Pages:
Author

Topic: Bitcoin balon değil, balonu patlatacak olan iğnedir - page 3. (Read 545 times)

newbie
Activity: 98
Merit: 0
Bence de bitirin para düzenini alt üst edecek şimdiden olanlara baksanıza her ülkenin aklı çıkıyor
newbie
Activity: 196
piyasanın yükseleceğinin habercisi her yorumdan sonra fırlıyor piyasa umarım bu sefer de öyle olur .söylediklerine ben de katılıyorum bu piyasadan herkes ekmek yemek isteyecek önce önüne geçmek isteyecekler başarılı olamayınca pay almak kazanç sağlamak işler hep böyle yürür
member
Activity: 322
Merit: 11
Konuyu biraz bana açıklar mısınız. Burada farkli bir deyim ya da terim mi var. Çünkü adamın kurduğu cümleyi anlamadım. Bitcoini patlatacak olan ignedir cümlesini.
newbie
Activity: 154
Bende bitcoinin balonu patlatacak iğne olduğuna inanmak istiyorum fakat son bir aydır piyasada yaşananlara bakınca galiba bitcoin patlayacak düşüncesine kapılıyorum maalesef. Umarım yanılırım. Sad
sr. member
Activity: 1890
Merit: 333
Bu tarz haberler piyasadaki insanları motive ediyor bir nebze de olsa umut veriyor. Umarım sonucunda pişman olmayız.
jr. member
Activity: 252
Merit: 5
Mantikli bir aciklama kesinlikle. Bitcoin oldukca basarili anlatilmis ve acik bir sekilde bitcoine balon adini koyanlarin ardinda bu balonlarin sahibi var net.
jr. member
Merit: 5
bende sokuyorum sokuyorum şeyimi niye patlamıyor diyorum
iğne lazım mış demek ki  Grin
newbie
Activity: 238
Soyleyenin agzina saglik bu kadar net anlatilamazdi bence bitcoin.
member
Merit: 12
Harika bir tabir olmus kesinlikle. Bitcoine balon diye iftira atanlar kesinlikle bugune kadar balon olan sistemlerin basindaki insanlardir.
hero member
Activity: 968
Merit: 624
Still a manic miner
Jon Matonis’in değerlendirmeleri günümüz finans ve bankacılık sektörüne bakış açısı gerçekçi. Bitcoin nir çok balonu patlatacak bir iğneye dönüşebilir. Bankacılık sektörü bu vesileyle kendine çeki düzen vermek zorunda kalabilir ayakta kalabilmek için.
sr. member
Activity: 588
Merit: 251
Merkez bankalarının dünyaya sürdüğü doların ne kadarının karşılığı olduğunu bilen var mı? Bence yok esas balon olan piyasada dolaşan dolarlar ,  o yüzden Jon Matonis Bitcoinin balonu patlatacak bir iğneye benzetmesini yerinde bir benzetme olarak buluyorum .
member
Activity: 238
Merit: 10
İnşallah bu adamın dediği gibi olur da yüzümüz güler. Desteğin azalmaması lazım bitcoine ve diğer sanal paralara. Yoksa kötü günler bizi bekler yani.
hero member
Activity: 896
Merit: 519
İyi güzel konuşmuş ama konuşmakla demekle oluyor hem bizim tarafın sesi cılız kalıyor yatırımı olanlar haricinde bitcoin için beklentisi olan olmadığı gibi düşmanı engelleyeni çok oluyor bu sene de el birliğiyle birbirlerinin konuşmalarından destek alırcasına zıt gitmeye başladılar. Bitcoin balonu patlatır mı durumlar pek öyle görünmüyor ama neyin ne olacağı hiç belli olmaz.
RTE
full member
Activity: 294
Merit: 103
İğneye sahip çıkalım o zaman değilmi ? iğne maalesef bizim elimizde değilki hep büyük balinaların elinde istedikleri zaman şişiriyorlar istedikleri zaman iğneyle indiriyorlar havasını herşey onların elinde.
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
Olumsuz açıklamaların üstüne böyle cesaret verici konuşmalara piyasaların çok ihtiyacı var.
Herkes biraz olsun güvengen olursa bizleri çok iyi bir gelecek bekliyor.
jr. member
Merit: 1
Kripto para sabır işidir, merkez bankalarına karşı cyber punk bir akımdır.
hero member
Activity: 2030
Merit: 402
Jon Matonis ne de güzel konuşmuş öyle. Birisi atmış ortaya 'Bitcoin balondur.' diye bir laf sonra da herkes hemen başladı kulaktan dolma kalıplarla konuşmaya. Kripto paralar tüm ülkelerin geleceği olacak bunu artık kafalarına sokmaya başlasınlar.
full member
Activity: 224
Merit: 100
Fiyatlar aşırı ve bir anda bu kadar yükselmesi bu söylemleri arttırdı. Şimdi insanlar bu balonun söndüğünü patladığını söylüyorlar. Onlara anlatıyoruz bu kadar büyük hacimli şey nasıl balon olur diye? Anlamıyorlar.
full member
Merit: 126
EndChain - Complete Logistical Solution
Bitcoin mevcut kurulu düzeni yok etmek ortadan kaldırmak için kurulmuş bir sistem. Bu yolda da emin adımlarla ilerliyor. Balon diyenlere yakında balon olan mevcut sistemi patlatarak en güzel cevabını verecek.

Bitcoin neden mevcut kurulu bir düzeni ordaan kaldırmak için kurulmuş olabilir ki ? bitcoin eğer ortan birini kaldırmak istiyorsa o ada aracı kuruluşlar ve  yüksek komisyonlardan kurtulmasıdır.
member
Activity: 336
Merit: 11
Asil korkanlarda kesinlikle bu balona sahip olanlar. Bunun icinde surekli olarak bitcoinle savas halinde olacaklardir. Ama bitcoin o balonlari patlatmayi basaracak bence.
Pages:
Jump to: