Pages:
Author

Topic: Bitcoin balon değil, balonu patlatacak olan iğnedir - page 2. (Read 545 times)

jr. member
Activity: 126
Merit: 1
Ah bir patlatsa o balonuda azıcık da olsa mutlu olsak herkes dedi patlayacak patlamadı birtürlü yav allah sonumuzu hayretsin.
newbie
Activity: 42
Merit: 0
Ayıda balon boğa'da 1 milyon
full member
Activity: 714
Merit: 125
Goldman, Rockefeller'lar, Soros vb daha birçok büyük sermaye yatırımcıları kripto para sektörüne adım atmaya başladılar. bu güzel bir gelişme talep yönünde işlerin daha iyi gideceğini isaret ediyor. Balon bankacılık igne ise kripto paralar ve ona baglı olan akıllı kontratlar.
full member
Activity: 938
Merit: 115
Balon tabiri aslında finansal piyasaların aşırı ve hızlı bir şekilde yükseldiği vakitlerde fiyatların aşırılığına verilen isimdir. Balonun sönmesi fiyatların geri çekilmesidir. Bitcoinin fiyatında - 20000 leri hızlı bir şekilde gördüğü zamanlarda - balon olabilir. Ama bitcoin vatandaşın da dediği gibi kesinlikle balon değildir.
member
Activity: 294
Merit: 10
valla millet balon diyor bitcoine ama balon görmemişler resmen, yani 6 bin dolarlık balon mu olur? millet de şaşırmış
newbie
Activity: 14
Bu bence bitcoini kısaca özetleyen güzel bir aforizma,   hani derler ya 5 kelime ile bitcoini özetle, tam da bu cümleyi söylerim,  Bitcoin balon değil, balonu patlatacak olan iğnedir işte o kadar.
member
Activity: 364
Merit: 20
Son zamanlarda gordugum en dogru tabir olmus gercekten. Bunun ustune cok birsey soylenmez heralde.
member
Activity: 196
One Token to Move Anything Anywhere
Güzel tespit olmuş evet balonu batlayan ya iğne olur yada başka bir şey önemli olan balonu patlatacak şeyin ne olacağaını ve ne zaman patlatacağını bilmek.
full member
Activity: 406
Merit: 104
valla balon değil diyoruz, ama hala fiyat yüksek 3-4 sene önce bu fiyatlar hayal idi hayal.
member
Activity: 280
katılıyorum, balon falan değildir bitcoin, bunları dünyanın zenginleri gördü şimdi de diyorlar ki, işte balondur da şu dur da budur da, kesinlikle böyle bir şey söz konusu değil.
full member
Activity: 210
Merit: 100
Belki de gerçekten bir çok balonun patlamasına ve gerçek değerine düşmesinden ise yarar bitcoin eğer böyle olursa tam bir iğne görevi görür işte
newbie
Activity: 131
geleceğin para birimidr bitcoin yanılyosam soleyiinnnn
full member
Activity: 434
hadi bakalım ben de güveniyorum inanıyorum geleceğine ama bir çok kişi de tam tersini düşünüyor. bence biz haklı çıkacağız.
full member
Activity: 350
evet balon falan değil,  insanlar 4 duvar hücre gibi betona 1 milyon lira veriyor, teknoloji ilerleyince bunlara gerek kalmayacak.  bitcoinin de değeri artacak
member
Activity: 224
Güzel ve mantıklı bir açıklama olmuş bence de. Bu aralar olumlu düşüncelere ciddi anlamda ihtiyacımız var.
Umarım daha fazla güzel haberlerle karşılaşırız ve bitcoin eski değerine kavuşur.
member
Activity: 140
/Bitcoin balonu patlatacak olan iğnedir/ lafı cuk oturmuş aynı fikre sahibim, hemen hemen tüm piyasaların balon oluşturduğu piyasalara bakınca Bitcoin sütten çıkmış ak kaşık sayılabilir bence. Dolar en büyük balon bir patlasa da rahatlasa dünya.
member
Activity: 406
Merit: 47
balon olan bitcoin degil dolardir.
full member
Activity: 252
Aslında çok mantıklı bir açıklama yapmış ama gerçekleşir mi bu orası bilinmez. Umarız ki gerçekleşir de yüzümüz kara çıkmaz. Çünkü çok riskli bir durum bu
newbie
Activity: 112
Bitcoin banklar için büyük risk taşıyor bitmezse eğer bankların fişini çekecek ileride
newbie
Activity: 140
Bitcoinin varlığını sadece kripto para olarak değerlendirmemeli para piyasasını toptan ilgilendiriyor
Pages:
Jump to: