Prestal som s individualnym zasielanim testovacich mincii, kedze sa mi nikdy nevratili spat ako bolo slubene.. Taktiez moje zasoby sa znacne zmensuju! no som ochotny ti poskytnut 1000 minci kedze tvoj prispevok na mna zaposobil. Preto pisem v mojom rodnom jazyku, dufam ze mi rozumies
Posli mi teda tvoju adresu, ale 1000 je maximum co ti zaslem, nebudem doposielat dalsie podla potreby, kedze mining ma stoji peniaze...
Ak nemas este penazenku, odporucam ti nainstalovat electrum a spustit ju prikazom electrum --testnet nemusis stahovat cely blockchain...
Ahoj, tak tohle jsem vážně nečekal. My ty btc vrátíme, něco může shořet na testech, ale z celé částky spíše drobné. Ještě si ověřím, jestli u Bitmex testnetu funguje withdrawal, ale myslím, že ano. Popřípadě vykomunikuji se supportem, máme tam rozjeté vlákno ohledně té platformy, komunikujeme to i s nimi, abychom neporušili nějaká pravidla a abychom jim nezatěžovali zbytečně servery, když budeme otevírat pozice na tisících účtech. Kdybys chtěl nakouknout do naší FB skupiny, kde celou platformu řešíme, tak tady je link https://www.facebook.com/groups/1969139406729700/.
Testnet wallet je n26MmVjwbVKXgrLGoxnxpXANqm7DXbRMk6.
Vážně děkuji moc.