiley

[email protected] adresini ben de bulmuştum ama kalkıp brain wallet'a yazdım. Email göndermek aklıma gelmedi..

Bu foruma geldim geleli ilk defa elbirliği ile bir problemi çözmüş olduk. Buna önayak olduğu için çakır kardeşimi kutluyorum.
legendary

legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
legendary

dönüp geldiğimde sezar decrypt edilip konuya yazılmış, sonerbo bunu import etmiş ve parayı altcoin_trader a göndermişti.

Bu kısmı nasıl yapıyoruz? sezar şifrelemesinin sonucunu nerede  nasıl yapıyoruz? Cüzdandamı yapıyoruz bunu?

şu şekilde yapmış:

pkzmyuo oamef uzeqof egnimk meemgxf pumdk saiz omf nxmef rmftqd otgowxq yqftap mnuxufk

basit şifreleme demişti.
en basit şifreleme algortiması sezar algortiması diye bir şey imiş.
https://tr.wikipedia.org/wiki/Sezar_%C5%9Fifrelemesi

https://www.nayuki.io/page/automatic-caesar-cipher-breaker-javascript
bu adreste decrypt ettim.

dynamic coast insect subway assault diary gown cat blast father chuckle method ability şeklinde bir cümleye ulaştım arkadaşlar.
bunu da google translate de çevirdim ingilizcem yetmedi:
Dinamik sahil böcek metro saldırı günlüğü elbisesi kedi patlama baba kıkırdama yöntemi yeteneği

legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
öncelikle bulmacayı çözen arkadaşı tebrikler.
sonra genel bir eleştiri , forumda takılan çoğu arkadaşın bitcoin ile ilgili çoğu temel kavramdan bir haber olduğunu gördük hepbirlikte, cüzdan import etme yada mesaj imzalama en temel kavramlar, ben ilk bitcoini öğrenmeywbaşladığımda boş btc adreslerinde ve altcoinlerde defalarca import-export ederek iyice kurcalamıştım walletları, gerçi uzun zamandır uğraşmıyorum, bitcoin core da sildim ama,işime yaracak kadar temel kavramları biliyorum.

bitcoinin arkasındaki  teknolojiyi ve işleyişini kavrayın arkadaşlar, cüzdan kurun pc ye , import edin , mesaj imzalayın, walletı kurcalayın,
tele mobil cüzdan kurup faucet faucet dolaşıp zaman öldürmeyin

çakıra da ayrıca teşekkürler, kendi adıma temel bitcoin bilgilerimi yeniliyorum, eğlenerek  hep birlikte öğreniyoruz, isabetli bir proje oldu
Pages:
Jump to: